بهترین دوربین گوشی میتواند با ارائه آخرین فناوریهای روز در زمینه عکاسی، تصاویری با کیفیت بینظیر در اختیار شما قرار دهد. با ما همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم به رتبه های اول بهترین گوشی از نظر دوربین.
گوشیهای هوشمند بهترین ابزار برای عکاسی هستند چرا که بدون نیاز به تجهیزات خاص یا بسیار گرانقیمت، میتوانید بهراحتی عکاسی کرده و از سنسورهای قدرتمند آنها بهره ببرید؛ علاوه بر این، این گوشیها از نظر پردازش تصاویر نیز در سطح بسیار پیشرفتهای قرار دارند و میتوانند تصاویر را ظرف مدت چند میلیثانیه پردازش و در اختیار شما قرار دهند.
البته هنوز هم حتی بهترین گوشی از لحاظ کیفیت دوربین (Best camera phone)، نمیتواند از نظر کیفیت تصاویر با بهترین دوربینهای DSLR یا بدون آیینه رقابت کند اما یک گوشی موبایل از نظر اندازه و راحتی استفاده بدون رقیب است. حالا با توجه به تعداد بسیار زیاد گوشی های با کیفیت دوربین بالا شاید انتخاب بهترین در میان آنها کار آسانی نباشد؛ به همین خاطر هم ما در این مطلب پلازا قصد داریم با گوشیهایی که برترین دوربین را دارند آشنا شویم.
فهرست مطالب
بهترین گوشی ها از نظر دوربین
در حال حاضر گوشیهای بسیار زیادی در بازار موجود است که در زمینه دوربین حرفهای بسیاری برای گفتن دارند. گوشیهایی که در بازههای قیمتی مختلف و با امکانات و ویژگیهای متنوع به فروش میرسند. اما رتبه های اول دوربین گوشی متعلق به کدام محصولات است؟ در ادامه با بهترین گوشیها از لحاظ دوربین آشنا خواهیم شد.
۱. هواوی پیورا ۷۰ اولترا
- نمایشگر: ۶.۸ اینچی LTPO اولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: کایرین ۹۰۱۰
- رم: ۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳.۵ برابر + ۴۰ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسل
- قیمت: از ۱۴۹۹ دلار
نقاط قوت: طراحی زیبا، نمایشگر فوقالعاده، شارژدهی خوب، دوربینهای کمنظیر
نقاط ضعف: فاقد سرویسهای گوگل و 5G است، تراشه ضعیفتر از رقبا
هواوی یک بار دیگر توانسته با پرچمدار جدید خود، رتبه اول دوربین گوشی در دنیا را از آن خود کند. این بار این هواوی پیورا ۷۰ اولترا است که توانسته نماینده قدرتمند این برند باشد. گوشی که از نمایشگر اولد، طراحی و کیفیت ساخت عالی و همچنین شارژدهی و سرعت شارژ بسیار خوبی هم برخوردار است.
در بخش دوربین اما یک بار دیگر شاهد نوآوریهای جدیدی از سوی هواوی بودهایم و لنز اصلی این بار علاوه بر دیافراگم تطبیقی، از لنز جمعشونده نیز برخوردار است و از فاصله کانونی ۲۲.۵ میلیمتری هم بهره میبرد. هواوی همچنین از یک الگوریتم پردازش تصویر جدید به نام XD Motion در این گوشی استفاده کرده تا اشیائی که با سرعت بالا در حال حرکت هستند، به شکل بهتری توسط دوربین ثبت و پردازش شوند.
با توجه به این نوآوریها و سابقه درخشان هواوی، پیورا ۷۰ اولترا چه در عکاسی و چه فیلمبرداری، عملکرد خیرهکنندهای دارد و میتواند تا حد زیادی حتی با دوربینهای دیجیتال نیز رقابت داشته باشد. بهخصوص بهلطف دیافراگم تطبیقی که از f/1.6 تا f/4.0 قابل تنظیم است.
۲. آنر مجیک ۶ پرو
- نمایشگر: ۶.۸ اینچی LTPO اولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۳
- رم: ۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۱۸۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۲.۵ برابر + ۵۰ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۵۰ مگاپیکسل
- قیمت: از ۱۲۹۹ دلار
نقاط قوت: نمایشگر بسیار عالی، شارژدهی طولانی، دوربینهای قدرتمند
نقاط ضعف: –
گوشی آنر مجیک ۶ پرو شاید انتخاب اول بسیاری از کسانی که بهدنبال یک گوشی پرچمدار هستند، نباشد. اما با این حال، در بسیاری از بخشها، بهخصوص دوربین، از اکثر رقبای خود گزینه بهمراتب بهتری است. نسبت به مدل قبلی، این مدل دارای یک دوربین اصلی با رزولوشن کمتر اما یک لنز جدید با دیافراگم دوگانه است و دوربین تلهفوتو نیز با وجود این که زوم اپتیکال کمتری دارد، از رزولوشن بسیار بالاتری برخوردار است و میتواند تصاویر را با وضوح بیشتری در اختیار شما قرار دهند. دوربیین فوقعریض نیز یک دوربین جدید است اما از همان رزولوشن ۵۰ مگاپیکسلی دوربین قبلی بهره میبرد.
گوشی با این ترکیب جدید از دوربینها، قادر است تصاویر را با کیفیت بسیار عالی در اختیارتان قرار دهد که تا حد زیادی شبیه به عکسهای مدل قبلی هستند. با این تفاوت که وضوح و جزئیات تصاویر بهبود پیدا کرده و دامنه داینامیک و سطح اشباع رنگها نیز فوقالعاده است. بهخصوص دوربین تلهفوتو که حتی در زوم دیجیتالی ۵ برابر نیز، عکسهای باکیفیتی در اختیارتان قرار میدهد. البته استفاده از دیافراگم دوگانه در دوربین اصلی، چندان در عکسهای معمولی بهکار نمیآید و بیشتر برای کنترل عمق میدان در زمان عکاسی از سوژههای نزدیک مناسب است.
