دیروز، سامسونگ 9100 Pro، پرچم‌دار جدید SSD خود را در فرم M.2 و با پشتیبانی از NVMe و PCIe 5.0 و حداکثر سرعت ۱۴,۸۰۰ مگابایت‌بر‌ثانیه، در هند رونمایی کرد. اکنون این محصول در ایالات متحده نیز عرضه شده است.

SSD سامسونگ مدل 9100 Pro در آمریکا در دو نسخه معرفی شده است: 9100 Pro و 9100 Pro با هیت‌سینک. براساس نام‌گذاری، مدل دوم هیت‌سینکی برای بهبود دفع حرارت دارد؛ در‌حالی‌که مدل استاندارد هیت‌سینک ندارد. هر دو نسخه در ظرفیت‌های ۱ و ۲ و ۴ ترابایت فروخته می‌شوند.

قیمت SSD سامسونگ مدل 9100 Pro در آمریکا براساس ظرفیت آن متغیر است. مدل ۱ ترابایت ۱۹۹ دلار و مدل ۲ ترابایت ۲۹۹ دلار و مدل ۴ ترابایت ۵۴۹ دلار قیمت‌گذاری شده است. هنوز قیمت مدل مجهز به هیت‌سینک مشخص نیست؛ اما براساس گفته‌های سامسونگ، مدل ۸ ترابایتی این محصول در نیمه‌ی دوم سال ۲۰۲۵ عرضه خواهد شد.

سامسونگ در 9100 Pro از حافظه‌ی V-NAND TLC (V8) و کنترلر اختصاصی استفاده کرده است. سرعت خواندن و نوشتن آن به‌ترتیب به ۱۴,۸۰۰ و ۱۳,۴۰۰ مگابایت‌بر‌ثانیه می‌رسد. همچنین، سرعت خواندن و نوشتن تصادفی آن به‌ترتیب 2200K و 2600K IOPS است.

سرعت‌‌های خواندن و نوشتن در 9100 Pro تقریباً دو برابر بیشتر از SSD نسل قبلی، یعنی 990 Pro هستند که در سال ۲۰۲۲ عرضه شد. سرعت خواندن و نوشتن مدل 990 Pro به‌ترتیب ۷,۴۵۰ و ۶,۹۰۰ مگابایت‌بر‌ثانیه بود و سرعت خواندن و نوشتن تصادفی آن نیز 1400K و 1550K IOPS ثبت شده بود.

مقاله‌های مرتبط

سامسونگ ادعا می‌کند که 9100 Pro در مقایسه با 990 Pro تا ۴۹ درصد کارایی بیشتری دارد. ظرفیت TBW (کل داده‌ی نوشته‌شده در طول عمر) این محصول در مدل‌های مختلف بدین‌شرح است: ۱ ترابایت تا ۶۰۰ ترابایت، ۲ ترابایت تا ۱,۲۰۰ ترابایت، ۴ ترابایت تا ۲,۴۰۰ ترابایت و ۸ ترابایت تا ۴,۸۰۰ ترابایت. این مقادیر مشابه 990 Pro هستند. تمامی مدل‌های 9100 Pro با گارانتی ۵ ساله‌ عرضه می‌شوند.

source

توسط wikiche.com