سامسونگ می‌خواهد در آینده‌ای نزدیک ساعت هوشمند گلکسی واچ ۸ کلاسیک را با قابلیت‌های جدید و طراحی کاملاً جدید روانه‌ی بازار کند و اکنون شاهد فاش‌شدن رندر‌های جدید آن هستیم.

به‌گزارش SammyGuru، گلکسی واچ ۸ کلاسیک از طراحی کاملاً دایره‌ای‌شکل فاصله گرفته است و مانند گلکسی واچ اولترا، نمایشگر دایره‌ای آن روی بدنه‌ی مربعی قرار می‌گیرد. گفته می‌شود ابعاد ساعت مورد بحث ۴۶ در ۴۶٫۵ در ۱۴٫۲ میلی‌متر هستند.

رندر گلکسی واچ ۸ کلاسیک در رنگ مشکی
نمایشگر گلکسی واچ ۸ کلاسیک

به‌احتمال زیاد تفاوت اصلی جدیدترین ساعت هوشمند سامسونگ با گلکسی واچ اولترا به بازگشت حاشیه‌ی چرخان مربوط می‌شود، موردی که شیار‌های موجود در تصاویر آن را تایید می‌کنند. ناگفته نماند که مثل مدل اولترا، شاهد دکمه‌ی سوم خواهیم بود.

مقاله‌های مرتبط

به‌احتمال زیاد سامسونگ ساعت‌های جدیدش را در ماه جولای (تیر و مرداد) و همراه با گلکسی زد فولد ۷ و گلکسی زد فلیپ ۷ معرفی خواهد کرد.

source

توسط wikiche.com