در حالی که هوای گرم فرصت‌های هیجان‌انگیزی را در اختیار شما قرار می‌دهد – روزهای ساحلی، باغبانی در فضای باز و باربیکیو – یک چیز ناخواسته را نیز به همراه دارد: زنبورها. دکتر جیم فردریکز می گوید: «تابستان زمان اوج فعالیت برای حشرات گزنده است و از آنجایی که خانواده ها دسته دسته برای لذت بردن از هوای گرم به خارج از منزل می روند، باید هوشیار و مراقب باشند تا از برخورد با هورنت ها، زنبورها و سایر نیش های تابستانی محافظت کنند. D.، حشره شناس ارشد انجمن ملی مدیریت آفات (NPMA) .
زنبورها اغلب به باغ‌ها سرازیر می‌شوند که شکوفه‌ها ظاهر می‌شوند و در مکان‌هایی از خانه شما پناه می‌گیرند که بتوانند از خود در برابر آفتاب داغ محافظت کنند. فردریک می‌گوید: «وقتی در خارج از منزل هستید، توجه داشته باشید که حشرات گزنده می‌توانند در زیر زمین، روی درختان، درختچه‌ها، برآمدگی‌ها، پیشروها، تیرهای برق، لاستیک‌ها، خانه‌ها، آلونک‌ها و سایر سازه‌ها، بسته به گونه، لانه بسازند.» اگرچه ممکن است مزاحمت تابستانی اجتناب ناپذیر به نظر برسد، اما چند راه وجود دارد که می توانید زنبورها را از نزدیک شدن به محیط حیاط خود باز دارید.
مطالب مرتبط: چگونه سنجاب ها را از باغ خود دور نگه داریم
به گفته فردریکز، حدود 4000 نوع مختلف زنبور در ایالات متحده وجود دارد، اما تعداد کمی از گونه های آن بیشتر از سایرین است.
ضایعات گلی نسبت به انواع دیگر زنبورها کمتر تهاجمی است و به ندرت نیش می زند. این گونه نام خود را به دلیل تمایل به ساخت لانه های گلی بر روی ساختمان ها و خانه ها گرفته است. ایان ویلیامز، حشره شناس در اورکین می گوید: «آنها مفید هستند زیرا به کاهش تعداد برخی از حشرات آفات و عنکبوت ها کمک می کنند. آنها با کمر بلند و باریک و رنگ متالیک مشکی یا آبی تیره که گاهی اوقات دارای علائم بدن مایل به زرد یا سبز است مشخص می شوند.
زنبورهای کاغذی دارای رنگ‌های قهوه‌ای تا زرد هستند و حتی ممکن است نشانه‌هایی قرمز رنگ داشته باشند. فردریک می گوید: «آنها لانه های باز به شکل چترهای معکوس می سازند که از مواد کاغذی که از بزاق و تکه های چوب جویده شده تولید می کنند، ساخته شده اند. "لانه ها اغلب در زیر لبه بام، کرکره ها یا زیر عرشه ها یا نرده ها آویزان شده اند."
یکی از رایج ترین و تهاجمی ترین آفات زنبور، شما می توانید ژاکت های زرد را از روی بدن زرد آنها با علائم سیاه تشخیص دهید. فردریک می‌گوید: «بر خلاف زنبورها، جلیقه‌های زرد کدر به نظر نمی‌رسند، بنابراین به راحتی می‌توان آنها را از زنبورهای عسل و بامبل‌ها متمایز کرد. این حشرات بسیار قلمرو هستند و اگر لانه‌های آنها – که معمولاً در زمین یا در فضاهای خالی مانند درختان مرده یا دیوار خانه‌ها زندگی می‌کنند – در معرض تهدید قرار بگیرند، نیش می‌زنند. زنبورها به طور مکرر نیش می زنند و می توانند باعث واکنش های آلرژیک شوند. فردریک می‌گوید: «آنها از شیرینی‌ها و پروتئین‌ها تغذیه می‌کنند، بنابراین مطمئن شوید که خرده‌ها یا ریخته‌شده‌ها را تمیز کنید و تمام مواد غذایی را در رویدادهای بیرون از خانه بپوشانید.»
