راهکاری که آن‌ها برای رفع مشکل نقدینگی در نظر گرفته‌اند «گرفتن وام از سیستم بانکی» و «کاهش هزینه‌های عملیاتی» بوده است.

از میان همه مدیران عاملی که در این گزارش مشارکت داشته‌اند، ۱۶ درصدشان اعلام کرده‌اند که به اهداف غیر مالی سازمان خود در سال گذشته رسیده‌اند که در مقایسه با گزارش قبلی ایلیا میزان تحقق اهداف سازمان به مقدار ۱۲ واحد درصد کاهش داشته است.

۸۳ درصد از مدیران نسبت به اثرگذاری مثبت اقدامات دولت برای بهبود شرایط کسب‌وکارها بدبین‌اند

ایلیا در گزارش خود درباره عملکرد دولت و امکان اثربخش بودن اقداماتش پرداخته و پاسخی که از مدیران عامل دریافت کرده نشان می‌دهد ۸۳ درصد از آن‌ها نسبت به اثرگذاری مثبت اقدامات دولت برای بهبود شرایط کسب‌وکارها خوش‌بین نیستند.

از منظر مشارکت بخش خصوصی و دولت برای حل مسائل اساسی کشور نیز ۷۵ درصد مدیران معتقدند همکاری و تعامل میان این دو بخش برای رفع مشکلات ضروری است و می‌تواند موثر باشد. در واقع آن‌ها معتقدند ارتباط میان بخش خصوصی و دولتی بیش از تقابل باید مبتنی بر تعامل باشد.

هوش مصنوعی؛ تکنولوژی محبوب مدیران

یکی از بخش‌های جدید گزارش ایلیا پرداختن به «برنامه استفاده از کلان‌روندهای تکنولوژیک در سازمان» بوده است. نتایج به‌دست‌آمده در مطالعه ایلیا نشان می‌دهد مدیران در سال ۱۴۰۴ بیشتر از هر تکنولوژی دیگری برای استفاده از هوش مصنوعی برنامه‌ریزی کرده‌اند.

آن‌ها در دو حوزه «واحد مالی» و «واحد تحقیق و توسعه» مایل به استفاده از کلان‌روندهای تکنولوژیک هستند. مدیران بیشتر مایل هستند هوش مصنوعی را برای به‌کارگیری در واحد تحقیق و توسعه استفاده کنند. البته به گفته این مدیران، سازمان‌هایی که برای استفاده از هوش مصنوعی برنامه دارند، در مرحله آشنایی اولیه با مفاهیم آن هستند.

source

توسط wikiche.com