رضا داوودی مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه در حضور معاون اجرایی رئیس جمهور به شهرستان سنقر و کلیایی، گفت : تصفیه‌خانه فاضلاب شهر سنقر به ظرفیت ۴۷ هزار نفر به عبارتی هفت هزار و ۴۰۰ مترمکعب در شبانه‌روز فعال است که شروع این پروژه مربوط به مصوبات سفر مقام معظم رهبری است و در حال حاضر این تصفیه‌خانه ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی با اشاره به تعطیلی دو، سه‌ساله تصفیه‌خانه سنقر، ادامه داد: از سال ۹۸ از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبری بخشی از پول تأمین و نسبت به دیوارکشی اقدام شد و پس از تملک زمین، خاکبرداری‌های مختصری انجام گرفت.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه بیان داشت: سال‌های بعد پس از اتمام تعهدات مصوبات سفر، اعتبارات آن در قانون بودجه حدود دو تا سه میلیارد تومان در نظر گرفته شد و روند کار تصفیه‌خانه متوقف شد.

داوودی ادامه داد: پس از پیگیری‌های فراوانی که انجام شد سال گذشته کارگاه تصفیه‌خانه فعال شد و هم‌اکنون خاک‌برداری و گودبرداری درحال انجام است.

وی با بیان اینکه تکمیل پروژه تصفیه‌خانه سنقر نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است، تصریح کرد: از روزی که رئیس‌جمهور به استان کرمانشاه سفر کرده نامه‌ای از وزیر نیرو دریافت کردیم که بر اساس آن قرار شد ۱۰۰میلیارد تومان به این پروژه اختصاص داده شود که متأسفانه، چون در مصوبات سفر نوشته نشده بود، این موضوع محقق نشد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه تأکید داشت: مصوبات بعدی این پروژه در اولویت قرار گیرد، زیرا شهرستان سنقروکلیایی از لحاظ تصفیه‌خانه عقب‌ترین پروژه در استان را دارد.

وی ابراز داشت: در حال حاضر پروژه‌های مناطق غرب و اورامانات تکمیل یا در حال افتتاح هستند همچنین پروژه سنقر از لحاظ اجرایی وضعیت خوبی دارد و تنها تصفیه‌خانه آن باقی‌مانده است.

داوودی خاطر نشان کرد: پروژه آب‌رسانی در سنقر بیش از ۷۰ درصد از لحاظ اجرایی آماده است، انتقال شبکه هم انجام شده و تنها همین تصفیه‌خانه باقی‌مانده که اگر اعتبار مناسبی داشتیه باشیم سازه‌های آن انجام می‌شود و به بخش تجهیزات خواهیم رسید.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه بیان کرد:، چون شهرستان سنقروکلیایی شهرک صنعتی فعالی دارد اگر این تصفیه‌خانه به مرحله اجرا برسد به توسعه صنعتی بسیار کمک می‌کند.

داوودی در خصوص پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب روستای پارسینه، اظهار داشت: این تصفیه‌حانه ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و شبکه آن تقریبا کامل شده است.

وی با بیان اینکه این پروژه جزو سه طرح تصفیه‌خانه در کرمانشاه است، عنوان کرد: از آنجا که ما طرف قرار داد آی‌سی‌تی نبودیم، این پروژه متوقف شده است.

داوودی ادامه داد: اگر اعتبار ۲۵ میلیارد تومانی به پروژه تزریق می‌شد کل پروژه را تکمیل و تحویل می‌دادیم در واقع بیشتر مشکل این پروژه ناشی از نبود تجهیزات است که با تأمین اعتبار بسیار سریع وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

پروژه محور سنقر به بیستون سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

رامین الماسی؛ سرپرست جدید اداره کل راه و شهرسازی استان کرمانشاه نیز در ادامه سفر محسن منصوری؛ معاون اجرایی رئیس جمهور به شهرستان سنقروکلیایی، اظهار داشت: پروژه محور سنقر به بیستون را امسال تا گردنه مله‌ماس انجام داده‌ایم و هشت کیلومتر هم در حال حاضر تکمیل شده که اگر اعتبارات به موقع برسد تا سال دیگر کار پروژه تمام می‌شود.

گردنه مله‌ماس پرحادثه‌خیزترین گردنه کرمانشاه

طهماسب نجفی؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز در ادامه، ابراز داشت: این گردنه یکی از گردنه‌های پر حادثه استان و دارای تصادفات زیادی است و از آنجا که از چهار استان تردد بر این مسیر وجود دارد و از نقاط حادثه‌خیز است انتظار داریم تخصیص لازم در این خصوص لحاظ شود.

تبدیل شدن پل کمربندی سنقر به نقطه‌ای حادثه‌خیز

علی قربانی؛ فرماندار شهرستان سنقروکلیایی نیز در خصوص پل کمربندی سنقر که در محور سنقر به اسدآباد قرار گرفته، اظهار داشت: این پل کمربندی، خود به مانع و نقطه حادثه‌خیزی تبدیل شده در نتیجه دهیاران روستا‌های این محدوده طوماری نوشته‌اند که این پل تعیین تکلیف یا کلاً برداشته شود.

وی تأکید داشت: سال گذشته در ایام چند خانواده در همین تقاطع کشته شدند که اصلی‌ترین مشکل این پل نداشتن میدان دید برای رانندگان است که حل این مشکل مستلزم تخصیص اعتبارات است تا حداقل این محدوده عریض‌تر شود .

source

توسط wikiche.com