مهاجم‌ترین حشرات گزنده که در کشور با آن مواجه می‌شویم، هورنت‌های صورت طاس سیاه رنگ با نشانه‌های زرد کم‌رنگ یا سفید هستند. آنها لانه های بزرگ مایل به خاکستری به شکل فوتبال در درختان، بوته ها یا ساختمان ها می سازند. فردریک می گوید که کلنی های بزرگ می توانند تا پایان تابستان لانه هایی به اندازه یک هندوانه بسازند.
زنبورها در نیمه دوم تابستان و اوایل پاییز زمانی که کلنی‌ها در بزرگ‌ترین سطح خود هستند و آفات فعالانه در جستجوی غذا هستند، بیشتر دیده می‌شوند. علیرغم اینکه این حشره چقدر شایع است، ممکن است حشره را از یافتن پناهگاه امن در داخل یا نزدیک ملک شما منع کنید.
با پر کردن شکاف ها یا شکاف های کوچک در فونداسیون خود با یک درزگیر مناسب از ورود زنبورها به خانه خود جلوگیری کنید. ویلیامز می‌گوید: «اگر صفحه‌هایی روی درها یا پنجره‌های خود دارید، مطمئن شوید که پارگی ندارند زیرا زنبورها می‌توانند از سوراخ‌های کوچک عبور کنند. اطمینان حاصل کنید که دریچه‌ها و صفحه‌های منتهی به اتاق زیر شیروانی شما در شرایط خوبی هستند و به اندازه کافی کوچک هستند که مانع ورود زنبورها شود، اما همچنان به اندازه‌ای بزرگ هستند که جریان هوا را ممکن کند.
به گفته ویلیامز، روغن نعناع به عنوان یک دافع زنبور موثر شناخته شده است. چند قطره را با آب در یک بطری اسپری مخلوط کنید و آن را در مناطقی که زنبورها ممکن است به سمت آن کشیده شوند، مانند برآمدگی ها، پیش امدگی ها، میزهای پیک نیک، زیر ایوان ها و میزها، و همچنین در بوته ها، درختان و سوله ها استفاده کنید.
تمیز نگه داشتن حیاط خانه یکی از مهمترین جنبه های پیشگیری از زنبور است. ویلیامز می‌گوید: «زنبورها، مانند جلیقه‌های زرد، به مناطقی کشیده می‌شوند که مقادیر زیادی زباله، زباله و ظروف بازیافتی دارند که به خوبی شسته نشده‌اند. حشرات گزنده نیز توسط شیرینی ها و پروتئین ها جذب می شوند. ویلیامز می افزاید: "غذا را قبل و بعد از پختن در بسته نگه دارید و نوشیدنی های شیرین را در بسته یا در ظرف شفاف نگه دارید تا اگر زنبوری وارد نوشیدنی شد، قبل از خوردن جرعه جرعه دیده شود." علاوه بر این، مطمئن شوید که هر گونه خرده یا ریخته شده را تمیز کنید و درب سطل زباله را محکم بسته نگه دارید.
به گفته آدرین روتلینگ، مدیر سرپرستی و تحویل ماموریت در باغ گیاه شناسی پل جی سینر ، زنبورها جذب باغ ها می شوند زیرا به دنبال چیزی شیرین، غذا یا آب هستند. او می‌گوید: «چیزی شیرین می‌تواند از بوی گل، شکر موجود در نوشابه یا حتی عطری که استفاده می‌کنید به دست بیاید. در نهایت، هنگامی که هوا گرم و خشک است، آنها به دنبال منبع آب هستند – گودال‌ها، حمام‌های پرندگان، نهرها، قطرات آب – هر چیزی که بتواند آنها را هیدراته کند. برخی از این چیزها را از باغ خود حذف کنید تا از آفات دور نگه دارید.
