برخی از کاربران موتور جستجوی گوگل شاهد جایگزینی دکمه I’m Feeling Lucky در صفحه جستجو با دکمه AI Mode هستند.

گزارش‌های متعددی که از سوی کاربران در شبکه‌های اجتماعی ایکس و تردز منتشر شده، نشان می‌دهد که شرکت گوگل در حال آزمایش مکان‌های مختلفی برای نمایش زبانه مربوط به AI Mode است.

در برخی موارد این زبانه در خود نوار جستجو و در کنار دکمه Search by Image به نمایش درمی‌آید، در موارد دیگر این زبانه جایگزین دکمه I’m Feeling Lucky در زیر نوار جستجو شده است.

دکمه AI Mode در جستجوی گوگل

علاوه بر این، تنوعی نیز در ظاهر دکمه مربوط به AI Mode مشاهده می‌شود، به طوری‌که برخی از کاربران هنگام قرار دادن نشانگر ماوس روی آن، یک حاشیه رنگین‌کمانی چرخان را مشاهده می‌کنند.

در نمونه دیگری که در آن AI Mode جایگزین گزینه I’m Feeling Lucky شده است، به نظر می‌رسد که حاشیه رنگین‌کمانی به عنوان طراحی پیش‌فرض در نظر گرفته شده و دکمه چت‌بات هوش مصنوعی متمرکز بر جستجو را در میان سایر محصولات گوگل متمایز می‌کند.

شرکت گوگل اوایل اردیبهشت‌ماه اعلام کرد که تعداد اندکی از افراد در ایالات متحده به زودی گزینه AI Mode را در جستجوی گوگل مشاهده خواهند کرد. با این حال، تصاویری که از این آزمایش‌ها منتشر شده، تا حدودی نشان می‌دهد که در صورت عرضه عمومی، این قابلیت در چه مکانی قرار خواهد گرفت.

سخنگوی گوگل گفته است که دسترسی به حالت AI Mode در جستجو در حال حاضر محدود به کاربرانی است که در Labs گوگل فعالیت می‌کنند. او گفت:

ما معمولاً شیوه‌های گوناگونی را برای اینکه کاربران بتوانند به قابلیت‌های مفید دسترسی پیدا کنند، مورد بررسی قرار می‌دهیم. این صرفاً یکی از آزمایش‌های فراوان ما به شمار می‌رود.

هیچ اطمینانی نیست که دکمه I’m Feeling Lucky رسماً با AI Mode جایگزین شود، اما این موضوع می‌تواند کسانی را که از این قابلیت ویژه بهره می‌برند، ناخشنود کند. این دکمه‌ از زمان آغاز به کار موتور جستجوی گوگل، یکی از اجزای همیشگی صفحه اصلی آن بوده است. احتمالاً گوگل می‌خواهد نشان دهد که پاسخ‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در حالت AI Mode، کارآمدتر از روش سنتی است.

source

توسط wikiche.com