نتایج جدیدترین بنچمارک گوشی گلکسی اس 25 – Galaxy S25 سامسونگ از عملکرد قدرتمند آن خبر میدهند؛ هرچند که این عملکرد در اندازه مدل اولترا نیست.
کمتر از سه هفته تا رونمایی سری پرچمداران گلکسی اس 25 سامسونگ باقی مانده و پس از لو رفتن تقریبا تمامی مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری اکنون نوبت به انتشار نتایج بنچمارک مدلهای مختلف این خانواده رسیده است. بهتازگی مدل استاندارد گلکسی اس 25 در بنچمارک گیک بنچ حاضر شده و نتایج جالبی را نیز به ثبت رسانده است. این گوشی همانطور که انتشار میرفت بر خلاف سال گذشته به تراشه پرچمدار کوالکام، اسنپدراگون 8 الیت مجهز شده و خبری از چیپستهای اگزینوس سامسونگ در آن نیست. علاوه بر این، امتیازات تک هستهای و چندهستهای تراشه آن پایینتر از امتیازات گلکسی اس 25 اولتراست که مدتی پیش منتشر شده بود.
نتایج بنچمارک گلکسی اس 25 سامسونگ؛ ضعیفتر از مدل اولترا
هفته گذشته جدیدترین بنچمارکهای گوشی Galaxy S25 Ultra در تست گیک بنچ 6 منتشر شد. طبق نتایج این بنچمارک، قدرتمندترین عضو خانواده S25 از نمونهای اوورکلاکشده از تراشه اسنپدراگون 8 الیت مجهز شده بود که سرعت قدرتمندترین هسته در آن از 4.32 گیگاهرتز به 4.47 گیگاهرتز رسیده بود.
نکته جالب این است که همین تراشه عینا در مدل استاندارد که با کد رمز SM-S931B در بنچمارک حاضر شده بود نیز مشاهده میشود. این گوشی همچنین با 12 گیگ رم در تست حاضر شده که خبر بسیار خوبی برای علاقمندان به آن به شمار رفته و گویای آن است که سامسونگ صدای کاربرانش را شنیده و ظرفیت رم مدل پایه را نیز ارتقا داده است.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میفرمایید، مدل استاندارد از پرچمداران سری S25 سامسونگ امتیاز 2986 را در تست تک هستهای و 9355 را در تست چندهستهای ثبت کرده و علیرغم آن که از سخت افزاری مشابه با مدل اولترا استفاده میکند، عملکرد ضعیفتری را در مقایسه با این گوشی ارائه میدهد. در این زمینه همچنین بد نیست بدانید که گلکسی S25 Ultra نیز علیرغم درخشش در این بنچمارک نتوانست رکورد امتیاز 10 هزار را بشکند و از این حیث یک ناامیدی برای هواداران سامسونگ به شمار میرود. امتیازات تکهستهای و چندهستهای مدل اولترا همانطور که در تصویر زیر مشاهده میفرمایید بهترتیب 3049 و 9793 است. این امتیازات همچنین با 16 گیگ رم به ثبت رسیدهاند.
در عین حال دلایلی برای توجیه عملکرد فنی ضعیفتر مدل استاندارد گلکسی S25 در مقایسه با مدل اولترا وجود دارد. پیش از هرچیز ابعاد و اندازه کوچکتر مدل استاندارد محدودیتهایی را در سیستم خنککننده آن ایجاد میکند؛ بهطوری که نمیتوان انتظار همان عملکرد قدرتمند طولانیمدت مدل اولترا را در مدل استاندارد نیز داشت.
در این میان البته نباید از این نکته هم غافل شد که بنچمارک Geekbench اساسا برای سنجش عملکرد طولانیمدت دستگاهها طراحی نشده و قادر به مقایسه عملکرد دستگاهها تحت شرایط مختلف خنککنندگی نیست. بنابراین امتیازات هر دو مدل استاندارد و اولترا در این بنچمارک باید به یکدیگر نزدیک باشد!
تا روز 22 ژانویه و رویداد رونمایی رسمی پرچمداران سال 2025 سامسونگ زمان زیادی باقی نمانده است. بنابراین باید منتظر ماند و دید سامسونگ چه مشخصات فنی را برای سه مدل از این خانواده در نظر خواهد گرفت.
source