سیستم دوربین گلکسی اس 25 اولترا به‌اندازه‌ای قدرتمند است که تقریبا هر کاربری از نتایج آن، چه در عکاسی و چه در فیلم‌برداری، رضایت خواهد داشت.

با این حال، این گوشی پرچم‌دار جدید سامسونگ از بهترین سخت‌افزار دوربینی که این شرکت در اختیار دارد، استفاده نکرده است. سامسونگ می‌توانست از سنسور تله‌فوتوی 200 مگاپیکسلی ISOCELL HP9 در گلکسی S25 اولترا بهره ببرد، اما این کار را انجام نداد.

راهنمای خرید تکراتو

اما واقعا چرا سامسونگ در سیستم دوربین گلکسی اس 25 اولترا بهترین خود را کار نکرد؟

به‌گزارش تکراتو به نقل از sammobile، سامسونگ در این باره توضیحی ارائه نداده، اما این موضوع مانع تحلیل‌گران صنعت نشده تا علت این تصمیم را بررسی کنند. به گفته یکی از افشاگران معروف، دلیل این انتخاب سامسونگ به مسائل عددی و نبود رقابت جدی مرتبط است.

به طور خلاصه، هرچند برخی از رقبای سامسونگ از سنسور ISOCELL HP9 در گوشی‌های پیشرفته خود استفاده کرده‌اند، اما این محصولات فروش بالایی ندارند. در واقع، میزان فروش تمام برندهای دیگر که از این سنسور استفاده کرده‌اند، حتی به فروش سری گلکسی S اولترا نیز نمی‌رسد.

این افشاگر توضیح داده که گوشی‌هایی که از ISOCELL HP9 بهره می‌برند، «محصولاتی نمایشی» هستند و نه مدل‌های اصلی. این یعنی تعداد محدودی از آن‌ها تولید و فروخته می‌شود و سود چندانی برای شرکت‌های سازنده ندارد.

چنین محصولاتی بیشتر برای نمایش فناوری و جلب توجه طراحی می‌شوند، اما در بازار جهانی رقیب جدی برای سری اولترا سامسونگ محسوب نمی‌شوند. به عبارتی، این گوشی‌ها ترکیبی از تولید محدود و نمایش فناوری هستند که هدفشان بیشتر جلب توجه رسانه‌هاست.

اما واقعا چرا سامسونگ در سیستم دوربین گلکسی اس 25 اولترا بهترین خود را کار نکرد؟

از طرف دیگر، آمارها نشان می‌دهد که سامسونگ واقعا تحت فشار رقابتی از سوی این شرکت‌ها نیست. رقبای سامسونگ فرمولی را دنبال می‌کنند که تضمین‌کننده فروش جهانی نیست و سامسونگ هم دلیلی برای تقلید از آن‌ها نمی‌بیند.

علاوه بر این، سامسونگ در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به طراحی محصولات خود دارد. این شرکت اهمیت بیشتری به زیبایی، فرم بدنه و تجربه کاربری می‌دهد. به گفته این منبع آگاه، گوشی‌های اندرویدی رقیب که از دوربین‌های قدرتمند بهره می‌برند، معمولا محفظه‌های دوربین بزرگی دارند، اما این موضوع باعث افزایش فروششان نشده است. سنسور ISOCELL HP9 ضخامت زیادی دارد و سامسونگ نمی‌خواهد طراحی مینیمالیستی و هویت بصری خود را که طی سال‌های اخیر روی آن کار کرده، قربانی کند تا فقط یک محصول نمایشی ارائه دهد.

البته باید اشاره کرد که سامسونگ اخیرا تمایل بیشتری به آزمایش محصولات غیرجهانی نشان داده است. برای مثال، می‌توان گفت که گلکسی Z Fold Special Edition اولین تلاش سامسونگ برای عرضه یک محصول خاص با دسترسی محدود بود و شاید گلکسی S25 اج هم گام بعدی این شرکت در این مسیر باشد.

در هر صورت، به نظر نمی‌رسد که سامسونگ به‌راحتی مسیر خود را تغییر دهد، مگر اینکه انگیزه‌های جدی برای این کار داشته باشد. این شرکت برنامه‌ای بلندمدت دارد که روی اولویت‌هایی مانند طراحی بهینه، زیبایی، تجربه کاربری مبتنی بر هوش مصنوعی و راحتی استفاده متمرکز است، و تاکنون هم این استراتژی موفقیت‌آمیز بوده است.

source

توسط wikiche.com