بسیاری از اوقات ممکن است آهنگی 🎶 را شنیده باشید اما نام آهنگ یا خواننده آن را ندانید.

این مسئله میتواند برای بسیاری از افراد چالش برانگیز باشد و زمان زیادی را برای پیدا کردن از آن‌ها بگیرد. خوشبختانه در سال‌های اخیر روش‌های مختلفی ایجاد شده که با استفاده از آن میتوان آهنگ‌های مختلف را بر حسب نوع ریتم یا با پخش قسمتی از آن پیدا کرد. به همین خاطر در این مطلب از انزل وب به سوال دنبال “یه آهنگ میگردم چطور آن را پیدا کنم” پاسخ خواهیم داد.

پیدا کردن اهنگ از روی ویدیو اینستاگرام، تلگرام و..

The Best Ways to Figure Out the Name of a Song 

به طور خلاصه بهترین راهکارها برای پیدا کردن اهنگ با صدا از جمله موارد زیر هستند:

  • شناسایی آهنگ و استخراج آن از طریق وبسایت و اپلیکیشن Shazam بوسیله پخش بخشی از آن یا خواندن , زمزمه ریتم.
  • استفاده از اپلیکیشن SoundHound و جستجوی آهنگ‌های مشابه، متن آهنگ مورد نظر با پخش یا خواندن بخش از آن
  • ارتباط با دستیار صوتی گوگل (Google Assistant) با فعال سازی آن و گفتن عبارت‌های “Hey Google” یا “Ok Google”. سپس دادن دستور تشخیص آهنگ یا گفتن مواردی مثل  “What is this song” یا “What song is this” و خواندن یا پخش آهنگ. برای اینکار میتوانید از خود اپلیکیشن Google Assistant یا بخش گفتاری وبسایت گوگل
  • استفاده از  اپلیکیشن Musixmatch برای دستگاه‌های اندروید و آیفون بوسیله پخش بخشی از موسیقی و پیدا کردن آن
  • پیدا کردن آهنگ‌های ایرانی و خارجی بر اساس متن با استفاده از سایت و اپلیکیشن Genius
  • جستجوی آهنگ بر اساس متن، ریتم، بخشی از آن، نام خواننده یا لینک شبکه های مجازی با ربات تلگرامی Shazam – music finder

اینکه شما بتوانید آهنگ مورد نظر خود را حتی بدون به خاطر داشتن نام یا خواننده پیدا کنید بسیار شگفت انگیز و کاربردی خواهد بود. به وسیله برخی از سرویس‌های تخصصی موسیقی میتوان اینکار را به سادگی و در مدت زمان کوتاهی انجام داد. در مرحله بعدی میتوانید از سایت‌های پیدا کردن آهنگ‌های مشابه نیز استفاده کنید تا مجموعه از آهنگ‌های مورد علاقتان را داشته باشید.

۱- وبسایت و اپلیکیشن Shazam

اپلیکیشن Shazam یکی از شناخته شده‌ترین برنامه های شناسایی و پیدا آهنگ میشود. با استفاده از این برنامه کار شما بسیار آسان خواهد بود. علاوه بر آنکه میتوانید حتی بدون نصب برنامه نیز از طریق وبسایت Shazam آهنگ موردنظرتان را جستجو کنید.

برای پیدا کردن اهنگ با صدا shazam روی آیکون Shazam در پایین صفحه بزنید و دسترسی به میکروفون را بدهید. سپس گوشی خودتان را در نزدیکی منبع موسیقی قرار دهید تا به طور مناسبی شناسایی شود. خوشبختانه آرشیو موسیقی این پلتفرم بسیار گسترده است و حتی شامل آهنگ‌های فارسی نیز میشود. پس از آن شما میتوانید به آهنگ مورد نظرتان گوش دهید و حتی متن آن را نیز از بخش Lyric ببینید.

