لنوو گزارش داد که درآمد آن در سه‌ماهه‌ی سوم با افزایش ۲۰ درصدی به ۱۸٫۸ میلیارد دلار رسیده است. این رشد درحالی رخ می‌دهد که شاهد بهبود نسبی صنعت جهانی کامپیوترهای شخصی هستیم. لنوو که بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی کامپیوترهای شخصی جهان محسوب می‌شود، در این سه‌ماهه که در تاریخ ۳۱ دسامبر (۱۰ دی ۱۴۰۳) به پایان رسید، درآمدی بیشتر از پیش‌بینی تحلیلگران به ثبت رساند. تحلیلگران پیش‌بینی کرده بودند که درآمد این شرکت ۱۷٫۸۲ میلیارد دلار باشد. سود خالص شرکت نیز به ۶۹۳ میلیون دلار رسید، درحالی‌که پیش‌بینی تحلیلگران ۳۶۷٫۷ میلیون دلار بود.

بازار جهانی کامپیوتر هنوز پس از رکود ناشی از پاندمی به شرایط عادی بازنگشته است و طبق گزارش گروه تحقیقاتی IDC، عرضه‌ی این محصولات در سه‌ماهه‌ی چهارم ۲۰۲۴ فقط ۱٫۸ درصد افزایش داشت. لنوو در این سه‌ماهه همچنان به‌عنوان بزرگ‌ترین فروشنده‌ی کامپیوتر شخصی شناخته شد و سهم بازار آن ۲۴٫۵ درصد بود، درحالی‌که میزان عرضه‌ی کامپیوترهای شخصی این شرکت به بازار ۴٫۸ درصد رشد کرد.

لنوو در سال‌های اخیر از کسب‌وکار اصلی خود در زمینه‌ی کامپیوتر فراتر رفته و به توسعه‌ی نرم‌افزار و خدمات پرداخته است. این برند همچنین خود را برای بهره‌برداری از تقاضای فزاینده برای برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی آماده کرده است و به گسترش کسب‌وکارهای سرور و نرم‌افزارهای هوش مصنوعی ادامه می‌دهد.

تقاضا برای کامپیوترهای مجهز به هوش مصنوعی به‌عنوان عامل اصلی رشد برای صنعت کامپیوتر درحال ظهور است و تولیدکنندگان برای معرفی مدل‌هایی که از تراشه‌های اختصاصی برای برنامه‌های هوش مصنوعی بهره می‌برند با یکدیگر وارد رقابت شده‌اند. لنوو در ماه می ۲۰۲۴ (اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۳) اولین کامپیوترهای مجهز به هوش مصنوعی خود را در چین معرفی و سپس این محصولات را در سپتامبر همان سال (شهریور و مهر ۱۴۰۳) روانه‌ی بازارهای جهانی کرد. یانگ یوان‌چینگ، مدیرعامل لنوو پیش‌بینی می‌کند کامپیوترهای هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۵ یک‌چهارم فروش شرکتش را تشکیل خواهند داد و این عدد تا سال ۲۰۲۷ می‌تواند به ۸۰ درصد برسد.

لنوو می‌گوید فناوری استارتاپ چینی دیپ‌سیک را در دستگاه‌های خود، ازجمله کامپیوترهای شخصی و تبلت‌ها ادغام کرده است. طبق اعلام این شرکت، کاربران می‌توانند بدون‌نیاز به دانلود یا ثبت‌نام، از خدمات هوش مصنوعی دیپ‌سیک از طریق دستیار هوش مصنوعی لنوو به نام XiaoTen بهره ببرند.

درآمد گروه راهکارهای زیرساختی لنوو که شامل راهکارهای IT مانند سرورها می‌شود، در سه‌ماهه‌ی سوم سال مالی این شرکت ۵۹ درصد افزایش داشته و دلیل آن تقاضای زیاد برای سرورها بوده است. گروه راهکارها و خدمات نیز که نرم‌افزارهای ابری به مشتریان شرکتی ارائه می‌دهد، درآمدی معادل ۲٫۳ میلیارد دلار به‌دست آورد که نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است.

source

توسط wikiche.com