راهنماها
مک یا رایانه شخصی — باید قبل از اینکه آن را به اشتراک بگذارید، اطلاعات شخصی خود را به طور کامل از دستگاه خود پاک کنید.
اگر قصد دارید لپ تاپ خود را بفروشید زیرا به مدل جدیدتر ارتقا داده اید یا در حال تغییر سیستم هستید ( تراشه M2 جدید اپل بسیار هیجان انگیز به نظر می رسد)، نمی خواهید دستگاه خود را به اولین کسی که پاسخ می دهد بسپارید. در Facebook Marketplace و آن را یک معامله انجام شده بنامید.
در حالی که خروج از همه حساب‌هایتان و حذف فایل‌هایتان ممکن است از نظر شما به‌عنوان یک لوح تمیز به نظر برسد، اگر آن‌ها دانش بازیابی اطلاعات را داشته باشند، همچنان می‌توانید مقدار زیادی از اطلاعات شخصی خود را به افراد غریبه بدهید. برای محافظت واقعی از خود و داده‌هایتان، می‌خواهید لپ‌تاپ خود را به طور کامل به تنظیمات کارخانه بازنشانی کنید.
ما در این راهنما کامپیوتری را که دارای ویندوز 11 است بازنشانی می کنیم. مراحل برای نسخه‌های قدیمی‌تر ویندوز تقریباً مشابه است، اگرچه برخی از منوها ممکن است در مکان‌های جایگزین وجود داشته باشند. هر چند آنها بسیار نزدیک خواهند بود!
اولین کاری که باید انجام دهید این است که از فایل هایی که می خواهید ذخیره کنید روی لپ تاپ خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. هیچ چیز بدتر از این نیست که همه چیز را در دستگاه خود با رها کردن بی پروا حذف کنید و فقط آن عکس های گرانبها یا اسناد مهمی را که فقط در درایو آن ذخیره کرده بودید به خاطر بسپارید. سه راه آسان برای اطمینان از پشتیبان گیری صحیح از اطلاعات شما وجود دارد:
اکنون که همه چیز را به صورت ایمن در جای دیگری ذخیره کرده اید، زمان آن رسیده است که همه چیزهایی را که نیاز ندارید پاک کنید و دستگاه را به تنظیمات کارخانه بازنشانی کنید.
کل فرآیند بازنشانی ممکن است چند ساعت طول بکشد، اما پس از اتمام، فایل‌ها، حساب‌ها، تنظیمات و برنامه‌های شما به طور کامل از دستگاه پاک می‌شوند و نسخه جدیدی از ویندوز 11 نصب می‌شود. پس از راه اندازی مجدد رایانه، باید با یک منوی تنظیم خارج از جعبه مواجه شوید که می توانید آن را برای صاحب بعدی دست نخورده بگذارید.
پاک کردن مک بوک به هیچ وجه زمان نمی برد. از آنجایی که اپل به طور منظم ویژگی‌های امنیتی و حریم خصوصی را با هر مدل ارتقا داده است، لپ‌تاپ‌هایی که اخیراً منتشر شده‌اند راحت‌تر پاک می‌شوند.
اکثر روش‌های بازنشانی مک‌بوک به شما یادآوری‌ها و فرصت‌های زیادی برای ذخیره فایل‌هایتان قبل از زدن دکمه راه‌اندازی مجدد می‌دهند، اما همیشه خوب است که این موارد را دوباره بررسی کنید. مطمئن شوید همه چیزهایی که می خواهید نگه دارید – عکس ها، اسناد مهم و غیره – همه در جایی غیر از هارد دیسک لپ تاپ شما ذخیره شده است. چند راه آسان برای اطمینان از ایمن بودن همه چیز وجود دارد:
همانطور که گفتیم، اگر از مک بوک جدیدتری استفاده می کنید، این روند بسیار آسان تر خواهد بود. اگر در مک با سیلیکون اپل یا مک با تراشه امنیتی Apple T2 به macOS Monterey ارتقا داده اید، مراحل زیر را دنبال کنید و آنچه را که بعد از آن می آید نادیده بگیرید.
مک شما یک بار دیگر راه اندازی مجدد می شود و به حالت خارج از جعبه باز می گردد. اگر مک‌بوک خود را می‌فروشید یا آن را به شخص دیگری می‌سپارید، آن را همانطور که هست بگذارید تا کاربر بعدی بتواند دستگاه را به درستی تنظیم کند.
اگر سعی کردید منوهای بالا را پیدا کنید و نتوانستید در مک بوک خود موفق شوید، احتمالاً از مدل کمی قدیمی‌تر استفاده می‌کنید که این ویژگی‌های بازنشانی آسان را ندارد. مشکلی نیست – شما همچنان می توانید تمام آثار خود را از مک بوک خود پاک کنید. کمی تلاش بیشتری می طلبد. در اینجا چند کار وجود دارد که باید پس از پشتیبان‌گیری از فایل‌های خود به صورت دستی انجام دهید:
اکنون زمان آن است که ریست مک بوک خود را کامل کنید.

source

توسط bahram_admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.