راهنمای خرید منبع برق اضطراری
همواره یکی از دغدغه های مهم برای شرکت ها، کارخانه ها و مراکز صنعتی در فصول گرم سال تامین برق ثابت برای مجموعه است. تامین برق برای ساختمان های مسکونی و تجاری نیز از این قاعده مستثنی نیستند.
دستگاه های مختلفی توانایی تولید برق اضطراری برای مجموعه را داشته که از مهمترین آنها می توان به UPS ها ، دیزل ژنراتور و موتور برق ها و سلول های خورشیدی اشاره کرد.
در این محتوا به بررسی دیزل ژنراتورها و دلایل اینکه می توان به عنوان یکی از بهترین منابع تامین کننده برق اضطراری دانست اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
بررسی دیزل ژنراتور و کاربردهای آن
ژنراتور دیزلی دستگاهی است که انرژی شیمیایی موجود در سوخت فسیلی گازوئیل را به انرژی حرکتی و پس از آن به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. از این دستگاه به دلیل قدرت بالا و طول عمر نسبتا بالا معمولا به عنوان اولین انتخاب برای رفع مشکل تامین برق مجموعه استفاده می شود.
ژنراتور های دیزلی معمولا به سه صورت اضطراری ، دائم به کار و پیوسته مورد استفاده قرار می گیرند. در این محتوا صحبت در خصوص تامین برق اضطراری مجموعه بوده پس نیاز است به بررسی دیزل ژنراتور های اضطراری پرداخته شود.
ژنراتور های دیزلی اضطراری همانطور که از نامش پیداست صرفا در مواقع اضطراری وارد مدار برق شده و نیاز مجموعه را برطرف می کند. توان و قدرت این دستگاه به این صورت بوده که نمیتوان به طور مداوم در طول روز از این دستگاه استفاده کرد و در صورت استفاده، دستگاه توانایی تامین انرژی را نداشته و پس از مدتی آسیب دیده و از کار می افتد.
ویژگی های دیزل ژنراتور جهت تامین برق اضطراری
دیزل ژنراتور ها مزایا و معایب متعددی داشته که ما در این بخش فقط به بررسی مهمترین موارد آن می پردازیم.
- هزینه تعمیر و نگهداری پایین : معمولا در صورتی که از ژنراتور دیزلی خود به درستی استفاده کرده باشید و توانی پایین یا بالا تر از حد دستگاه نکشیده باشید، دستگاه طول عمر نسبتا بالایی داشته و در طول مدت استفاده خرج های کمتری نسبت به سایر منابع تامین کننده برق اضطراری برای خریدار در پی دارد.
- در دسترس بودن قطعات : با توجه به محبوبیت ژنراتور های دیزلی در ایران و سایر کشور ها، هیچ گونه نگرانی از بابت تامین قطعات جانبی یا یدکی دستگاه وجود ندارد.
- توانایی تولید توان خروجی متنوع : دیزل ژنراتور ها توانایی تولید توان های مختلف از بازه ۵ تا ۳۰۰۰ کاوا را دارا بوده و مشتری می تواند با توجه به میزان جریان برق مجموعه، دستگاهی مناسب با جریان برق خود را انتخاب و استفاده کنند.
- توانایی استفاده به صورت مداوم : همانطور که در ابتدای صحبت گفته شد دیزل ژنراتور ها علاوه بر استفاده به صورت اضطراری توانایی استفاده به صورت دائم کار و مداوم را دارند.(توجه داشته باشید که دستگاه های اضطراری با دستگاه های دائم به کار متفاوت بوده و از دستگاه اضطراری نمیتوان به صورت مداوم استفاده کرد)
- معایب : البته دیزل ژنراتور ها همانند تمامی دستگاه های موتوری / الکتریکی معایبی دارند. از جمله می توان به تولید آلایندگی های زیستی، سرو صدا نسبتا بلند و ابعاد بزرگ دستگاه اشاره کرد اما در نظر داشته باشید که این مشکلات در کنار مزایای بسیار ژنراتور های دیزلی قابل چشم پوشی هستند.
چرا دیزل ژنراتور بهتر است به عنوان منبع تامین کننده برق اضطراری انتخاب شود؟
با توجه به توضیحات داده شده و همچنین بیان ویژگی های ژنراتور های دیزلی قطعا دیزل ژنراتور ها می توانند به عنوان بهترین انتخاب برای شما به حساب آیند. تنوع در انتخاب دستگاه در انواع و ابعاد مختلف در رنج قیمتی پایین و بالا دست مشتری را برای بهترین و مناسب ترین انتخاب باز گذاشته است.
بهترین برندهای ژنراتور های دیزلی برای کاربرد اضطراری
برندهای متعددی در بازار جهانی و ایرانی موجود بوده که هر کدام ویژگی های و قابلیت های متفاوتی دارند. به طور کلی دیزل ژنراتور ها به سه دسته اروپایی، چینی و ایرانی تقسیم بندی می شود. از جمله مهمترین برندهای اروپایی می توان به دیزل ژنراتور ولوو ، پرکینز و کامینز و برترین برندهای چینی می توان به دیزل ژنراتور بادوین و تلک اشاره کرد.
برای کاربردهای اضطراری می توان از تمامی برندهای گفته شده استفاده نمود اما پیشنهاد می شود با توجه به میزان توان خروجی و هزینه مد نظر از سه برند ولوو، بادوین و تلک برای کاربرد های اضطراری استفاده نمایید.
دریافت اطلاعات تکمیلی جهت خرید دیزل ژنراتور اضطراری
برای دریافت اطلاعات تکمیلی در خصوص خرید انواع دیزل ژنراتور پیشنهاد می شود با کارشناسان فنی شرکت بینش ابتکار خاورمیانه تماس حاصل فرمایید.
آدرس وب سایت : https://bineshebtekar.com/
شماره تماس : ۰۲۱۸۸۲۸۸۳۷۴ – ۰۲۱۸۸۲۶۱۷۶۰
source