یک جنبه از گوشی‌های هوشمند مدرن وجود دارد که به‌طور قابل‌توجهی از پیشرفت در سایر زمینه‌ها عقب مانده است: ظرفیت باتری. اگرچه برندهای چینی در یک سال اخیر تقریباً تمامی گوشی‌های شاخص خود را به فناوری جدید سیلیکون کربنی باتری با چگالی بیشتر مجهز کرده‌اند، اما اقدامی از سایر برندهای مطرح فناوری در این زمینه دیده نمی‌شود. بااین‌حال، درنهایت به‌نظر می رسد که این صنعت درحال حرکت به سمت مسیر درست است و سامسونگ و اپل نیز رفته‌رفته به‌دنبال توسعه فناوری باتری سیلیکون کربنی خود هستند.

فناوری باتری سیلیکون کربنی اپل و سامسونگ

سرعتی که سازندگان گوشی‌های هوشمند چینی شروع به استفاده از باتری‌های سیلیکونی کربنی کرده‌اند، در سال گذشته به‌طور تصاعدی افزایش یافته است و برندهای محبوب دستگاه‌های خود را با باتری‌های 6000 میلی‌آمپرساعتی و یا حتی بیشتر عرضه کردند که منجر به افزایش عمر قابل‌توجه باتری آن‌ها شده است. برای سامسونگ و اپل اما، بالاترین ظرفیت مشترک بین هر یک از مدل‌های پرچمدار آن‌ها 5000 میلی‌آمپرساعت است که درحال‌حاضر در گلکسی اس 24 اولترا یافت می‌شود و گفته می‌شود برای گلکسی اس 25 اولترا نیز حفظ می‌شود. بااین‌حال، یک گزارش جدید ادعا می‌کند که غول‌های فناوری درتلاش هستند تا باتری‌های سیلیکونی کربنی را به تولید انبوه برسانند.

برای عبور از سقف ظرفیت 5000 میلی‌آمپرساعتی، سامسونگ و اپل چاره‌ای جز ورود به قلمرو سیلیکون کربن ندارند. با توجه به وبلاگ yeux1122، هر دو برند توسعه خود را آغاز کرده‌اند، اما بدیهی است که این سؤال مبهم در مورد اینکه چه زمانی می‌توانیم شاهد این فناوری باشیم وجود دارد. با نگاهی به Redmi Turbo 4 که اخیراً معرفی شده است، شیائومی از هیچ هزینه‌ای دریغ نکرده است تا مطمئن شود که حتی گوشی‌های هوشمند غیرپرچمدار خود نیز با باتری‌های سیلیکونی کربنی همراه است و این دستگاه از ظرفیت باتری 6550 میلی‌آمپرساعت بهره می‌برد.

فناوری باتری سیلیکون کربنی اپل و سامسونگ

فناوری باتری سیلیکون کربنی اپل و سامسونگ

این گزارش ادعا می‌کند که سامسونگ مستقیماً در توسعه مواد باتری دخالت دارد، اما هیچ نقشه‌راهی در مورد پیشرفت اپل ارائه نشده است. با نگاهی به تاریخچه شرکت کوپرتینویی، احتمال اینکه این برند باتری‌های سیلیکونی کربنی را دیرتر از رقبا استفاده کند، تعجب‌آور نخواهد بود، زیرا استانداردهای صنعتی را با سرعت بسیار پایین‌تری استفاده می‌کند. امیدواریم زودتر از آنچه انتظار می‌رود، این باتری‌های پیشرفته را در گوشی‌های هوشمند بیشتری ببینیم.

مطمئناً، استفاده از اجزای کم‌مصرف و بهینه‌سازی نرم‌افزاری فوق‌العاده نیز در افزایش طول عمر باتری مؤثر است، اما باز هم افزایش فیزیکی ظرفیت باتری دستگاه‌های هوشمند بهترین عامل در این زمینه محسوب می‌شود و ما مشتاقانه منتظر استفاده از این فناوری در گوشی‌های هوشمند بیشتری هستیم.

نظر شما درباره فناوری باتری سیلیکون کربنی اپل و سامسونگ چیست؟

source

توسط wikiche.com