راهنمای شما برای آینده ای بهتر
ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه پلتفرم رسانه اجتماعی غول پیکر را از ردیابی مرور وب خود دور نگه دارید.
کیتی تیگ
نویسنده
کتی یک نویسنده در CNET است که همه چیزها را چگونه باید پوشش دهد. زمانی که او نمی نویسد، از بازی در گلف اسکرامبل، تمرین یوگا و گذراندن وقت در دریاچه لذت می برد.
همانطور که ممکن است بدانید فیس بوک می تواند شما را در سراسر وب ردیابی کند، اما یک تنظیمات حریم خصوصی ساده برای خاموش کردن آن وجود دارد. این ابزار «فعالیت خارج از فیس‌بوک» نامیده می‌شود و از سال 2019 در دسترس است. این ابزار به شما امکان می‌دهد داده‌هایی را که برنامه‌ها و وب‌سایت‌ها با این پلتفرم به اشتراک می‌گذارند، مشاهده و کنترل کنید – و بر نوع اطلاعاتی که برنامه‌های شخص ثالث می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند نظارت کنید.
با ویژگی حریم خصوصی، می توانید تاریخچه برنامه ها و وب سایت هایی را که داده های شما را به اشتراک گذاشته اند پاک کنید. همچنین می‌توانید Future Off-Facebook Activity را غیرفعال کنید، که به فیس‌بوک می‌گوید هرگونه اطلاعاتی را که شرکت به اشتراک گذاشته است را از حساب شما جدا کند. یا می‌توانید به‌طور انتخابی انتخاب کنید که می‌خواهید با کدام شرکت‌ها اشتراک‌گذاری فعالیت خود را متوقف کنید، و نمایش آن تبلیغات هدفمند متوقف می‌شود.
در اینجا نحوه کنترل بهتر حریم خصوصی فیس بوک آورده شده است.
با استفاده از ابزارهای تجاری فیس بوک ، می توانید ببینید که برنامه ها و وب سایت ها چه اطلاعاتی را برای این شرکت ارسال کرده اند. از آنجا، می‌توانید اطلاعات حسابتان را پاک کنید و ردیابی «فعالیت خارج از فیس‌بوک» آینده را از حسابتان غیرفعال کنید. می‌توانید این مورد را برای همه برنامه‌ها و وب‌سایت‌ها کنترل کنید تا دیگر نتوانند فعالیت جستجوی شما را با Facebook به اشتراک بگذارند.
برای شروع، به Settings & Privacy > Settings > Off-Facebook Activity بروید. از آنجا، می توانید فعالیت خارج از فیس بوک خود را مدیریت کنید، تمام سابقه را پاک کنید و فعالیت آینده خارج از فیس بوک را برای حساب خود خاموش کنید.
پس از پاک کردن فعالیت مدیریت شده توسط ابزار، فیس بوک اطلاعات شناسایی شما را که برنامه ها و وب سایت ها به اشتراک می گذارند حذف می کند. این بدان معناست که فیس‌بوک نمی‌داند از کدام وب‌سایت‌ها بازدید کرده‌اید یا به چه چیزی نگاه کرده‌اید، بنابراین تبلیغات هدفمند آن سایت‌ها را نخواهید دید.
اگر می‌خواهید تبلیغاتی را که در فیس‌بوک می‌بینید (یا نمی‌بینید) کنترل کنید، به تنظیمات روی تلفن یا دسک‌تاپ خود بروید و تنظیمات برگزیده آگهی را انتخاب کنید.
در بخش تبلیغ‌کنندگان و کسب‌وکارها، می‌توانید ببینید کدام تبلیغ‌کنندگان با استفاده از فهرستی که حاوی اطلاعات شما در فیس‌بوک آپلود شده است، تبلیغات را اجرا کرده‌اند. اگر شرکتی را انتخاب کنید و Hide Ads را انتخاب کنید، وقتی تبلیغ‌کنندگان از فهرستی از آن شرکت استفاده می‌کنند، تبلیغاتی را نخواهید دید.
همچنین می‌توانید به تنظیمات آگهی بروید و تبلیغات را بر اساس داده‌های شرکا، آگهی‌های مبتنی بر فعالیت شما در محصولات شرکت فیس‌بوک که در جاهای دیگر می‌بینید و تبلیغاتی که شامل اقدامات رسانه‌های اجتماعی شما می‌شوند را خاموش کنید. با این حال، انجام این کار هیچ داده ای را حذف نمی کند و همچنان همان تعداد تبلیغات قبلی را خواهید دید. ویژگی Off-Facebook Activity بهترین راه برای حذف داده های شما است.
اگر کاربر آیفون هستید، ویژگی معرفی شده در iOS 14.5 به نام App Tracking Transparency از شما می‌خواهد تا قبل از استفاده از داده‌های شما برای تبلیغات هدفمند، به برنامه‌هایی از جمله فیس‌بوک مجوز بدهید. (در اینجا نحوه استفاده از شفافیت ردیابی برنامه آمده است.)
آیا می خواهید بدانید چگونه حریم خصوصی خود را به صورت آنلاین کنترل کنید؟ در اینجا نحوه یافتن و حذف داده های Google خود و تنظیمات حریم خصوصی مرورگر که باید فوراً تغییر دهید، آمده است. به علاوه، کاری که کارشناسان امنیت دیجیتال آرزو می‌کنند برای محافظت از حریم خصوصی برنامه تلفن خود انجام دهید .

source

توسط bahram_admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.