به نظر می‌رسد شرکت مدیاتک برای تراشه‌های ارزان‌قیمت و میان‌رده خود به یک روش آشنا روی آورده است. این شرکت اقدام به بازسازی پردازنده‌های نسل قبلی با اسامی و برندهای جدید می‌کند و جدیدترین تراشه میان‌رده این شرکت یعنی دایمنسیتی ۶۴۰۰، شباهت زیادی به دایمنسیتی ۶۳۰۰ و حتی نسل پیش از آن دارد.

این شرکت همین رویه را در مورد هلیو G200، جدیدترین پردازنده موبایلی خود با تمرکز بر شبکه 4G اتخاذ کرده است. با توجه به مشخصات فنی، این تراشه تفاوت چندانی با هلیو G100 ندارد. بخش عمده‌ای از معماری اصلی، شامل CPU، نوع GPU و حتی قابلیت‌های مربوط به نمایشگر و دوربین، بدون هیچ تغییری باقی مانده‌اند.

تراشه Helio G200 همچنان از پیکربندی هشت هسته‌ای بهره می‌برد که شامل دو هسته Cortex-A76 و شش هسته Cortex-A55 می‌شود. فرکانس این هسته‌ها دقیقاً مشابه G100 بوده و به ترتیب ۲.۲ گیگاهرتز و ۲.۰ گیگاهرتز است. واحد پردازش گرافیکی (GPU) نیز بار دیگر از نوع Mali-G57 انتخاب شده، با این تفاوت که مدیاتک ادعا می‌کند این بار با سرعت اندکی بیشتر و در فرکانس ۱.۱ گیگاهرتز عمل می‌کند. پشتیبانی از حافظه رم LPDDR4X با حداکثر سرعت ۴۲۶۶ مگابیت بر ثانیه و حافظه ذخیره‌سازی UFS 2.2 نیز بدون هیچ تغییری باقی مانده است.

تراشه هلیو G200 مدیاتک معرفی شد

با توجه به پیکربندی‌های مشابه این تراشه‌ها، شرکت مدیاتک به طور مستقیم تراشه G200 را با G100 مقایسه نمی‌کند. در عوض، مزایای این تراشه را در مقابل پلتفرم‌های جایگزین رقبا که جزئیاتی از آن‌ها ارائه نشده، مطرح می‌کند. به گفته این شرکت، تراشه G200 در آزمون بنچمارک AnTuTu بیش از ۳۵ درصد عملکرد سریع‌تر و در بنچمارک گیک‌بنچ در حالت تک هسته‌ای ۴۰ درصد و در حالت چند هسته‌ای ۲۰ درصد امتیاز بهتر، ۷۵ درصد عملکرد گرافیکی سریع‌تر و در سناریوهای مربوط به بازی ۳۰ درصد بازدهی انرژی بیشتری را ارائه می‌دهد.

قابلیت‌های مربوط به دوربین و نمایشگر نیز دست نخورده باقی مانده‌اند. تراشه G200 از سنسورهایی با حداکثر رزولوشن ۲۰۰ مگاپیکسل، قابلیت کاهش نویز چند فریمی و HDR برای فیلم‌برداری با استفاده از تبدیل دوگانه ۱۲ بیتی (DCG) پشتیبانی می‌کند. بخش نمایشگر نیز از رزولوشن Full HD+ با نرخ ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند که توسط فناوری Intelligent Display Sync مدیاتک پشتیبانی می‌شود.

در بخش ارتباطات، تراشه G200 شامل یک مودم Cat-13 4G LTE یکپارچه با قابلیت پشتیبانی از دو سیم‌کارت 4G VoLTE، فناوری ۴×۴ MIMO، کدگذاری 256QAM و تعدادی از باندهای فرکانسی جهانی است. این تراشه از یک فناوری جدید به نام 4G DC SAR بهره می‌برد که گفته می‌شود عملکرد شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها را در مناطقی با سیگنال ضعیف بهبود می‌بخشد.

در مجموع می‌توان گفت که تراشه G200 در واقع همان تراشه G100 بوده که با اندکی افزایش در سرعت کلاک و برخی بهینه‌سازی‌های جزئی در مصرف انرژی مجدداً عرضه شده است.

source

توسط wikiche.com