گوگل با معرفی نسل جدید گوشی‌های پیکسل 9، تغییر مهمی در دستیار دیجیتال پیش‌فرض این دستگاه‌ها ایجاد کرده است. به جای استفاده از دستیار گوگل (Google Assistant) معمولی، از جمینای (Gemini) چت‌بات هوش مصنوعی گوگل، به عنوان دستیار جدید استفاده می‌شود.

معاون و مدیر کل تجربیات جمینای در گوگل، در مصاحبه با انگجت اظهار داشت: «این دستیار جدید ماست، اما کاربران همچنان می‌توانند به دستیار گوگل کلاسیک برگردند.»

این تغییر شایعاتی که از خرداد ماه در مورد ادغام مستقیم دستیار جمینای در اندروید مطرح شده بود را تایید می‌کند. «هسیاو» توضیح داد که جمینای، که توسط مدل‌های زبانی بزرگ گوگل پشتیبانی می‌شود، با تمام قابلیت‌های دستیار گوگل کلاسیک سازگار است. این به این معناست که می‌توانید از هوش مصنوعی جمینای برای انجام کارهای ساده‌ای مانند روشن کردن چراغ‌ها یا پخش موسیقی استفاده کنید یا سؤالات پیچیده‌تری مانند «هوای آخر هفته در مانتین ویو و سان فرانسیسکو چطور است و کدام یک گرم‌تر است؟» بپرسید.

هسیاو افزود:

این دستیار بسیار قدرتمندتر است، حتی برای کارهایی که مردم قبلاً با دستیار قدیمی انجام می‌دادند. این یک تحول بزرگ در زمینه هوش مصنوعی مولد است. جمینای می‌تواند کارهایی مانند تولید تصویر و تولید متن را انجام دهد و همچنین وظایف گذشته را به شکلی غنی‌تر و روان‌تر مدیریت کند.

برای روشن شدن موضوع، شما می‌توانید جمینای را به عنوان دستیار خود در اکثر گوشی‌های اندرویدی کنونی، چه پیکسل و چه غیر آن، استفاده کنید. اما باید به صورت اختیاری آن را فعال کنید. برای این کار، ابتدا باید گوگل استیستنت را فعال کرده و سپس به آن بگویید که خود را با جمینای جایگزین کند.

گوگل تا پیش از این به سؤال‌ها در مورد اینکه آیا جمینای جایگزین گوگل اسیستنت خواهد شد، پاسخی نداده بود. «سامیر سامات»، رئیس اکوسیستم اندروید در گوگل، در مصاحبه‌ای با وایرد در خرداد ماه گفته بود:

این تجربه‌ای اختیاری برای کاربران است. به نظر می‌رسد که جمینای با گذشت زمان پیشرفته‌تر و تکامل یافته‌تر می‌شود. هنوز چیزی برای اعلام نداریم، اما کاربران می‌توانند این دستیار جدید را امتحان کنند و ما بازخوردهای خوبی دریافت کرده‌ایم.

به طور کلی، با معرفی جمینای به عنوان دستیار جدید سری پیکسل 9 از جمله پیکسل 9 پرو، گوگل به دنبال ارائه یک تجربه هوش مصنوعی پیشرفته‌تر و کارآمدتر است. که می‌تواند به طور مؤثرتری به نیازهای کاربران پاسخ دهد و از قابلیت‌های جدیدی بهره‌برداری کند.

source

توسط wikiche.com