۳. اوپو فایند X7 اولترا
- نمایشگر: ۶.۸ اینچی LTPO امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۳
- رم: ۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۲.۸ برابر + ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۶ برابر + ۵۰ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
- قیمت: از ۱۰۵۹ دلار
نقاط قوت: دوربینهای فوقالعاده، طراحی متفاوت، سرعت شارژ بالا
نقاط ضعف: تنها در چین عرضه میشود، شارژدهی کمتر از رقبا، دوربین فوقعریض معمولی
اوپو فایند X7 اولترا از آنجایی که تنها در چین عرضه شده، گزینهای است که کمتر بین کاربران شناخته شده است؛ با این وجود، این گوشی یکی از بهترین پرچمداران دنیا بهحساب میآید. گذشته از طراحی متفاوت، کیفیت ساخت بالا، عملکرد عالی و قیمت نسبتا مناسب، این گوشی از دوربینهای چهارگانه و سنسور ۱ اینچی دوربین اصلی برخوردار است و دوربین تلهفوتو آن نیز با زوم اپیتیکال ۶ برابری خود، از این نظر بدون رقیب است.
دوربین اصلی مثل مدل قبلی این گوشی، قادر است تصاویر را با کیفیت تحسین برانگیزی در اختیارتان قرار دهد. جزئیات نیز در سطح بسیار بالایی در تصویر وجود دارند و پردازش تصویر نیز کاملا متعادل و بدون زیادهروی در اشباع رنگها، صورت پذیرفته است. اما این دوربین تلهفوتو دوم گوشی است که با زوم 6 برابری خود، شما را حیرتزده خواهد کرد. تصاویر در زوم 6 برابر چه در فواصل دور و چه فواصل نزدیک، جزئیات بسیار زیادی دارند و خبری هم از نویز در آنها نیست.
البته دوربین فوقعریض در حد سایر دوربینهای این گوشی نیست و میتوان آن را یک دوربین قابل قبول در بین دیگر دوربینهای فوقعریضی که در رقبا استفاده میشوند، بهحساب آورد.
۴. شیائومی ۱۴ اولترا
- نمایشگر: ۶.۷ اینچی LTPO امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۳
- رم: ۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳.۲ برابر + ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۵ برابر + ۵۰ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
- قیمت: از ۸۰ میلیون تومان
نقاط قوت: دوربینهای فوقالعاده، عملکرد بسیار خوب در ضبط ویدیو، تراشه قدرتمند
نقاط ضعف: قیمت بالا، شارژدهی معمولی، دوربین سلفی معمولی
گوشی شیائومی ۱۴ اولترا نسبت به مدل قبلی خود تغییرات زیادی در بخش دوربین نداشته است ولی با این حال شیائومی توانسته آن را در برخی از جزئیات بهبود دهد. بیشتر از همه دو دوربین تلهفوتو هستند که نگاهها را جذب میکنند. دوربین اول ۳.۲ برابری این گوشی، حالا قادر به عکاسی از سوژههایی در فاصله ۱۰ سانتیمتری است و دوربین دوم ۵ برابری نیز میتواند از سوژههای تا ۳۰ سانتیمتر عکسبرداری کند.
شیائومی همچنین برای لنز اصلی از سنسور جدید LYT-900 استفاده کرده که روشنایی بیشتری جذب میکند و از قابلیت تنظیم دیافراگم نیز برخوردار است.
با توجه به این توضیحات، شیائومی ۱۴ اولترا مثل مدلهای قبلی قادر به گرفتن تصاویر فوقالعادهای است. جزئیات بسیار زیادی در عکسها وجود دارد و تصاویر نیز به شکل طبیعی پردازش شدهاند. همچنین نویز نیز به خوبی کنترل شده است. در زوم ۳.۲ برابر نیز عکسها از نظر وضوح نسبت به قبل بهبود پیدا کرده است و زوم ۵ برابر دوربین دوم نیز عملکرد بسیار خوبی دارد و عکسهای آن کاملا هماهنگ با عکسها دوربین اول هستند.
۵. سامسونگ گلکسی S24 اولترا
- نمایشگر: ۶.۸ اینچی داینامیک LTPO امولد 2X با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۳
- رم: ۱۲ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینهای پشتی: ۲۰۰ مگاپیکسلی اصلی + ۱۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳ برابر + ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۵ برابر + ۱۲ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسل
- قیمت: از ۶۲ میلیون تومان
نقاط قوت: شیشه ضد بازتاب نمایشگر، بدنه مقاومتر از قبل، شارژدهی خوب، پردازش تصویر بهتر از قبل
نقاط ضعف: سرعت شارژ کمتر از رقبا
گلکسی S24 اولترا نسبت به مدل قبلی خود با چند تغییر جالب توجه همراه شده است. اول از همه نمایشگر آن است که کاملا تخت است و با یک پوشش ضد بازتاب بینظیر همراه شده است و در کنار آن سامسونگ، از قاب تیتانیومی استفاده کرده است.
در بخش دوربین شاهد اضافه شدن یک دوربین تلهفوتو با زوم اپتیکال ۵ برابری هستیم که جایگزین دوربین قبلی با زوم ۱۰ برابر شده است. با توجه به این که دوربین جدید، رزولوشن بالاتری دارد، قادر است هم در زوم ۵ برابر و هم ۱۰ برابر، تصاویری با وضوح و جزئیات مثالزدنی در اختیارتان قرار دهد. سایر دوربینها، از جمله دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، تغییری نسبت به قبل نداشتند.
