برای هر کسی پیش می آید که جوش های صورتش زیاد شود و با اینکه برای از بین بردن جوش ها تلاش زیادی بکند ولی دست از سرش برندارند. رسیدن به چنین نقطه ای به این معنی نیست که شما باید شکست را بپذیرید و یا صبر کنید که خود به خود این جوش ها از بین بروند. برای اینکه بدانیم چطور جوش های صورت را از بین ببریم روش های زیادی وجود دارد ، اما در ابتدا مهم است که اصول اولیه چگونگی و چرایی جوش آکنه را در وهله اول بفمهمید.
دکتر مارینا پردو توضیح می دهد: “ما غدد چربی در پوست داریم که به طور معمول رطوبت و چربی پوست را فراهم می کنند ، اما ترکیب استرس و هورمون ها می تواند در این غدد گرفتگی ایجاد کند.” “باکتری ها باعث ایجاد التهاب در پوست می شوند ، به همین دلیل لکه ها و آکنه شکل می گیرد.” و درست در چنین شرایطی پوستتان پر از جوش و آکنه می شود.
بنابراین، سوال اینجاست که چطور جوش های صورت را از بین ببریم؟ در اینجا نحوه برای از بین بردن جوش یک سری توصیه را مرور می کنیم که امیدواریم به کارتان بیاید.
چطور جوش های صورت را از بین ببریم
1. دستان خود را از صورتتان دور نگه دارید!
همه متخصصان پوست موافق هستند که شما هرگز نباید جوش خود را دستکاری کنید. تکرار می کنیم: جوش خود را دستکاری نکنید. دکتر دوریس دی، متخصص پوست ، نویسنده 100 سؤال و پاسخ درباره آکنه ، هشدار می دهد: “دیدن جوش آماده ممکن است وسوسه انگیز به نظر برسد ، اما به یاد داشته باشید که پس از دستکاری ضایعه آکنه ، مدت بیشتری طول می کشد تا بهبود یابد و احتمال زخم شدن و ماندن جای جوش بیشتر است.” . در این مورد به ما اعتماد کنید و هی صورتتان را انگولک نکنید!
2. بی خیال درمان خانگی شوید.
از هر کسی بپرسید که ” چطور جوش های صورت را از بین ببریم” استفاده از خمیر دندان و آب لیمو را به عنوان یک درمان خانگی خوب معرفی می کند. دکترها در این زمینه هشدار می دهند: خمیر دندان پیچیده تر از گذشته است و می تواند پوست شما را تحریک یا بیش از حد خشک کند. ” آب لیمو همچنین تحریک کننده است و هیچ تاثیری بر روی خود جوش نمی گذارد.”
3. یک کمپرس گرم داشته باشید
دکتر مارگاریتا لولیس، متخصص پوست و مو در جراحان پوست و لیزر در نیویورک و نیوجرسی می گوید: گرما یک روش بسیار ساده برای تسکین پوست در صورت بروز لکه های پوستی است. او توضیح می دهد: “از یک کمپرس گرم یا بخور گرم استفاده کنید تا به سطح پاکیزه پوستتان برسید.” و وقتی که به سطح جوش رسیدید، یک روش درمانی را انجام دهید. در ضمن می توانید از کمپرس سرد استفاده کنید تا تورم لکهای جوش های بزرگ و دردناک را کاهش دهید.
4. به فکر تمیزی و درمان باشید
علاوه بر این همیشه آرایشتان را از شب قبل کاملا تمیز بشورید، از مرطوب کننده مناسب برای نوع پوست خود استفاده کنید و صورتتان را دستکاری نکنید، همچنین ساعات خواب خود را تنظیم کنید. می توانید برای خلاص شدن از جوش های لکه دار از یک روش درمانی نقطه ای استفاده کنید.
5. صورت خود را مرتبا بشویید.
دکتر جوشوا زایچنر، مدیر تحقیقات زیبایی و کلینیک پوست در پوست در بیمارستان کوه سینا توضیح می دهد: “غدد چربی شما در تمام طول روز فعال هستند.” وقتی این روغن با کثیفی، آرایش و آلودگی ترکیب شود ، پوست شما به هیچ وجه درست کار نمی کند. دکتر ضیخنر می گوید: “اگر نمی توانید حمام کامل بگیرید ، حداقل از یک حوله تمیز استفاده کنید
6. یک پاک کننده اسید سالیسیلیک را امتحان کنید.
همچنان این سوال را دارید که “چطور جوش های صورت را از بین ببریم؟” اگر جوش و جای جوش های شما زیاد است و بهتر نمی شوید، ممکن است بخواهید روال مراقبت از پوست خود را تغییر دهید. دکتر پرودو دستور می دهد: “یک پاک کننده را انتخاب کنید که دارای گلیکولیک یا اسید سالیسیلیک در آن باشد.” “افرادی که پوستی مستعد به آکنه دارند ممکن است برای از بین بردن آلودگی پوست به محلول احتیاج داشته باشند – من سالیسیلیک یا گلیکولیک را دوست دارم ، چرا که می توانند به جای زخم هم کمک کنند.”
7. آرایش سبکی داشته باشید
محصولات زیبایی یکی از مهمترین دلایل بروز آکنه در بزرگسالان است و متأسفانه استفاده از آرایش های سنگین برای پنهان کردن لکه های شما باعث ناپدید شدن فیزیکی آنها نمی شود.
دکتر پرودو توصیه می کند: “از مواد آرایشی معدنی روی پوست خود استفاده کنید تا محصولات حاوی روغن که می توانند در برآمدگی ها نقش داشته باشند.” با این وجود بهتر است برای چند روز کاملاً بدون آرایش باشید.
8. در صورت لزوم دارو مصرف کنید.
برای کسانی که از آکنه کیستیک رنج می برند ، ترکیبی از محصولات موضعی ، درمان های داخل بدن (مانند لیزر) و دارو اغلب اوقات راه برای رسیدن به جواب سوال ” چطور جوش های صورت را از بین ببریم” است. یک متخصص پوست می تواند با شما همکاری کند تا بتواند داروهایی را پیدا کند که در طولانی مدت به درمانتان کمک می کند.
والری هاروی ، پزشک متخصص پوست می گوید: “آکنه ندولار اغلب به داروهای سیستمیک مانند آنتی بیوتیک های خوراکی و داروهای هورمونی (ضد بارداری خوراکی ، اسپیرونولاکتون) نیاز دارد.” “ایزوترتینوئین ، مشتق ویتامین A نیز بسیار مؤثر است.”