خلبانی یکی از حرفه‌های مورد علاقه بشر بوده که تاریخ گسترده‌ای دارد. به گونه‌ای که طی سال‌های مختلف شاهد حضور زیادی از افرادی بودیم که هر یک دستاورد‌های زیادی در این عرصه به جای گذاشته‌اند. از هواپیما‌های جنگی که بگذریم، این روز‌ها هواپیما‌های مسافربری نیز طرفداران زیادی برای حمل و نقل دارد. همین موضوع باعث شده که هر روز خرید بلیط هواپیما ( https://www.alibaba.ir/ ) افزایش پیدا کند.

ژنرال چارلز

چارلز یگر از خلبانان بازنشسته نیروی هوایی ایالات متحده و یک خلبان جنگده است. در سال ۱۹۴۷ او به اولین خلبانی که با سرعت صوت پرواز کرد؛ شهرت یافت. همچنین ژنرال چارلز یگر در جنگ‌های ویتنام و جنگ جهانی دوم شرکت کرد. از افتخارات این خلبان می‌توان به مواردی مانند مدال ممتاز خدمات نیروی هوایی، مدال ممتاز خدمات ارتش، دو ستاره نقره‌ای، یک ستاره برنز، دو لژیون شایستگی، سه جایزه صلیب پرنده ممتاز و یک قلب بنفش اشاره کرد.

یگر از افرادی بود که ترس از سفر‌های هوایی داشت. بدین ترتیب ابتدا وارد حرفه مکانیکی هواپیما‌ها مشغول به کار شد. سپس وارد حرفه خلبانی شد و به دنبال آن موفق شد ده‌ها هواپیمای جنگنده آلمانی را سرنگون کند و اولین جنگنده جت نیز در این میان قرار داشت. این خلبان در سال 1975 از خدمت در عرصه پرواز و خلبانی بازنشسته شد و اکنون در سن 90 سالگی و در ویرجینای غربی سکونت دارد.

اریش هارتمن

اریشش هارتمن یکی از خلبانانی بود که طی جنگ جهانی دوم به شهرت رسید. او به عنوان یک خلبان جنگنده آلمانی فعالیت خود را آغاز کرد و در نهایت به عنوان بهترین خلبان تاریخ شهرت پیدا کرد. با انجام ۱۴۰۴ ماموریت جنگی و ۳۵۲ هواپیمای دشمن، اریش هارتمن به عنوان بزرگ‌ترین آس تمام دوران‌ها شناخته شد. آغاز کردن فعالیت از طریق گلایدر توسط هارتمن و ثبت نام در لوفت وافه که در توپخانه آنجا مهارت داشت باعث شد به عنوان خلبان جنگنده‌ای ماهر شروع به کار کند.

اریش هارتمن

این شخص آموزش‌های خلبانی خود را در سال ۱۹۴۲ به پایان رساند و با شروع جنگ، برای آلمان‌ها تا روزی که بر متفقین پیروز شدند؛ جنگید. به همین علت ۱۰ سال در زندان‌های روسیه بازداشت شد و محکومیت او به دلیل جرم جنایات جنگی بود. بعد از آزاد شدن نیز به نیروی هوایی آلمان غربی برگشت. بازنشستگی او در سال ۱۹۷۰ انجام شد و سرانجام در سن ۷۱ سالگی و تاریخ ۱۹۹۳ درگذشت.

رابرت آ. هوور

رابرت هوور یکی از خلبان‌های جنگنده نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا در جنگ جهانی دوم بود. او با کار کردن در یک فروشگاه مواد غذایی بودجه مورد نیاز کلاس‌های پرواز خود را به دست می‌آورد. بعد از آموختن دروس پرواز در امنیت ملی تنسی ثبت نام گرد و با فرستاده شدن به آموزش خلبانی ارتش این ایالت، حرفه‌ای به یادماندنی را شروع کرد.

در سال ۱۹۴۴ هوور بر فراز دریای مدیترانه سرنگون شد و در اردوگاه اسرای جنگی آلمان نگه داشته شد و سپس فرار کرد. او با دزدیدن هواپیمای دشمن توانست خود و سایر اسرا رو به مکانی امن برساند. در دوران مدرن نیز هوور به عنوان خلبانی در نمایشگاه‌های هوایی مشغول بود. در سال‌های ۱۹۹۹ درست ۵۰ سال قبل بازنشستگی، در آنجا پرواز کرد.

فلورانس بارنز

بارنز یک خانم شجاع و مصمم بود که پیش از پرواز انفرادی خود تنها ۶ ساعت آموزش دید. او متولد آمریکا بوده و بعد از خرید یک هواپیمای مسافربری دو باله که خودش خریده بود توانست به یک خلبان حرفه‌ای و متخصص تبدیل شود. او دو دستاورد چشمگیر در حرفه خلبانی داشت که در شهرت بارنز بسیار تاثیر‌گذار بود.

فلورانس بارنز

به عنوان اولین دستاورد فلورانس می‌توان به ثبت رکورد سرعت جهانی این خانم اشاره کرد که در سال ۱۹۳۰ و در دربی هوایی زنان توانست رقیب دیرینه خود، آملیا ارهارت را از رتبه اول حذف کند. همچنین یکی دیگر از دستاورد‌های این خلبان قدرت وی در بدلکاری بود که به عنوان اولین بدلکار زن جهان در فیلم فرشتگان جهنم هاوارد هیوز حضور داشت.

محمد محمود علم

محمد محمود به عنوان یکی از نیرو‌های خلبان جنگنده‌های هوایی پاکستان مهارت‌های هوانوردی شگفت‌انگیزی دارد. این خلبان در سال ۱۹۶۵ در طول جنگ هند و پاکستان این مهارت‌های خود را به خوبی نشان داد و توانست به بهترین خلبان جهان تبدیل شود. ace لقبی است که به خلبانانی که بتوانند حداقل ۵ فروند کشتی دشمن را ساقط کنند؛ داده می‌شود. او توانست در کم‌تر از یک دقیقه ۵ جت جنگی هندی را ساقط کند که سرنگونی ۴ عدد از آن‌ها در ۳۰ ثانیه اتفاق افتاد.

اکنون با توجه به دستاورد‌های هر یک از این خلبانان متوجه تاریخ غنی حرفه خلبانی می‌شویم. البته ساخت هواپیما و پرواز دادن این وسیله نقلیه دستاورد‌های کمی برای بشر نداشت. به گونه‌ای که این روز‌ها انتخاب اکثر افراد برای سفر، هواپیما بوده و خرید بلیط هواپیما با استقبال خوبی مواجه شده است. این یعنی پرواز توانسته بسیاری از نیاز‌های بشر را برطرف کند.

source

توسط wikiche.com