دوربین اصلی تا حد زیادی از جمله از نظر جزئیات، عملکرد مشابهی نسبت به قبل دارد اما در عوض گلکسی S24 اولترا عکسهای آن را بهشکل متعادلتری پردازش میکند و رنگها کمی کمتر از گذشته اشباع میشوند. دوربین تلهفوتو اول این گوشی، همان عملکرد درخشان همیشگی خود را دارد اما دوربین دوم در زوم ۵ برابر، جزئیات خوب و نویز حداقلی دارند و دامنه داینامیک آنها نیز بسیار عالی است.
۶. هواوی میت ۶۰ پرو پلاس
- نمایشگر: ۶.۸۲ اینچی LTPO اولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: کایرین 9000S
- رم: ۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینهای پشتی: ۴۸ مگاپیکسلی اصلی + ۴۸ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳.۵ برابر + ۴۰ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسل
- قیمت: از ۱۲۰۰ دلار
نقاط قوت: نمایشگر بسیار عالی، دوربینهای بدون نقص
نقاط ضعف: تراشه ضعیفتر از رقبا، قیمت بالا
هواوی میت ۶۰ پرو پلاس، بهعنوان پرچمدار این برند وارد بازار کشور چین شده است. گوشی که در مقطعی رتبه اول دوربین گوشی را از آن خود کرده بود. در بخش دوربین شما به یک دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم متغیر در کنار دوربین تلهفوتو ۴۸ مگاپیکسلی با زوم ۳.۵ برابر و دوربین ۴۰ مگاپیکسلی فوقعریض دسترسی دارید. گوشی مثل مدلهای قبلی خود و همچنین سری P هواوی، در بخش دوربین عملکرد بدون نقصی دارد و بهترین گوشی از نظر دوربین بهحساب میآید.
میت ۶۰ پرو پلاس قادر است تعادل بسیار عالی میان سطح جزئیات و همچنین نویز تصاویر ایجاد کند و بهلطف سرعت بالایی که در فوکوس روی سوژهها دارد و همچنین میدان دید گسترده دوربین اصلی بهلطف دیافراگم متغیر بین f/1.4 – 4.0، در تمامی شرایط حتی در تاریکی قادر است تصاویر را با کیفیت بینظیری در اختیار شما قرار دهد.
۷. هواوی P60 پرو
- نمایشگر: ۶.۶۷ اینچی LTPO اولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱
- رم: ۸/۱۲ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینهای پشتی: ۴۸ مگاپیکسلی اصلی + ۴۸ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳.۵ برابر + ۱۳ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسل
- قیمت: از ۱۰۵۸ دلار
نقاط قوت: طراحی متفاوت، نمایشگر فوقالعاده، شارژدهی بسیار خوب، شارژر همراه با گوشی عرضه میشود، دیافراگم متغیر دوربین اصلی
نقاط ضعف: عدم پشتیبانی از سرویسهای گوگل، عدم پشتیبانی از 5G، افت عملکرد تحت بار زیاد، قیمت بالا
هواوی P60 پرو در حال حاضر پس از میت ۶۰ پرو پلاس، بهترین گوشی از نظر دوربین ۲۰۲۳ بهحساب میآید. گوشی که مانند میت 50 پرو با دیافراگم متغیر روانه بازار شده و میتواند دیافراگم را بهصورت خودکار بسته به نور محیط و همچنین سوژههای حاضر در صحنه تنظیم کند. به همین خاطر گوشی قادر است در اکثر صحنهها به بهترین شکل نوردهی و فوکوس را تنظیم کند.
از طرف دیگر رنگها در اکثر مواقع دقیق هستند و همچنین فوکوس خودکار نیز عملکرد بسیار خوبی دارد. تصاویری که با این گوشی میگیرید همگی از نظر جزییات بینظیر هستند و وضوح آنها نیز در بهترین سطح خود قرار دارد. علاوه بر این خبری از نویز هم در آنها نیست. هواوی یک بار دیگر با این گوشی ثابت کرده که همچنان بهترین دوربین گوشی جهان را تولید میکند.
۸. آیفون ۱۵ پرو مکس
- نمایشگر: ۶.۷ اینچی LTPO سوپر رتینا XDR اولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اپل A17 پرو
- رم: ۸ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینهای پشتی: ۴۸ مگاپیکسلی اصلی + ۱۲ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۵ برابر + ۱۲ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسل
- قیمت: از ۱۱۹۹ دلار
نقاط قوت: کیفیت ساخت فوقالعاده، شارژدهی طولانی، نمایشگر با کیفیت، عملکرد بدون رقیب، دوربینهای عالی
نقاط ضعف: –
آیفون ۱۵ پرو مکس برای اولین بار با یک دوربین پریسکوپی عرضه شده و از زوم اپتیکال تا ۵ برابر پشتیبانی میکند. دوربینهای اصلی و فوقعریض اما نسبت به آیفون ۱۴ پرو مکس تغییری نکردهاند.
همانطور که انتظار میرفت، تصاویر دوربین اصلی، بهخصوص در حالت عکاسی ۲۴ مگاپیکسلی، جزئیات زیادی دارند و خبری هم از نویز در آنها نیست. همچنین کنتراست تصاویر بسیار عالی است و دامنه داینامیک نیز گستردگی کافی دارد. از طرف دیگر دوربین تلهفوتو جدید نیز عملکرد خیلی خوبی دارد. جزئیات تصاویر آن بسیار عالی هستند و نویز و وضوح تصویر نیز در سطح مناسبی قرار دارند. در سایر بخشها از جمله کنتراست و دامنه داینامیک و همچنین تعادل رنگها، عملکرد این دوربین درست مثل دوربین اصلی است.
