ایسنا/مازندران مدیرکل اقتصاد و دارایی مازندران با اعلام اینکه هم اکنون یک آنالیزی از فرصت سرمایه گذاری استان را در اختیار داریم، گفت: بسیاری از فعالیت واحدهای تولیدی بزرگ در مازندران وجود دارد که در شرف بورسی شدن هستند.

سید اسماعیل هاشمی امروز ۱۱ آبان در همایش بورس و تامین مالی استان مازندران که در ساری برگزار شد با اذعان به اینکه می‌توانیم با کمک هم تامین مالی پایدار و بلند مدت داشته باشیم، اظهار کرد: کاهش هزینه، تامین مالی، ایجاد بستر مناسب و کارآمد، کمک به تسهیل ریسک بین افراد و گروه‌های مختلف از موضوعاتی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

وی با تاکید براینکه درسال گذشته استان مازندران به مرکزیت هفت شهرستان و برای ۲۲ شهرستان همایش‌های فرصت سرمایه گذاری خوبی اجرا شد، افزود: برای همه شهرستان‌های استان ۱۱۹۶ فرصت سرمایه گذاری تهیه شد.

این مسئول با بیان اینکه بسیاری از محصولات کشاورزی مازندران رتبه‌های بسیار خوبی دارد و جزء تولیدات برتر کشور است، یادآور شد: اگر به ارتباط بین تولید کنندگان خرد و فروش آن‌ها به صورت مستقیم به بازارهای هدف کمکی صورت بگیرد، یک تحول اساسی در بحث تولیدات کشاورزی در سطح کشور به وجود می‌آید.

وی خواستار روش جدید و آسان‌تر برای کشاورزان شد که می‌تواند یک تحول اساسی در تولید استان ایجاد کند.

توجه ویژه به بورس و بازار سرمایه‌گذاری

“علی تقی پور” رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه مسئله‌ای که بانک‌ها از رسالت‌شان به آنها تعبیر شده جمع آوری پول‌های سرگردان جامعه به سمت تولید است، گفت: شاید بارها بانک‌ها در این رابطه غافل شدند که به دلیل وجود محدودیت بخش خصوصی برای بانک‌ها، دستورات دولت‌ها به بانک‌ها و عدم تناسب مالی بوده است.

وی با بیان اینکه شرایط مالی باعث ناتوانی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات شده است، افزود: اگر بانک‌ها را در این وضعیت ببینیم راهی نیست که به بازار دیگری تحت عنوان بازار بورس و سرمایه فکر کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران با عنوان اینکه ما باید بدانیم که به چه دلیل وارد بازار می‌شویم و این بازار چه مزیت‌هایی برای ما خواهد داشت، تصریح کرد: این مسئله را می‌دانیم که شاید از لحاظ ذهنی در سال ۱۳۹۸ خاطره خوبی از رشد نداشته باشیم و آن هم شاید به دلیل عدم آشنایی با بورس و بازار سرمایه‌گذاری بود.

انتهای پیام

source

توسط wikiche.com