
معرفی Helio G200 را ابتدا از ویژگیهای متمایزکننده آن آغاز میکنیم. محصولات مجهز به تراشه جدید مدیاتک مانند نسل پیشین میتوانند به یک حسگر 200 مگاپیکسلی یا دو سنسور 16 مگاپیکسلی با قابلیت پردازش 30 تصویر 16 مگاپیکسلی در ثانیه و تأخیر شاتر صفر یا ZSL مجهز شوند، اما شرکت تایوانی از قابلیت موسوم به DCG دوازده بیتی در این پردازنده خبر داده است که امکان ثبت ویدئوی HDR با کیفیت بالاتر را فراهم میآورد. همچنین مدیاتک بدون اشاره به مرجع مقایسه اعلام کرده که مصرف انرژی تراشه جدید به لطف همکاری این کمپانی با توسعهدهندگان اپلیکیشن دوربین تا 20 درصد کاهش خواهد یافت.

دیگر ویژگی جدید Helio G200 را باید در فناوری تازه موسوم به 4G DC SAR جستوجو کرد که به گفته شرکت سازنده، تجربه کاربری اپهای پیامرسان و اجتماعی محبوب را در فضاهایی با سیگنال سلولار ضعیف افزایش میدهد. همچنین کمپانی تایوانی از کاهش 30 درصدی تأخیر و افزایش 83 درصدی دامنه اتصال موثر به لطف حضور این تکنولوژی جدید سخن گفته است هرچند در این مورد نیز مرجع مقایسه ذکر نشده است.
سایر ویژگیهای این تراشه ظاهراً تفاوتی با قبل ندارد. پردازنده Helio G200 مانند نمونه سال گذشته بر مبنای معماری 6 نانومتری TSMC ساخته شده است و ساختار هستههای آن فرقی با Helio G100 ندارد؛ چنانکه در این محصول نیز شاهد حضور 2 هسته Cortex-A76 با حداکثر سرعت کلاک 2.2 گیگاهرتز و شش هسته 2 گیگاهرتزی Cortex-A55 هستیم. پردازنده گرافیکی این تراشه همان Mali-G57 MC2 است، اما به گفته مدیاتک حالا با سرعت کلاک بالاتر 1.1 گیگاهرتز کار میکند. همچنین Helio G200 مثل قبل، از حافظه رم LPDDR4X با بیشینه فرکانس 4,266 مگابیت در ثانیه و حافظه داخلی UFS 2.2 پشتیبانی میکند.

جالب آنکه مدیاتک عملکرد Helio G200 را با نسل قبلی یعنی Helio G100 مقایسه نکرده و بدون ذکر مرجع دقیق سنجش، به بهبود عملکرد این تراشه در برابر «پلتفرمهای جایگزین رقبا» اشاره کرده است. شرکت تایوانی مدعی است که Helio G200 در رتبهبندی AnTuTu تا 35 درصد عملکرد سریعتری را ارائه میدهد و عملکرد آن در رتبهبندی تکهستهای و چندهستهای Geekbench به ترتیب تا 40 و 20 درصد ارتقاء یافته است. همچنین مدیاتک از بهبود 75 درصدی عملکرد GPU و کاهش 30 درصدی مصرف انرژی این پردازنده هنگام بازی خبر داده است.
بنا به اعلام شرکت سازنده، دستگاههای مجهز به این تراشه میتوانند نمایشگری با حداکثر وضوح 1080×2520 پیکسل و نرخ بهروزرسانی 120 هرتز داشته باشند و فناوری Intelligent Display Sync مدیاتک برای تطبیق پویای نرخ بهروزرسانی و ارائه تجربه کاربری روانتر در این پردازنده هم حضور دارد. همچنین فناوری HyperEngine در تراشه تازه نیز دیده میشود که علاوه بر بهبود تجربه بازی، برای مدیریت GPU ،CPU و منابع حافظه نیز کاربرد دارد.

Helio G200 مانند نسل قبلی خود فاقد مودم 5G است و مودم یکپارچه نسل چهارمی Cat-13 آن از دو سیمکارت 4G VoLTE، اتصال MIMO 4×4 و مدولاسیون 256QAM پشتیبانی میکند. همچنین پشتیبانی از وایفای 5 و بلوتوث 5.2 در کنار سامانههای معمول مسیریابی از جمله دیگر امکانات ارتباطی آن بهشمار میرود.
مدیاتک هنوز به دستگاههایی که تراشه Helio G200 در ساختار آنها مورد استفاده قرار خواهد گرفت، اشارهای نکرده است، اما انتظار میرود این پردازنده در آینده نزدیک در دستگاههای اقتصادی و میانرده به کار گرفته شود.
source