دوربین فوقعریض نیز کمابیش همان عملکرد مدلهای قبلی را دارد ولی گوشی در برخی مواقع تلاش میکند بیش از اندازه وضوح تصویر را افزایش دهد و همچنین موضوع سبب میشود برخی جزئیات ریز مثل برگ درختان یا چمن، دچار تاری و بهم خوردگی شوند.
۹. گوگل پیکسل ۸ پرو
- نمایشگر: ۶.۷ اینچی LTPO اولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: گوگل تنسور G3
- رم: ۱۲ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۴۸ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۵ برابر + ۴۸ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۰ مگاپیکسل
- قیمت: حدود ۶۰ میلیون تومان
نقاط قوت: طراحی بهتر از قبل، نمایشگر فوقالعاده با روشنایی زیاد، 7 سال پشتیبانی نرمافزاری، دوربینهای بینظیر
نقاط ضعف: شارژدهی معمولی، سرعت شارژ پایین، برخی ویژگیها در بسیاری از کشورها قابل دسترسی نیستند
پیکسل ۸ پرو یکی از رتبه های اول دوربین گوشی را دارد. این گوشی با همان دوربینهای مدل قبلی خود همراه شده اما گوگل تغییراتی به لنز و سنسورهای آنها داده است. دوربین اصلی تصاویر را با رزولوشن ۱۲.۵ مگاپیکسلی ذخیره میکند ولی از یک لنز جدید با دیافراگم f/1.68 استفاده میکند. دوربین فوقعریض بیشترین تغییر را داشته و از یک سنسور بزرگتر بهره میبرد که دارای میدان دید ۱۲۶ درجه است. همچنین دوربین تلهفوتو نیز از یک لنز متفاوت با فاصله کانونی ۱۱۳ میلیمتر استفاده میکند.
پیکسل ۸ پرو مثل نسلهای قبلی خود در زمینه عکاسی عملکرد حیرتانگیزی دارد و نسبت به رقبا قادر است جزئیات را به شکل بسیار بهتری پردازش کند. نکته قابل توجه این است که در این تصاویر بهسختی میتوانید نویز پیدا کنید. گوشی مثل همیشه سایهروشنها را به شکل بسیار خوبی نورپردازی میکند و همچنین کنتراست تصاویر را هم بالا میبرد.
دوربین تلهفوتو اما نسبت به قبل بهبود قابل توجهی داشته است و دیگر خبری از تصاویر مدل قبلی که کمی به تاری تمایل داشتند نیست و عکسها جزئیات بسیار عالی دارند؛ افزون بر این، دوربین فوقعریض هم تصاویر را با کیفیت بینظیری در اختیار شما قرار میدهد و حتی در گوشههای تصویر نیز قادر است وضوح بسیار عالی خود را حفظ کند.
۱۰. اوپو فایند X6 پرو
- نمایشگر: ۶.۸۲ اینچی LTPO امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۲
- رم: ۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۲.۸ برابر + ۵۰ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
- قیمت: ۹۰۰ دلار
نقاط قوت: نمایشگر امولد فوقالعاده، طراحی متفاوت و جدید، شارژدهی عالی، عملکرد بسیار خوب
نقاط ضعف: تنها در چین عرضه میشود
گزینه بعدی در بین رتبه های اول دوربین گوشی، محصولی است که هرگز پایش به بازارهای جهانی باز نخواهد شد. اوپو فایند X6 پرو که پرچمدار جدید اوپو برای سال ۲۰۲۳ است و با یک دوربین اصلی با سنسور ۱ اینچی عرضه شده است. دوربین اصلی این گوشی، تصاویر را با کیفیت بینظیری در اختیار شما قرار میدهند. جزییات در سطح بالایی هستند و گوشی به خوبی قادر است سوژههای مختلف را پردازش کند. خبری از نویز در تصاویر نیست و وضوح نیز در سطح کاملا قابل قبولی قرار دارد.
بهلطف این سنسور ۱ اینچی، گوشی میتواند تصاویر را با دامنه داینامیک بسیار عالی و کنتراست بالا در اختیار شما قرار دهد تا تصاویر تا جای ممکن به واقعیت نزدیک باشند. حتی زوم دیجیتال ۲ برابر لنز اصلی نیز کیفیت بسیار خوبی دارد و جزییات کافی در اختیارتان قرار میدهد.
۱۱. آنر مجیک ۵ پرو
- نمایشگر: ۶.۸۱ اینچی LTPO اولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۲
- رم: ۸/۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳.۵ برابر + ۵۰ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسل
- قیمت: از ۱۱۹۹ یورو
نقاط قوت: نمایشگر فوقالعاده، دوربینهای بینظیر، عملکرد بسیار عالی، شارژدهی بسیار خوب
نقاط ضعف: –
آنر مجیک ۵ پرو جدیدترین پرچمدار این برند است. گوشی که به گفته مدیرعامل آنر از تمام پرچمداران رقیب بهتر است. گوشی جدید آنر علاوه بر نمایشگر اولد، اسنپدراگون ۸ نسل ۲، شارژدهی بسیار خوب و طراحی متفاوتی که دارد بیشتر از همه به خاطر دوربینهای فوقالعاده خود مورد ستایش کاربران و منتقدین قرار گرفته و بسیاری آن را بهترین دوربین گوشی جهان میدانند.
