در اوایل سال جاری میلادی، مایکروسافت اعلام کرد که بروزرسانی‌های Windows 11 24H2 و Windows Server 2025 با استفاده از یک روش جدید ارائه می‌شوند. این روش که “بروزرسانی‌های تجمعی Checkpoint” نام دارد، به منظور کاهش حجم دانلود و در نتیجه افزایش سرعت بروزرسانی طراحی شده است. مایکروسافت همچنین بیان کرد که این روش بار روی سرورها را نیز کاهش خواهد داد. 

 

مایکروسافت روش نصب دستی بروزرسانی‌های MSU را حذف کرد

 

سپس، در سپتامبر، مایکروسافت تأیید کرد که روش جدید ارائه بروزرسانی‌ها باعث بروز مشکلاتی در نصب فایل‌های MSU (نصب‌ کننده مستقل بروزرسانی ویندوز) برای Windows 11 24H2 و Server 2025 شده است. برخی از این بروزرسانی‌ها با پیام خطای “عملیات پشتیبانی نمی‌شود” (Operation is not supported) با شکست مواجه می‌شدند.

مایکروسافت در دستورالعمل خود توضیح داده بود که این مشکل عمدتاً به قابلیت‌های FoD (ویژگی‌های درخواستی) و LP (پک‌های زبانی) مربوط می‌شود و دو روش برای رفع این مشکل پیشنهاد داده بود. یکی از این روش‌ها شامل نصب دستی فایل‌های MSU به ترتیب بود و روش دیگر استفاده از ابزار خط فرمان DISM (مدیریت و سرویس‌دهی تصاویر استقرار) بود.

 

تغییر دستورالعمل توسط مایکروسافت

مایکروسافت از آن زمان روش نصب دستی را از مقاله پشتیبانی خود حذف کرده است. در زیر دستورالعمل قبلی و جدید مایکروسافت ارائه شده است:

دستورالعمل قدیمی:

نصب فایل‌های .msu

  1. روش اول: نصب دستی بسته‌های MSU به ترتیب

    1. هر بروزرسانی را یکی‌ یکی و به ترتیب نصب کنید. برای انجام این کار، به پوشه C:Packages بروید و روی اولین فایل .msu دوبار کلیک کنید. سپس همین روند را برای فایل‌های بعدی تا آخرین فایل ادامه دهید.

  2. روش دوم: استفاده از دستور DISM

    1. از ابزار DISM برای نصب یک یا چند بسته بروزرسانی تجمعی Checkpoint استفاده کنید. 
    2. برای اضافه کردن یک فایل .msu به یک تصویر ویندوز، از دستور Add-WindowsPackage استفاده کنید.

دستورالعمل جدید:

نصب فایل‌های .msu با استفاده از DISM

  1. از ابزار DISM برای نصب یک یا چند بسته بروزرسانی تجمعی Checkpoint استفاده کنید.
  2. برای اضافه کردن یک فایل .msu به یک تصویر ویندوز، از دستور Add-WindowsPackage استفاده کنید.

 

نتیجه‌ گیری

مایکروسافت اکنون تنها روش استفاده از ابزار DISM را برای نصب بروزرسانی‌ها توصیه می‌کند و روش نصب دستی را حذف کرده است. این تغییر به احتمال زیاد برای ساده‌ سازی فرآیند و کاهش خطاهای احتمالی انجام شده است.

source

توسط wikiche.com