10 آذر 1403 ساعت 16:41
به اعتقاد جلال رشیدی کوچی، نماینده سابق مجلس یازدهم، دولت تقریبا تمام پلتفرمهای معروف در دنیا را فیلتر کرده است. آیا این ادعا صحت دارد؟
اگر پیگیر اخبار فیلترینگ باشید، حتما با جلال رشیدی کوچی که از موافقان سرسخت رفع فیلتر شبکهها و پلتفرمهای خارجی است، آشنا هستید. این نماینده اسبق مجلس یازدهم که هم اکنون در سمت استاندار فارس خدمت میکند، مخالف سرسخت فیلترینگ بوده و معتقد است که باید دولت هر چه سریعتر ممنوعیتها را لغو کند.
فیلتر تمام پلتفرم های معروف در دنیا اتفاق افتاده!
اخیرا آقای رشیدی کوچی در مناظرهای با یکی از نمایندگان مجلس دوازدهم خاطرنشان کرده است که دولتهای قبلی تقریبا تمام سکوهای معروف در دنیا را فیلتر کردهاند. ایشان پیش از شروع بحث خود با محمد سراج، پرسش مهمی را مطرح میکند: آیا دولت به اهداف خود از فیلترینگ رسیده است؟ ایشان ادامه میدهد:
وقتی تصمیمی گرفته میشود، پشتش هدفی است و برای رسیدن به آن چنین تصمیمی گرفته میشود. به نظرم اگر این را بررسی کنیم که آیا به اهدافمان از فیلترینگ رسیدهایم یا خیر، میتوانیم در مورد مسئله فیلترینگ خیلی راحتتر برخورد کنیم. زمانی ما ویدیو را ممنوع کرده بودیم. آیا به اهدافمان در ممنوعیت آن رسیدیم یا خیر؟
استاندارد فارس و نماینده اسبق مردم مرودشت و ارسنجان در ادامه گفتگوی خود با آقای سراج مثال دیگری زدند و به ممنوعیت دیدن ماهواره اشاره کردند. در قسمتی از این مناظره، محمد سراج به این موضوع پرداخت که در حال حاضر تنها سه پلتفرم در کشور فیلتر هستند، در صورتی که به گفته رشیدی کوچی، اغلب پلتفرمهای معروف در دنیا را فیلتر کردهایم.
به گفته کوچی، تیک تاک، توییتر، فیسبوک، یوتیوب، تلگرام، وی چت و وایبر همگی فیلتر هستند. ایشان باور دارد که بعضی از پلتفرمها هم که آزاد هستند و فیلتر نشدهاند، به این خاطر است که مردم از آنها استقبال نکردهاند. در واقع اگر مردم به هر شبکه اجتماعی روی خوش نشان دهند، فیلترینگ آن استارت میخورد. (نمونه بارز آن تردز و کلاب هاوس هستند)
source