گوشی قادر است با سرعت شاتر بالای خود، سوژههای در حال حرکت را با جزییات فوقالعاده و در عین حال نویز بسیار کم ثبت کند. همچنین تصاویر عادی در تمامی شرایط کیفیت بسیار بالایی دارند. بهخصوص عملکرد دوربینها در بخش زوم که نسبت به آنر مجیک ۴ پرو بهبود پیدا کرده است.
این در حالی است که آنر در بخش دوربین تغییرات سختافزاری زیادی نسبت به مدل قبلی نداده است. آنها اما توانستند با بهرهمندی از پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۲، در بخش نرمافزاری تصاویر را بهبود دهند و این در حالی است که برخلاف پرچمداران شیائومی مثل شیائومی ۱۳ پرو و شیائومی 12S اولترا، آنر از سنسور ۱ اینچی استفاده نمیکند.
۱۲. اوپو فایند X6
- نمایشگر: ۶.۷۴ اینچی امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: دیمنسیتی ۹۲۰۰
- رم: ۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۲.۸ برابر + ۵۰ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
- قیمت: از ۷۵۹ دلار
نقاط قوت: نمایشگر با کیفیت، تراشه قدرتمند، دوربینهای بسیار خوب
نقاط ضعف: تنها در چین عرضه میشود
اوپو فایند X6 بعد از خواهران بزرگتر خود، بهترین گوشی برای عکاسی از اوپو است. گوشی که با تراشه دیمنسیتی ۹۲۰۰ عرضه شده و در بخش دوربین عملکرد بسیار عالی از خود بهجای میگذارد. گوشی قادر است در تمامی شرایط عکسها را به شکل کاملا متعادلی در اختیار شما قرار دهد. حتی با وجود این که از سنسور اصلی کوچکتری نسبت به مدل پرو برخوردار است. سطح جزییات و نویز در تصاویر این گوشی تحسین برانگیز هستند و مهمتر اینکه دوربین تلهفوتو نیز همان دوربین ایکس ۶ پرو است و به همین خاطر مانند آن گوشی عملکرد تحسین برانگیزی دارد.
۱۳. هواوی میت ۵۰ پرو؛ رتبه اول دوربین گوشی از نظر DXOMARK در سال ۲۰۲۲
- نمایشگر: ۶.۷۴ اینچی اولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ 4G
- رم: ۸ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۶۴ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳.۵ برابر + ۱۳ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسل
- قیمت: از ۱۲۹۹ دلار
نقاط قوت: طراحی زیبا، نمایشگر اولد با کیفیت بالا، بلندگوهای استریو، عملکرد بسیار خوب، دوربینهای بینظیر
نقاط ضعف: قیمت بالا، فاقد سرویسهای گوگل است، از 5G پشتیبانی نمیکند
هواوی میت ۵۰ پرو بدون تردید یکی از بهترین گوشی های بازار از نظر دوربین است. این گوشی در پایان سال ۲۰۲۲ رتبه اول بهترین دوربین گوشی جهان از دید DXOMARK را به خود اختصاص داده بود. هواوی از یک لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی در کنار دوربین تلهفوتو ۶۴ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۳.۵ برابر و دوربین ۱۳ مگاپیکسلی فوقعریض استفاده کرده است.
نکته قابل توجه این است که میت ۵۰ پرو دارای دیافگرام متغیر است و اندازه را بین f/1.4 تا f/4.0 تنظیم میکند. دوربین میتواند در شب اندازه بیشتر را برای جذب حداکثری نور انتخاب کند و در هنگام روز نیز بهسراغ اندازه کمتر برود تا تصاویر با وضوح و عمق میدان بیشتری ثبت شوند. دوربین اصلی تصاویر را با جزییات فراوان و کنتراست بالا و با حداقل نویز به ثبت میرساند و دامنه داینامیک آن نیز بیش از اندازه نیست؛ به همین خاطر است که بسیاری از منتقدین، دوربین اصلی هواوی میت ۵۰ پرو را بهترین گوشی با دوربین عالی در بازار میدانند.
۱۴. گوگل پیکسل ۸
- نمایشگر: ۶.۲ اینچی اولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: گوگل تنسور G3
- رم: ۸ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۱۲ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۰ مگاپیکسل
- قیمت: از ۴۱ میلیون تومان
نقاط قوت: اندازه جمعوجور، نمایشگر اولد با روشنایی بالا، دوربینهای بسیار خوب، ۷ سال پشتیبانی نرمافزاری
نقاط ضعف: عملکرد ضعیف دوربین فوقعریض در نور کم، فاقد دوربین تلهفوتو است، شارژدهی ضعیف
پیکسل ۸ نیز مانند مدل پرو همان دوربینهای مدل قبلی را حفظ کرده اما این بار با سنسورها و لنزهای بهینهتری همراه شده است. دوربین اصلی مثل پیکسل ۷ قادر است تصاویر را با کیفیت بسیار عالی در اختیار شما قرار دهد. گوشی بهشکل بهمراتب بهتری قادر به پردازش جزئیات تصاویر است و مهمتر از همه، عکسها هیچ نویزی هم ندارند.
پیکسل ۸ مثل مدل پرو و همچنین نسلهای قبلی خود، سایهروشنها را بهاندازه بیشتری نوردهی میکند که نتیجه تاریکتر شدن سایهها است. البته تصاویر گوشی نسبت به قبل روشنایی بهتری دارند.
دوربین فوقعریض همان دوربین پیکسل ۷ پرو است و به همین خاطر تصاویر را با کیفیت بهتری از پیکسل ۷ در اختیار شما قرار میدهد. از لحاظ رنگبندی و جزئیات، این تصاویر مثل تصاویر دوربین اصلی هستند و البته که کیفیت بالاتری هم از تصاویر دوربین فوقعریض گلکسی S23 و آیفون ۱۵ دارند.
