چندین ناشر تحت ائتلاف رسانه‌ای News/Media Alliance از دولت آمریکا خواسته‌اند تا “شرکت‌های بزرگ فناوری را مجبور کند برای محتوایی که برای اجرای محصولات هوش مصنوعی خود استفاده می‌کنند، هزینه پرداخت کنند.”

این ناشران که شامل غول‌های برجسته‌ای مانند نیویورک تایمز، گاردین و دیگران هستند، کمپینی با عنوان “حمایت از هوش مصنوعی مسئولانه” راه‌اندازی کرده‌اند و شرکت‌های بزرگ فناوری را متهم می‌کنند که کار خلاقانه دیگران را برای ساخت محصولات هوش مصنوعی بدون پرداخت حق‌الزحمه به خالقان آن می‌دزدند. وب‌سایت اصلی این کمپین، این نوع دزدی را “غیرآمریکایی و نادرست” می‌خواند.

 

جنگ ناشران با غول‌های فناوری؛ دزدی محتوا برای هوش مصنوعی باید متوقف شود

 

متن اصلی کمپین می‌گوید: “شرکت‌های بزرگ فناوری در حال دزدیدن محتوا از خالقان مختلف برای تقویت هوش مصنوعی هستند. صنایع خلاق آمریکا بخشی از آن چیزی هستند که این کشور را بزرگ می‌کنند، و دزدیدن کار آنها غیرآمریکایی و نادرست است. همین امروز به واشنگتن بگویید که شرکت‌های بزرگ فناوری باید برای محتوایی که می‌گیرند، هزینه پرداخت کنند.”

این کمپین تبلیغاتی شامل بنرهای قرمز و سفید جلب توجه‌کننده با عباراتی مانند “محافظت از مشاغل در برابر دزدی هوش مصنوعی”، “هوش مصنوعی از شما هم می‌دزدد”، “مراقب هوش مصنوعی باشید” و موارد دیگر است.

با شروع هفته جدید، انتظار می‌رود این بنرها در “صدها نشریه خبری و رسانه دیجیتال” در سراسر آمریکا دیده شوند. این کمپین سه درخواست اصلی از دولت آمریکا دارد:

۱. الزام شرکت‌های بزرگ فناوری و هوش مصنوعی به پرداخت منصفانه به خالقان محتوا ۲. الزام به شفافیت، منبع‌یابی و اعتباردهی در محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی ۳. جلوگیری از انحصارطلبی‌ها در انجام شیوه‌های فشاری و ضد رقابتی

دنیل کافی، رئیس و مدیرعامل News/Media Alliance استدلال می‌کند که صنعت رسانه‌های خبری لزوماً مخالف هوش مصنوعی نیست. با این حال، خواستار یک “اکوسیستم متعادل است که در آن هوش مصنوعی به طور مسئولانه ساخته شود و برای محتوای با کیفیتی که هوش آن را تقویت می‌کند و رقابت‌پذیری بین‌المللی را پیش می‌برد، بازده داشته باشد.”

این اتفاق چند روز پس از آن رخ داد که OpenAI یک ابزار جدید تولید تصویر را منتشر کرد که به خاطر توانایی‌اش در تولید تصاویر به سبک استودیو انیمیشن ژاپنی Studio Ghibli و همچنین تولید رسیدهای جعلی، وایرال شد.

ماجرای “جیبلی‌سازی” تصاویر واقعاً برخی افراد، به ویژه هنرمندان در پلتفرم X را که به شدت مخالف هوش مصنوعی هستند، ناراحت کرد. سال گذشته، برخی از آنها تصمیم گرفتند به طور کامل این پلتفرم را ترک کنند زیرا X تصمیم گرفت هوش مصنوعی را با پست‌های کاربران آموزش دهد.

آنها به سمت جایگزین‌هایی مانند BlueSky رفتند، که جالب است بدانید در آنجا، یک کتابدار یادگیری ماشینی در Hugging Face پس از انتشار مجموعه داده‌ای ساخته شده از پست‌های عمومی BlueSky برای آموزش مدل‌ها، مورد انتقاد قرار گرفت.

OpenAI و سایر آزمایشگاه‌های هوش مصنوعی در گذشته با اعضای News/Media Alliance درگیری داشته‌اند. یک نمونه قابل توجه، شکایت نیویورک تایمز در دسامبر ۲۰۲۳ علیه OpenAI و مایکروسافت است که ادعا می‌کند از مقالات آن بدون اجازه برای آموزش هوش مصنوعی استفاده کرده‌اند. فقط ماه گذشته، یک قاضی فدرال حکم داد که این شکایت می‌تواند ادامه یابد و درخواست OpenAI برای رد آن را نپذیرفت.

source

توسط wikiche.com