پیدا کردن اهنگ با صدا بوسیله Shazam

البته دانلود این برنامه میتواند کار شما را بسیار آسان‌تر کند. به همین خاطر بهتر است برای دسترسی سریع‌تر به این قابلیت اپلیکیشن آن را از طریق گوگل پلی اندروید یا اپ استور برای آیفون دانلود کنید. علاوه بر آن امکان استفاده از افزونه مروگر کروم Shazam نیز برای کاربران وجود دارد.

دانلود اپلیکیشن Shazam

۲- اپلیکیشن SoundHound

SoundHound نیز یکی از ابزارهای پیدا کردن اهنگ از روی ویدیو اینستا است. یکی از قابلیت‌های این پلتفرم این است که شما میتوانید حتی بدون پخش موسیقی و تنها با زمزمه کردن ریتم آهنگ یا خواندن بخشی از آن آهنگ مورد نظرتان را پیدا کنید. جستجوی آهنگ‌های مشابه، دیدن متن آهنگ یا پخش آن نیز از جمله ویژگی‌های این پلتفرم است که میتواند برای بسیار از افراد کاربردی باشد.

اپلیکیشن SoundHound

این برنامه با هوش مصنوعی تجهیز شده است به همین خاطر قابلیت تشخیص بالایی دارد و تقریبا میتواند بیشتر موسیقی و آهنگ‌ها را بر اساس متن، پخش بخشی از آن یا ریتم تشخیص دهد. شما میتوانید این برنامه را از طریق گوگل پلی برای اندروید و اپ استور برای گوشی‌های آیفون دانلود و استفاده کنید.

دنبال یه آهنگ میگردم از SoundHound استفاده میکنم

۳- دنبال یه آهنگ میگردم؟ از Google Assistant استفاده کنید!

بر اساس مطلب وبلاگ گوگل، یکی دیگر از منابع هوشمند و قوی که میتواند به شما برای پیدا کردن اهنگ از روی ویدیو یا آهنگ‌های پخش شده کمک کند، Google Assistant است. این دستیار صورتی و هوشمند گوگل امکانات زیادی را در اختیار افراد قرار میدهد و معمولا نمونه اولیه ای از آن روی تمامی گوشی و دستگاه‌های اندرویدی یا تلویزیون‌های هوشمند وجود دارد. یکی از کاربردهای آن نیز پیدا کردن آهنگ‌های در حال پخش است. به همین خاطر اگر این سوال برایتان ایجاد شده است که دنبال یه آهنگ میگردم چطور باید آن را پیدا کنم، بهتر است حتما از این پلتفرم برای اینکار کمک بگیرید.

شما میتوانید در صورت نیاز برنامه Google Assistant را از طریق گوگل پلی یا اپ استور نصب کنید یا در صورتی که این سرویس روی دستگاهتان موجود است، آن را با گفتن “Hey Google” یا “Ok Google” فعال کنید. سپس با دادن دستوری مثل “What is this song” یا “What song is this” آن را برای شنیدن آهنگ پخش شده آماده کنید. پس از مدتی اطلاعاتی مثل نام آهنگ، نام خواننده، سال انتشار یا حتی متن آن نیز برایتان نمایش داده میشود. شما حتی میتوانید در صورتی که به طور مستقیم آهنگ مدنظر را در حال پخش نداشته باشید و فقط ریتم یا متن آن را بدانید، با زمزمه کردن و خواندن بخشی از ریتم آن، موسیقی مدنظرتان را پیدا کنید.

دنبال یه آهنگ میگردم، اپلیکیشن Google Assistant

استفاده از قابلیت Using voice search در گوگل

البته به گفته سایت پشتیبانی گوگل شما میتوانید حتی بدون دانلود برنامه نیز از قابلیت‌های گفتاری آن برای پیدا کردن آهنگ‌های اطرافتان استفاده کنید. برای اینکار صفحه گوگل را باز کنید و روی آیکون میکروفون بزنید. حالا لازم است ابتدا سوال “What is this song” یا “What song is this”  را بپرسید و سپس آهنگ را پخش کنید یا بخشی از آن را بخوانید. توجه داشته باشید که گوگل هنوز قادر به تشخیص دستورات فارسی نیست به همین خاطر سوال “What is this song” را باید حتما به انگلیسی یا سایر زبان‌های دیگر بپرسید.