۱۵. گوگل پیکسل ۷ پرو؛ از بهترین دوربین های گوشی جهان برای عکاسی
- نمایشگر: ۶.۷ اینچی LTPO امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1440p
- پردازنده: گوگل تنسور G2
- رم: ۸/۱۲ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۴۸ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۵ برابر + ۱۲ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۰.۸ مگاپیکسل
- قیمت: از ۵۰ میلیون تومان
نقاط قوت: نمایشگر فوقالعاده، بلندگوهای استریو با کیفیت، دوربینهای بینقص
نقاط ضعف: شارژدهی ضعیف، سرعت شارژ پایین، بیشتر قابلیتها محدود به آمریکا است، قیمت بالا در بازار ایران
پیکسلهای گوگل همیشه بهترین دوربین های گوشی در دنیا را دارا بودند و دوربین های پیکسل ۷ پرو نیز از این قاعده مستثنی نیست. گوگل در این گوشی دوربین تلهفوتو را به زوم ۵ برابر مجهز کرده است. دوربین اصلی یک دوربین ۵۰ مگاپیکسلی با سنسور سامسونگ GN1 است که تصاویر با فناوری ترکیب پیکسلها با رزولوشن ۱۲.۵ مگاپیکسل ثبت میکند. گوگل به دوربینها تغییری نداده اما دوربین تلهفوتو کاملا جدید است و از یک لنز ۴۸ مگاپیکسلی با سنسور سامسونگ GM5 بهره میبرد.
کیفیت تصاویر مطابق انتظار بسیار عالی است. بهخصوص تصاویر در روز و نور کافی که با رنگهایی که بیش از حد غنی نشدهاند بهتصویر کشیده میشوند. دامنه داینامیک نیز مثل همیشه فوقالعاده است. گذشته از دوربین، گوشی شاید از نظر پردازنده و شارژدهی در حد دیگر رقبای خود نباشد. همچنین بیشتر قابلیتهای هوش مصنوعی آن نیز در ایران قابل استفاده نیستند و مهمتر از همه این که مثل همیشه، قیمت پیکسلها در ایران از قیمت واقعی بسیار بیشتر است.
۱۶. آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس
- نمایشگر: ۶.۷/۶.۱ اینچی اولد سوپر رتینا XDR LTPO
- پردازنده: اپل A16
- رم: ۶ گیگابایت
- حافظه: ۵۱۲/۲۵۶/۱۲۸ گیگابایت یا ۱ ترابایت
- دوربینهای پشتی: ۴۸ مگاپیکسلی اصلی + ۱۲ مگاپیکسلی فوقعریض + ۱۲ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳ برابر
- دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسل
- قیمت: از ۹۹۹ دلار
نقاط قوت: عملکرد عالی دوربین اصلی، شارژدهی طولانی، حالت اکشن برای فیلمبرداری
نقاط ضعف: سرعت شارژ پایین، وزن بالا
آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس برای اولین بار با دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی روانه بازار شدند. این سنسور البته از فناوری ترکیب ۴ پیکسل در ۱ پیکسل پشتیبانی میکند و تصاویر را با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل ثبت میکند. اما با فعال کردن حالت Pro RAW میتوانید تصاویر را با همان رزولوشن اصلی هم ثبت کنید.
سنسور فوقعریض نیز یک لنز جدید ۱۲ مگاپیکسلی است که اندازه بزرگتری دارد و میتواند نور بیشتری جذب کند. همچنین دوربین تلهفوتو هم از زوم ۳ برابر پشتیبانی میکند. تصاویر در دوربین اصلی روشنایی و جزییات بسیار عالی دارند. بهخصوص اگر در حالت اصلی ۴۸ مگاپیکسلی آنها را ثبت کنید. همچنین در نور کم نیز تصاویر دوربین به اندازه شگفت انگیزی واضح و با جزییات هستند و پرچمداران آیفون را از دید خیلیها به بهترین گوشی دنیا از نظر عکس تبدیل کردند. با وجود این موارد میتوان این گوشی را بهترین گوشی از نظر دوربین و باتری بهحساب آورد چرا که از لحاظ شارژدهی همچنان آیفونها حرف اول را میزنند. اما همچنان در هنگام زوم، آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس قادر به رقابت با پرچمداران دیگر کمپانیها مثل گلکسی S23 اولترا نیست.
نقطه ضعف دیگر این سری قیمت بسیار بالای آنها و همچنین وضعیت نامعلوم رجیستری است که بسیاری از خریداران احتمالی را از خریدش منصرف کرده است.
۱۷. آیفون ۱۵
- نمایشگر: ۶.۱ اینچی اولد سوپر رتینا XDR LTPO
- پردازنده: اپل A16
- رم: ۶ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینهای پشتی: ۴۸ مگاپیکسلی اصلی + ۱۲ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسل
- قیمت: از ۷۹۹ دلار
نقاط قوت: لبههای خمیده قاب، نمایشگر بسیار عالی، شارژدهی بسیار خوب، عملکرد سریع و روان، دوربینهای عالی
نقاط ضعف: قیمت بالا، نمایشگر ۶۰ هرتزی
اپل، آیفون ۱۵ را با تغییرات زیادی نسبت به مدلهای قبلی وارد بازار کرد و به همین خاطر این گوشی یکی از بهترین آیفونهایی است که میتوانید پیدا کنید. گذشته از حذف ناچ و همچنین اضافه شدن درگاه USB-C، این گوشی با دوربین جدید ۴۸ مگاپیکسلی همراه شده است. البته این دوربین از یک سنسور متفاوت نسبت به دوربین ۴۸ مگاپیکسلی مدلهای پرو استفاده میکند. در کنار آن شما به یک دوربین فوقعریض هم دسترسی دارید.
