راهنمای شما برای آینده ای بهتر
می توانید شماره تلفن، ایمیل و سایر جزئیات خصوصی خود را از صفحات نتایج جستجوی Google حذف کنید.
دن اوری
نویسنده
دن یک نویسنده در تیم How-To CNET است. خط نوشته او در نیوزویک، NBC News، نیویورک تایمز، Architectural Digest، Daily Mail و جاهای دیگر ظاهر شده است. او یک معتاد جدول کلمات متقاطع است و به تلاقی جوامع فناوری و حاشیه‌نشین علاقه‌مند است.
گوگل بر جستجوی جهانی تسلط دارد و در هر دقیقه 3.8 میلیون جستجو به نتایجی ارائه می دهد. با پراکنده شدن داده های خصوصی ما در سراسر اینترنت ، احتمالاً اجتناب ناپذیر است که برخی از اطلاعات شخصی در نتایج جستجوی Google قرار گیرند.
به همین دلیل، Google فرآیندی دارد که به افراد امکان می‌دهد درخواست کنند برخی از نتایج جستجو حذف شوند . در ماه آوریل، این شرکت دسته های جدیدی از اطلاعات را اضافه کرد که در صورت درخواست حذف می شوند، از جمله شماره تلفن و آدرس فیزیکی.
میشل چانگ، مسئول سیاست جهانی جستجوی گوگل، در یک پست وبلاگی در 27 آوریل نوشت: «در دسترس بودن اطلاعات تماس شخصی به صورت آنلاین می‌تواند آزاردهنده باشد — و می‌تواند به روش‌های مضر از جمله برای تماس مستقیم ناخواسته یا حتی آسیب فیزیکی استفاده شود. .
برای آشنایی با انواع اطلاعات شخصی که Google در صورت درخواست از نتایج جستجو حذف می‌کند و اینکه چگونه می‌توانید چنین درخواست‌هایی را خودتان انجام دهید، ادامه دهید.

برای اطلاعات بیشتر، یاد بگیرید که چگونه تاریخچه جستجوی خجالت‌آور Google خود را در دو مرحله حذف کنید ، شش ترفند Google Maps را که ممکن است درباره آن‌ها ندانید کشف کنید و دریابید که چرا Google به کاربران اجازه می‌دهد تبلیغات خاصی را پنهان کنند .
در شرایط محدود، Google درخواست‌هایی را برای حذف نتایج جستجویی که اطلاعات شخصی یک فرد را نشان می‌دهند، تأیید می‌کند. دسته بندی مطالب عبارتند از:
حذف پیوندهای جستجو به صورت خودکار نیست. به طور کلی، شما باید درخواستی ارسال کنید و URL صفحاتی که اطلاعات شما را میزبانی می کنند و همچنین صفحات جستجویی که آن لینک ها را نشان می دهند را درج کنید.
همچنین ممکن است لازم باشد اسکرین شات هایی از اطلاعات مورد نظر اضافه کنید.
سپس Google درخواست شما را ارزیابی می‌کند و در نظر می‌گیرد که آیا حذف دسترسی به اطلاعات عمومی را محدود می‌کند یا «به طور کلی مفید است»، مانند یک مقاله خبری.
چانگ گفت: «در چنین مواردی، ما حذف نخواهیم کرد.
در مورد هر اقدام انجام شده اعلانی دریافت خواهید کرد. بسته به محتوا و زمینه، Google ممکن است پیوندها را از همه نتایج جستجو یا فقط نتایجی که شامل نام شما هستند حذف کند.

جزئیات بیشتر در مورد این فرآیند را می توانید در سایت پشتیبانی Google پیدا کنید .
خیر. حتی اگر Google موافقت کند که نتایج جستجوی منتهی به اطلاعات شما را حذف کند، این اطلاعات همچنان در اینترنت است. هنوز هم می توانید آن را مستقیماً در وب سایت یا از طریق رسانه های اجتماعی، سایر موتورهای جستجو یا ابزارهای دیگر پیدا کنید. این فقط بر موارد موجود در Google تأثیر می گذارد. گوگل پیشنهاد می کند برای درخواست حذف محتوا با مدیر وب سایت مسئول صفحه تماس بگیرید.
جستجوی Google تنها مکانی نیست که داده‌های شخصی شما زندگی می‌کند. Google ویدیوهایی را که در یوتیوب تماشا می کنید، مسیرهایی که در Google Maps طی می کنید و حتی جستجوهایی که خودتان انجام می دهید را ردیابی می کند.
برای حفظ حریم خصوصی بیشتر، نحوه حذف خودکار سابقه فعالیت خود ، جلوگیری از ردیابی Google و نحوه حذف سابقه جستجوی خود را بیاموزید.
 

source

توسط bahram_admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.