وبسایت Google Assistant

۴- اپلیکیشن Musixmatch

از دیگر راهکارهایی که میتوانید برای پیدا کردن اهنگ با صدا گوگل ایفون یا گوشی‌های اندرویدی از آن استفاده کرد، از طریق پلتفرم Musixmatch است. این برنامه یکی از سرویس‌های محبوب برای پخش و پیدا کردن موسیقی محسوب میشود. اپلیکیشن Musixmatch دارای قابلیت‌های مختلفی و پیشرفته‌ای برای پیدا کردن آسان و سریع آهنگ است. علاوه بر آن کاربران میتوانند با استفاده از امکان LyricsCard متن آهنگ‌ها را ببینند و با دیگران به اشتراک بگذارند. شما میتوانید برای دانلود برنامه Musixmatch از طریق گوگل پلی برای اندروید و اپ استور برای آیفون اقدام کنید.

پیدا کردن اهنگ با صدا انلاین با اپلیکیشن Musixmatch

البته این برنامه به صورت تخصصی‌تر برای آهنگ‌های خارجی و پیدا کردن متن آنها کاربرد دارد اما شما میتوانید از آن به عنوان نوعی ابزار پیدا کردن اهنگ با صدا انلاین نیز استفاده کنید.

۵- با سایت AHA Music دنبال یه آهنگ میگردم

سایت AHA Music یکی دیگر از ابزارهای پیدا کردن اهنگ با صدا انلاین، محسوب میشود که قابلیت تشخیص قابل قبولی برای پیدا کردن آهنگ‌های مختلف دارد. این وبسایت شما میتوانید ابتدا بین دو گزینه Record و Hum/Sing مشخص کنید که تمایل به پخش بخشی از آهنگ یا خواندن آن را دارید. پس از آن دسترسی مرورگر به میکروفون را بدهید و فایل را پخش کنید یا خودتان بخوانید. در این سرویس ممکن است کمی پیدا کردن آهنگ زمانبر باشد. سپس میتوانید نام آهنگ را ببینید و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر روی دکمه View details بزنید.

علاوه بر آن افزونه کروم AHA Music نیز باعث افزایش عملکرد آن در زمان وبگردی یا دیدن ویدیوها در یوتیوب شده است. اگرچه آرشیو آهنگ‌های این سرویس به اندازه پلتفرم‌هایی مثل Shazam یا Google Assistant کامل نیست، اما اگر روزی با سوال “دنبال یه آهنگ میگردم” مواجه شدید، میتوان استفاده از این سایت را نیز امتحان کنید.

افزونه کروم AHA Music

۶- وبسایت WatZatSong

برای اینکه بتوانید آهنگ‌های موردنظرتان را پیدا کنید میتوانید از سایت‌هایی مثل WatZatSong نیز استفاده کنید. برای اینکار باید روی دکمه Post a sample از بالای صفحه بزنید و سپس یک حساب کاربری ایجاد کنید. بعد با مشخصات داده شده در همین بخش sign in کنید و مجددا روی دکمه Post a sample بزنید.

با WatZatSong دنبال یه آهنگ میگردم

در این بخش میتوانید پس از دادن دسترسی به میکروفون از بین قابلیت Record و Upload یکی را انتخاب کنید. در قسمت‌های پایین تر نیز میتوانید اطلاعاتی مثل ژانر یا زبان آهنگ را انتخاب کنید. البته در قسمت پایینی همین بخش نیز لازم است حتما به اندازه ۳۰ کاراکتر موزیک را برای پیدا کردن سریع‌تر آهنگ توضیح دهید که این مسئله میتواند پروسه را کمی سخت و زمانبرتر کند.

در وبسایت WatZatSong دنبال یه آهنگ میگردم

به طور کلی وجود تبلیغات زیاد در وبسایت و همچنین محدودیت استفاده رایگان از این برنامه میتواند باعث کاهش کاراییو محبوبیت WatZatSong شود.