بهلطف این دوربین اصلی جدید، آیفون ۱۵ قادر است تصاویر را با کیفیت بسیار عالی در اختیار شما قرار دهد. سطح جزئیات به مراتب بالاتر از تصاویر آیفون ۱۴ است و از این نظر این گوشی حتی با برخی پرچمداران اندروید نیز قابل مقایسه است. اپل تصاویر را با وضوح قابل توجهی در اختیارتان قرار میدهد و دامنه داینامیک و کنتراست نیز کاملا دقیق و متعادل هستند.
با این وجود دوربین فوقعریض گوشی خیلی تعریفی ندارد و عکسها را با کمی تاری و نویز ارائه میکند. بهخصوص در بخشهایی که نور کافی وجود ندارد.
۱۸. گوگل پیکسل ۷؛ از بهترین گوشی های گوگل از نظر دوربین
- نمایشگر: ۶.۳ اینچی امولد با رفرشریت ۹۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- پردازنده: گوگل تنسور G2
- رم: ۸ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۱۲ مگاپیکسلی فوقعریض
- دوربین سلفی: ۱۰ مگاپیکسل
- قیمت: از ۵۹۹ دلار
نقاط قوت: اندازه جمعوجور، نمایشگر با وضوح بالا، شارژدهی خوب، بلندگوهای استریو، دوربینهای بسیار خوب
نقاط ضعف: نمایشگر تنها ۹۰ هرتز است، سرعت شارژ پایین، قیمت بالا در ایران
پیکسل ۷ نیز مانند پیکسل ۷ پرو از نظر سختافزاری تغییر خیلی زیادی با نسل قبل نداشته است و بیشتر بر بهبود دوربینهای جدید تمرکز داشته است. این گوشی در روز و با نور کافی همانطور که انتظار میرود عملکرد فوقالعادهای دارد. تصاویر همگی کیفیت و وضوح بالایی دارند و پیکسل حتی کوچکترین جزییات تصویر را نیز بهخوبی پردازش کرده و نوردهی میکند.
رنگها سرزنده و غنی هستند و بدون نیاز به فیلتر میتوانید مستقیما آنها را در شبکههای اجتماعی پست کنید. دامنه داینامیک در این گوشی نیز مانند پرو، دقیق است اما سایهها شاید کمی بیش از حد تاریک باشند. البته نه در حدی که کل تصویر خراب شود. پیکسل ۷ با وجود این که فاقد دوربین تلهفوتو است اما زوم ۲ برابر دوربین اصلی وضوح قابل قبولی دارد و به لطف الگوریتم بهروزرسانی شده Super Res میتواند تا حدودی جای خالی دوربین زوم را پر کند.
۱۹. سامسونگ گلکسی S23 اولترا
- نمایشگر: ۶.۸ اینچی داینامیک امولد 2X با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۲
- رم: ۸/۱۲ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینهای پشتی: ۲۰۰ مگاپیکسلی اصلی + ۱۲ مگاپیکسلی فوقعریض + ۱۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۱۰ برابر + ۱۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳ برابر
- دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسل
- قیمت: از ۵۳ میلیون تومان
نقاط قوت: خمیدگی کمتر نمایشگر نسبت به مدل قبل، نمایشگر فوقالعاده، شارژدهی عالی، دوربینهای مثالزدنی
نقاط ضعف: تغییرات اندک نسبت به مدل قبلی
گلکسی S23 اولترا با تغییرات خیلی کمی نسبت به مدل قبلی وارد بازار شده ولی همین تغییرات کم سبب شدند این گوشی یک گوشی بسیار بهتر از گلکسی S22 اولترا باشد. عملکرد و مصرف باتری گوشی حالا بهلطف اسنپدراگون ۸ نسل ۲ بهبود پیدا کرده و سامسونگ خمیدگی نمایشگر را هم کمتر کرده تا گوشی با راحتی بیشتری در دست کاربر جای بگیرد.
اما در بخش دوربین، لنز واید۱۰۸ مگاپیکسلی بالاخره جای خود را به یک لنز جدیدتر ۲۰۰ مگاپیکسلی داده است. کیفیت تصاویر مثل قبل عالی است و شما میتوانید در تمامی شرایط، عکسهایی با جزییات زیاد، نویز کم و دامنه داینامیک بسیار عالی بگیرید. گلکسی S23 اولترا در بخش زوم نیز همچنان یکی از بهترینها است و به خصوص حالا با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی، میتواند جزییات سوژهها در فواصل دورتر را به شکل بهتری حفظ کند. در مجموع مهندسین سامسونگ توانستند پرچمدار جدید را از چند نظر از جمله پایدارسازی تصویر هنگام فیلمبرداری، زوم، نوردهی و فوکوس خودکار بهبود دهند.
۲۰. شیائومی ۱۳ اولترا
- نمایشگر: ۶.۷۳ اینچی LTPO امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۲
- رم: ۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینهای پشتی: ۵۰ مگاپیکسلی اصلی + ۵۰ مگاپیکسلی فوقعریض + ۵۰ مگاپیکسلی پریسکوپ تلهفوتو با زوم ۵ برابر + ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳.۲ برابر
- دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
- قیمت: از ۹۰۰ دلار
نقاط قوت: طراحی متفاوت با بدنه چرمی، نمایشگر اولد، شارژدهی عالی، عملکرد بسیار عالی تراشه و دوربینها
نقاط ضعف: دوربین سلفی معمولی، قیمت بالا
شیائومی ۱۳ اولترا شاید بهترین گوشی از نظر دوربین با قیمت مناسب نباشد اما یکی از برترین پرچمداران این کمپانی طی چند سال اخیر است. گوشی بیشتر از همه از نظر زوم پیشرفت قابل توجهی داشته است و حالا یک رقیب جدی برای اولتراهای سامسونگ در این زمینه بهحساب میآید.
