02 اسفند 1403 ساعت 08:21

پنجمین دوره طرح پژوهانه همراه با هدف حمایت از پژوهش‌های دانشگاهی و اعطای گرنت به طرح‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی توسط مرکز تحقیق و توسعه همراه اول آغاز شد.

بر اساس جدیدترین اخبار داخلی، مراسم افتتاحیه پنجمین دوره طرح پژوهانه همراه در روز چهارشنبه اول اسفندماه 1403 به‌صورت آنلاین و با حضور دانشجویان برگزیده برگزار شد. مرکز تحقیق و توسعه همراه اول، این طرح را با هدف هدایت پژوهش‌های دانشگاهی در راستای رفع اولویت‌های پژوهشی همراه اول و همچنین به‌منظور حمایت از دانشجویان نخبه و پژوهش‌های دانشگاهی و اعطای گرنت به طرح‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی، آغاز کرده است.

همراه اول در این طرح از پژوهش‌هایی که به تولید محصول مرتبط با نیاز این اپراتور منجر شوند، حمایت مالی خواهد کرد و سرمایه‌گذاری بیشتری روی آنها خواهد داشت. علاوه بر این، بعد از به پایان رسیدن طرح نیز امکان جذب و استخدام دانشجویان مستعد در مجموعه همراه اول فراهم می‌شود.

مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در هفتم شهریور 1403، فراخوان پنجمین دوره طرح پژوهانه همراه را صادر کرد و دانشجویان می‌توانستند تا پایان آبان‌ماه سال جاری در این طرح، ثبت نام کنند. در طول این مدت، مرکز تحقیق و توسعه همراه اول، 114 طرح پیشنهادی را دریافت کرد که از این میان، 54 طرح، شامل 2 طرح پسادکتری، 28 رساله دکتری و 24 پایان‌نامه کارشناسی ارشد، پذیرش شدند.

حمایت از پژوهش‌های کاربردی در پنجمین طرح پژوهانه همراه

به‌منظور تقویت پژوهش و فناوری و بهره بردن از ظرفیت‌های دانشگاه‌های کشور، مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در طرح پژوهانه همراه از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد، دکتری و طرح‌های پسادکتری، حمایت خواهد کرد. مدت زمان این حمایت برای دانشجویان کارشناسی ارشد و پسادکتری، دوازده ماه و برای دانشجویان دکتری، 24 ماه اعلام شده است.

همچنین از میان محققان همراه اول، یک همراه پژوهش به هر دانشجو اختصاص پیدا کرده تا ضمن شکل‌گیری تعامل بین همراه اول و دانشجویان، راهنمایی‌ها و مشاوره‌های لازم به دانشجویان عزیز ارائه شود. این همراهان پژوهش در بازه‌های سه ماهه، پیشرفت پژوهش‌ها را ارزیابی می‌کنند و راهنمایی‌های لازم را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند.

طرح پژوهانه همراه اول علاوه بر کمک به توسعه پژوهش‌های کاربردی، بستری را برای جذب استعدادهای جوان و دانشجویان نخبه و همچنین تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه، به‌وجود می‌آورد.

در گجت نیوز بخوانید:

source

توسط wikiche.com