۷- سایت و اپلیکیشن Genius

اگر زمانی که تنها متن آهنگی را به خاطر داشتید، میتوانید در زمان ایجاد سوال دنبال یه آهنگ میگردم از سایت‌هایی مثل Genius استفاده کنید. این وبسایت برای گوش کردن به آهنگ‌های مختلف و همچنین نمایش متن آنها است. به همین خاطر شیوه استفاده متفاوت از آن میتواند برای برخی از افراد بسیار کاربردی باشد. برای استفاده از آن تنها کافی است در نوار سرچ بالای صفحه بخشی از متن آهنگی که به دنبال آن هستید را تایپ کنید. آرشیو این سایت بسیار کامل است به همین خاطر شما میتوانید علاوه بر پیدا کردن آهنگ‌های خارجی برای جستجوی فارسی نیز آن را بکار ببرید.

با وبسایت Genius دنبال یه آهنگ میگردم

شما همچنین میتوانید اپلیکیشن Genius را نیز از طریق گوگل پلی یا اپ استور دانلود کنید.

۸- سایت Audiotag

برای پیدا کردن اهنگ با گوگل در اینستا یا سایر پلتفرم‌ها میتوانید از سایت Audiotag استفاده کنید. این سایت علی رقم ظاهر کاربری بسیار ساده‌ای که دارد، میتواند برای پدا کردن آهنگ‌های مختلف از چندین روش موثر باشد. بهترین روش استفاده از این سایت ضبط کردن بخشی از آهنگ مورد نظر و آپلود آن در سایت با زدن دکمه Upload file میباشد. با این روش شما میتوانید این فرایند را به شکل ساده و سریع‌تری انجام دهید. البته پروسه استفاده از این سایت ممکن است در برخی مواقع زمانبرتر از سایر روش‌های مشابه باشد.

وبسایت Audiotag

۹ – در سایت Midomi دنبال یه آهنگ میگردم

اگر به دنبال بهترین سایت اهنگ یابی به صورت آنلاین باشید، قطعا سایت Midomi میتواند برایتان گزینه‌‌ی مناسبی باشد. این یکی از زیر سرویس‌های برنامه SoundHound است که پیشتر آن را معرفی کردیم. تنها کافی است روی دکمه بزرگ قرار گرفته در وسط صفحه بزنید و سپس آهنگ مورد نظر را پخش کنید تا اطلاعات آن مثل نام خواننده و آهنگ مشخص شود. البته برخی اوقات ممکن است این سایت با مشکلاتی در زمینه اتصال به سرور مواجه شود و در اثر همین موضوع عملکرد آن کاهش پیدا کند.

در سایت Midomi دنبال یه آهنگ میگردم

۱۰- سایت Identify Songs Online

یکی دیگر از راهکارهایی که بتوانید با آپلود کردن فایل صوتی یا ویدیویی، آهنگ مدنظرتان را پیدا کنید استفاده از وبسایت Identify Songs Online است. این سرویس از آپلود فرمت‌های مختلف فیلم و آهنگ تا سایز ۱۰۰ مگابایت پشتیبان میکند. برای استفاده از آن تنها لازم است روی دکمه Choose file بزنید و فایل مدنظرتان را انتخاب نمایید. شما به صورت روزانه ۱۰ امتیاز برای انجام اینکار به صورت آنلاین خواهید داشت. علاوه بر آن شما میتوانید با استفاده از گزینه Record now به شیوه ضبط صدا نیز نتیجه دلخواهتان را بدست بیاورید.

با سایت Identify Songs Online دنبال یه آهنگ میگردم

۱۱- اپلیکیشن Music Recognition

اگر به دنبال اپلیکیشنی باشید که بتوانید به وسیله آن انواع موزیک و آهنگ‌های مختلف را به شکلی سریع و تخصصی پیدا کنید، برنامه Music Recognition میتوانید گزینه مناسبی برایتان باشد. این برنامه از طریق گوگل پلی برای دستگاه‌های اندوریدی قابل نصب است و اختیارات متنوعی را به کاربران میدهد. علاوه بر آن این برنامه علاوه بر موزیک‌های خارجی، امکان تشخیص آهنگ‌های ایرانی را نیز دارد.