گوشی از دیافراگم متغیر پشتیبانی میکند و میتواند بهصورت خودکار دیافراگم را بین f/1.9 و f/4.0 بسته به صحنه تنظیم کند. البته این قابلیت بهصورت پیشفرض فعال نیست باید آن را از طریق منو فعال کنید. درست برخلاف هواوی P60 پرو که آن را به صورت پیش فرض فعال کرده است.
شیائومی ۱۳ اولترا همچنین در نور کم نیز عملکرد بسیار خوبی دارد و میتواند به بهترین شکل صحنه را نوردهی و رندر کند. برخلاف بیشتر رقبا که در این شرایط تصویر را بیش از حد پردازش میکنند، این گوشی تصاویر را به طبیعیترین شکل در اختیارتان قرار میدهد.
دوربین گوشی آیفون بهتر است یا سامسونگ؟
مقایسه دوربین گوشیهای آیفون و سامسونگ به عوامل مختلفی بستگی دارد و هر کدام از این برندها ویژگیها و مزایای خاص خود را دارند. برای تصمیمگیری بهتر، چندین جنبه از عملکرد دوربین را باید در نظر گرفت:
- کیفیت عکس: گوشیهای آیفون معمولاً تصاویر با رنگهای طبیعیتر و واقعگرایانهتری تولید میکنند. در شرایط نوری مختلف عملکرد خوبی دارند و تواناییهای عکاسی در شب و HDR قوی دارند. در گوشیهای سامسونگ، عکسها با رنگهای زندهتر و پرجنبوجوشتر به نمایش درمیآیند. سامسونگ همچنین از نظر زوم نیز عملکرد بهتری دارد.
- ویژگیهای نرمافزاری: آیفون با سیستم عامل iOS با حالتهای عکاسی پیشرفته خود، حرفهای زیادی برای زدن دارد. حالت پرتره و قابلیت Deep Fusion برای بهبود تصاویر جزو ویژگیهای مهم آیفون هستند. سامسونگ نیز با ویژگیهایی مانند Single Take، Super Steady Video و قابلیتهای عکاسی گسترده، تجربه کاربری جذابی ارائه میدهد. همچنین حالتهای عکاسی مانند حالت شب، حالت حرفهای و گزینههای متعدد دیگر در دوربینهای سامسونگ موجود است.
- فیلمبرداری: آیفون، سالها است که یکی از بهترین گوشیها برای فیلمبرداری است. پشتیبانی از کیفیت 4K با نرخ فریمهای مختلف و تثبیتکننده تصویر بسیار قوی از ویژگیهای بارز آن است. سامسونگ نیز کیفیت فیلمبرداری خوبی دارد اما از این نظر در حد اپل عمل نمیکند.
در نهایت انتخاب بین دوربین آیفون و سامسونگ به نیازها و ترجیحات شخصی شما بستگی دارد. اگر به دنبال رنگهای طبیعیتر، فیلمبرداری بهتر و تجربه کاربری سادهتر هستید، آیفون انتخاب بهتری است. اما اگر علاقهمند به عکاسی با رنگهای زنده، عکاسی زوم و ویژگیهای متنوع نرمافزاری هستید، سامسونگ گزینه مناسبی خواهد بود.
سوالات متداول
در حال حاضر موتورولا Edge 20 ارزانترین گوشی با زوم اپتیکال است؛ این گوشی از زوم اپتیکال ۳ برابر بهره میبرد.
مگاپیکسل هرگز معیار خوبی برای سنجش عملکرد یک دوربین نیست. تنها لازم است نگاهی به دوربینهای آیفونهای سری ۱۵ در مقایسه با گوشیهای میانرده با دوربینهای ۱۰۸ مگاپیکسلی بیاندازید. فاکتورهای دیگری مثل پردازش تصویر، اندازه سنسور و دیافراگم و میزان جذب نور و … در عملکرد دوربین تاثیر بیشتری دارند.
در حال حاضر گوشی های هواوی پیورا ۷۰ اولترا، مجیک ۶ پرو، میت ۶۰ پرو پلاس و اوپو فایند X7 اولترا، ۴ رتبه اول دوربین گوشی را در اختیار دارند.
گلکسی S24 اولترا، با اختلاف فراوان رتبه اول دوربین گوشی سامسونگ را در اختیار دارد.ارزانترین گوشی با زوم اپتیکال کدام است؟
بهترین دوربین گوشی جهان چند مگاپیکسل است؟
رتبه اول دوربین گوشی کدام است؟
دوربین کدام گوشی سامسونگ بهتر است؟
سخن پایانی
با توجه به رقابت نزدیکی که هرساله میان کمپانیهای سازنده گوشی موبایل برای ساخت بهترین گوشی از نظر دوربین وجود دارد، نمیتوان از یک گوشی بهعنوان بهترین یاد کرد. گوشیهای بالا همگی قادر به ثبت تصاویر بینظیری هستند و برای استفاده اکثریت کاربران کیفیت کافی دارند. از نظر شما رتبه اول دوربین گوشی شایسته کدام گوشی است؟ نظرات خود را با ما و سایر کاربران بهاشتراک بگذارید.
source