قلمهای استایلوس سیمی SonarPen و SonarPen 2 در ابتدا با آیپدها، آیفونها، دستگاههای اندرویدی، کرومبوکها، رایانههای ویندوزی و حتی کنسول نینتندو سوییچ سازگاری داشتند، اما اکنون دایرهی این سازگاری گستردهتر شده و شامل مکبوکها نیز میشود. دارندگان این قلمها به لطف یک نرمافزار ویژه، این امکان را خواهند داشت که ترکپد مکبوک خود را به یک تبلت حساس به فشار تبدیل کنند و از این قلمها برای طراحی و نقاشی بهره ببرند.
اگرچه سونارپن ۲ یک جایگزین سیمی برای اپل پنسل به شمار میرود، اما داستان به همین جا ختم نمیشود. این قلم که سال گذشته در وبسایت کیکاستارتر معرفی شد، در ابتدا با آیپدهای سال ۲۰۱۸ و مدلهای پس از آن همخوانی داشت. اکنون، شرکت سازنده خبر داده که این قلم با رایانههای مکبوک نیز کار میکند. اما سوال اینجاست که این امر چگونه ممکن شده، در حالی که مکبوکها صفحهنمایش لمسی ندارند و از قلم پشتیبانی نمیکنند؟

آنچه مشخص است، سونارپن ۲ با ترکپد بزرگ موجود در مدلهای جدید مکبوک کار میکند. با استفاده از نرمافزاری به نام سونارپن درایور، ترکپد مکبوک کارکردی مشابه یک تبلت طراحی حساس به میزان فشار پیدا میکند. هنگامی که سونارپن به دستگاه مک متصل میشود، این درایور به ترکپد اجازه میدهد تا موقعیت و میزان فشار وارده از سوی قلم را تشخیص داده و این اطلاعات را به نرمافزار طراحی در حال اجرا روی صفحه منتقل کند.
سونارپن گفته که کاربران همچنان برای دستیابی به مطلوبترین تجربه کاربری، نیازمند انجام تنظیماتی نظیر انتخاب میزان حساسیت فشار در سطوح کم، متوسط یا زیاد و همچنین تعیین درجه همواری فشار و نیز شیوه عملکرد دکمههای SonarPen خواهند بود.
قلم SonarPen با کلیه مدلهای مکبوک که سیستم عامل macOS 11 و یا نسخههای جدیدتر آن را اجرا میکنند، سازگاری دارد. این قلم همچنین مورد آزمایش و تأیید شده که با برنامههایی از قبیل Clip Studio Paint، ArtRage، Art Studio Pro، Inkscape، Photoshop، MediBang Paint Pro، GIMP، Krita، Tayasui Sketches و iPastels به خوبی کار میکند.
نرمافزار SonarPen Driver با هر دو مدل قلم نوری سونارپن، یعنی مدل ۴۳ دلاری سونارپن ۲ با کابل USB-C و مدل سونارپن ۱ با جم هدفون ۳.۵ میلیمتری، سازگار است. با این وجود، دارندگان مدل دوم برای بهرهگیری از آن با مکبوک خود، ملزم به تهیه یک مبدل USB Type-C به ۳.۵ میلیمتری سونارپن به قیمت ۹.۴۵ دلار خواهند بود.
source