پرورش هر نوع گلی در باغتان به این معنی است که در معرض خطر جذب زنبورها هستید، زیرا گیاهان به عنوان منبع غذایی عمل می کنند. با این حال، اجتناب از گل‌های معطر و رنگ‌های روشن ، تعداد زنبورها را پایین نگه می‌دارد. علاوه بر این، تعداد گیاهان شاخ و برگ در باغ خود را که ممکن است برای زنبورها جذاب به نظر برسد، محدود کنید، مانند کالادیوم، سرخس، هوستا، هوشرا و ساکولنت.
ضایعات یا ضایعات باغچه آشپزخانه را تمیز کنید. روتلینگ می‌گوید: «اجازه ندهید گوجه‌فرنگی، انجیر، فلفل، توت‌فرنگی یا بیشتر روی زمین در باغ سبزی پوسیده شود. من مردم را تشویق می کنم که یک توده کمپوست دور از باغ داشته باشند. زنبورها همچنین انواع مختلفی از حشرات را که در باغ شما می خزند شکار می کنند، مانند شته ها – گیاهان تمیز از شته ها تا باغ شما را به محیطی کمتر قابل سکونت برای حشرات تبدیل کنند. روتلینگ می‌گوید: «گاهی اوقات استفاده از شلنگ با حجم بالا می‌تواند شته‌ها را اسپری کند.
با کاشت گیاهان طعمه در جای دیگری از ملک خود، از نزدیک شدن زنبورها به مناطق پر رفت و آمد حیاط خود مانند استخر، باغ و پاسیو جلوگیری کنید. روتلینگ می گوید: زنبورها جذب گیاهانی مانند رازیانه یا گیاهان زینتی مانند میله طلایی و خار هستند. کاشت اینها در فضاهایی که اغلب به آنها مراجعه نمی کنید می تواند زنبورها را دورتر از باغ شما نگه دارد.
مطالب مرتبط: 5 راه آسان برای بیرون راندن مورچه ها از باغ به گفته یک متخصص
اگر پیشگیری از زنبورها ناموفق بود و یک مستعمره لانه ای در ملک شما ایجاد کرده است، چند مرحله وجود دارد که می توانید برای خلاص شدن از شر آنها انجام دهید. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت، احتمالاً باید با یک متخصص تماس بگیرید تا با خیال راحت حشرات گزنده را از خانه خود خارج کنید.
اگرچه بهتر است یک متخصص با آفات خطرناک مقابله کند، اما چند اقدام دیگر نیز وجود دارد که می توانید برای از بین بردن زنبورها انجام دهید. ویلیامز می گوید رایج ترین و موثرترین راه آویزان کردن تله است. او می گوید: «وقتی در تله می خزند، گیر می کنند و غرق می شوند. تله‌ها باید دور از منطقه‌ای که می‌خواهید از آن محافظت کنید آویزان شوند.»
علاوه بر این، ویلیامز می‌گوید که می‌توانید لانه‌های زنبور را با اسپری لانه زنبوری خریداری شده در فروشگاه اسپری کنید. اگر به این مسیر بروید، او می‌گوید لباس‌های محافظ بپوشید و در صبح‌های خنک که زنبورها تمایل کمتری دارند، محل را اسپری کنید.
مخلوطی شامل 2 قاشق غذاخوری آب و صابون ظرفشویی درست کنید و آن را در یک بطری اسپری بریزید و سپس روی لانه ها اسپری کنید. ویلیامز می گوید: «این قسمت منافذ زنبورها را می بندد و تقریباً فوراً آنها را می کشد.
فردریک هشدار می دهد که حشرات گزنده در صورت تحریک می توانند تهاجمی شوند، بنابراین بهتر است با یک متخصص کنترل آفات مجاز تماس بگیرید تا با خیال راحت لانه را از ملک خود خارج کنید. او می‌گوید: «اگر لانه‌ای را مشاهده کردید، در اسرع وقت به آن رسیدگی کنید. هر چه بیشتر صبر کنید، کلنی بزرگ‌تر و تهاجمی‌تر خواهد شد.

source

توسط bahram_admin