اپلیکیشن Music Recognition

۱۲- ربات تلگرامی Shazam – music finder

در این بین استفاده از ربات‌های تلگرامی برای پیدا کردن اهنگ با صدا در ایفون و اندروید میتواند روش بسیار کاربردی و در دسترسی باشد. با استفاده از ربات Shazam – music finder میتوانید  انواع آهنگ‌های ایرانی و خارجی را با فرستادن نام آهنگ یا هنرمند، متن آهنگ، ارسال پیام صوتی یا فایل پیدا کنید. این ربات حتی قابلیت پیدا کردن آهنگ از طریق ارسال لینک مستقیم ویدیوهای اینستاگرام، یوتیوب و سایر پلتفرم‌ها را نیز دارد. برای شروع استفاده تنها لازم است ربات را فعال کنید و اطلاعات مورد نظرتان را ارسال نمایید تا پردازش و پیدا کردن نتیجه انجام شود. در نهایت ربات جستجوی اهنگ بی کلام یا با کلام، فایل آهنگ پیدا شده را برای دانلود ارسال خواهد کرد.

ربات تلگرامی Shazam music finder

سوالات متداول

چگونه اهنگ یک کلیپ را دانلود کنیم؟

برای اینکار میتوانید در حین پخش موسیقی، از ابزارهایی مثل اپلکیشن یا سایت Shazam استفاده کنید یا لینک ویدیو را برای ربات تلگرامی SongShazamBot ارسال و آهنگ را دانلود نمایید.

چگونه اهنگ را بیکلام کنیم؟

برای پیدا کردن آهنگ‌های بیکلام سرویس‌هایی مثل Shazam، AHA Music ، SoundHound یا  Google Assistant  میتوانند بسیار موثر باشند.

چگونه آهنگ پیدا کنیم؟

اگر قصد پیدا آهنگ بر اساس متن را داشته باشید، وبسایت Genius  یکی از پلتفرم‌هایی است که شما را به سرعت به آهنگ مورد نظرتان میرساند.

جمع بندی

به طور کلی از بین تمامی سایت‌های معرفی شده در این مطلب، اگر قصد پیدا کردن آهنگ بر اساس بخشی از آن یا با خواندن متن یا زمزمه ریتم آن را دارید، از سرویس‌هایی مثل AHA Music، Google Assistant  و یا Shazam استفاده کنید. در صورتی که تمایل به استفاده از اپلیکیشن های حرفه ای برای این منظور را داشته باشید، SoundHound و  Musixmatch میتوانند گزینه‌های مناسبی باشند. همچنین برای جستجوی آهنگ بر اساس متن سایت و یا اپلیکیشن Genius میتواند بهترین گزینه باشد. در ادامه استفاده از ربات‌های تلگرامی مثل Shazam – music finder میتواند علاوه بر سادگی و دسترسی مناسب، قابلیت‌های مختلف و بسیار خوبی برای افراد داشته باشد.

در نظر داشته باشید که هر یک از سرویس‌های معرفی شده دارای خصوصیات منحصر به فردی هستند که بهتر است نوع مناسب خودتان را در زمان ایجاد سوال دنبال یه آهنگ میگردم انتخاب کنید.

نظرات و پیشنهادات شما؟

آیا تا به حال با سوال اسم این آهنگ چیه در هنگام دیدن ویدیوهای اینستاگرام و یوتیوب یا در موقعیت‌های دیگر مواجه شده‌اید؟ در صورتی که از روش‌های معرفی شده در این مطلب استفاده کردید یا راهکار دیگری را برای آن میشناسید، به ما یا سایر خوانندگان معرفی کنید.

source

توسط wikiche.com