پس‌ از انتشار تصاویر تبلیغاتی مربوط به گوشی موتورولا ریزر ۶۰ اولترا، اکنون نوبت به موتورولا اج ۶۰ رسیده است که به‌زودی به خانواده‌ی اج ۶۰ فیوژن خواهد پیوست.

تصاویر رسمی فاش‌شده از موتورولا مدل اج ۶۰ در وب‌سایت Ytechb، این گوشی را در رنگ‌های آبی و سبز به نمایش گذاشته‌اند. طراحی اج ۶۰ به‌طور طبیعی بسیار نزدیک به طراحی اج ۶۰ فیوژن معرفی شده است.

گوشی موتورولا مدل اج ۶۰ به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی مجهز است که از حسگر سونی Lytia LYT-700C بهره می‌برد. این دستگاه همچنین به دوربین فوق‌عریض ۱۳ مگاپیکسلی و حسگر نور ۳ در ۱ نیز مجهز خواهد بود. گوشی مورد اشاره از تراشه‌ی دیمنسیتی ۷۴۰۰ استفاده می‌کند و با رم ۸ یا ۱۲ گیگابایتی و فضای ذخیره‌سازی ذخیره‌سازی ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایتی عرضه خواهد شد.

مقاله‌های مرتبط:

موتورولا اج ۶۰ با سیستم‌عامل اندروید ۱۵ عرضه خواهد شد و تا ۳ سال به‌روزرسانی اصلی اندروید و ۴ سال به‌روزرسانی‌های امنیتی دریافت خواهد کرد. طبق تصاویر، قسمت پشتی گوشی از چرم مصنوعی ساخته شده است و صفحه‌نمایش آن با گوریلاگلس 7i محافظت می‌شود.

گوشی اج ۶۰ موتورولا از استانداردهای IP68 و IP69 برای مقاومت در برابر گردوغبار و آب بهره می‌برد و از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر و فناوری AquaTouch پشتیبانی می‌کند. باتری ۵۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی دستگاه نیز با شارژر سریع ۶۵ وات شارژ می‌شود.

source

توسط wikiche.com