هنگام ساخت کامپیوتر شخصی احتمالاً تجربه‌ی کار با کابل‌های پیچیده و بی‌شمار پاور (PSU) را داشته‌اید. علاوه‌بر اتصال تمام کابل‌ها به سوکت‌های مخصوص، باید از مرتب و منظم‌بودن همه‌چیز مطمئن شوید. اکنون به‌نظر می‌رسد که در آینده‌ی نزدیک، این دردسرها هنگام اسمبل کامپیوترهای شخصی دیگر وجود نخواهند داشت. به لطف نمونه‌ی اولیه‌ی جدید، امکان دارد دیگر نیازی به اتصال کابل پاور به کارت گرافیک نباشد؛ زیرا این قطعه می‌تواند برق مورد نظرش را به‌طور مستقیم از مادربرد دریافت کند.

بر اساس اعلام Uniko’s Hardware، نمونه‌ی اولیه‌ی مادربردی با ولتاژ ۱۲ ولت و طراحی ۵۰ پین معرفی شده است که توانایی تأمین ۱۵۰۰ وات انرژی برای چندین قطعه‌ی مختلف از جمله کارت گرافیک را دارد. این فناوری جدید می‌تواند تعداد کابل‌های موجود در کیس را به‌طور چشمگیری کاهش دهد و در نتیجه جریان هوا در سیستم را بهبود بخشد.

البته فناوری اتصال مستقیم کارت گرافیک به مادربرد بدون‌ نیاز به اتصال به کابل پاور هنوز برای استفاده‌ی عمومی آماده نیست. مادربرد جدید به استاندارد BTF 3.0 نیاز دارد که پاور، کیس و خودِ مادربرد باید از آن پشتیبانی کنند. به‌ بیان دیگر، نمی‌توانید مادربرد کنونی خود را به‌راحتی با این مدل جایگزین کنید.

مقاله‌های مرتبط:

اگرچه فناوری مادربردهای جدید با قابلیت اتصال مستقیم کارت گرافیک در مرحله‌ی آزمایش قرار دارد، نوید آینده‌ای را می‌دهد که در آن کامپیوترهای ما با طراحی‌های ساده‌تر عرضه شوند. تا آن زمان، همچنان باید از روش‌های سنتی برای تأمین برق کارت گرافیک در کامپیوترهای شخصی استفاده کنیم.

source

توسط wikiche.com