اکسپلورر پچر (ExplorerPatcher) یک برنامه محبوب شخص ثالث برای سفارشی‌سازی و تغییر تنظیمات ویندوز است. آخرین به‌روزرسانی این برنامه سه بهبود مهم برای ویندوز 11 نسخه 24H2 دارد. اول اینکه، سازنده برنامه تغییراتی ایجاد کرده تا اکسپلورر پچر بتواند محدودیت ارتقا به ویندوز 11 نسخه 24H2 را دور بزند. مایکروسافت قبلاً اعلام کرده بود که این محدودیت سازگاری برای برنامه‌های سفارشی‌سازی در نسخه 24H2 به تدریج برداشته می‌شود.

در آخرین به‌روزرسانی، توسعه‌دهنده اکسپلورر پچر اشاره کرده که برای بهبود سازگاری برنامه با Desktop Window Manager در نسخه جدید ویندوز، فایل اجرایی ep_dwm را به ep_dwm_svc تغییر نام داده است.

اگر به خاطر داشته باشید، مایکروسافت در آوریل 2024، هنگام آزمایش Insider، شروع به مسدود کردن برنامه‌های شخص ثالث مانند این برنامه کرد و این محدودیت حتی پس از عرضه عمومی نیز ادامه یافت.

 

 

 

انتشار نسخه جدید ExplorerPatcher با رفع محدودیت ارتقا و بهبودهای مهم برای ویندوز ۱۱

در بخش رفع مشکلات، چندین باگ برطرف شده که دو مورد آن مربوط به ویندوز 11 نسخه 24H2 است. قابلیت “غیرفعال کردن گوشه‌های گرد” اکنون روی آخرین به‌روزرسانی ویندوز به‌درستی کار می‌کند.

اگر با ویندوز 11 آشنا باشید، یکی از ویژگی‌های ظاهری آن وجود گوشه‌های گردتر است که مایکروسافت این سبک را به سایر برنامه‌هایش هم آورده، هرچند هنوز امکان استفاده از تب‌های با لبه تیز هم وجود دارد.

خیلی‌ها که گوشه‌های گرد ویندوز 11 را دوست نداشتند، به برنامه‌های غیررسمی مثل ExplorerPatcher روی می‌آوردند تا این ویژگی را تغییر دهند. خوشبختانه، اکنون این قابلیت درست کار می‌کند، چون قبلاً وقتی نسخه 24H2 شناسایی می‌شد، این گزینه به طور خودکار غیرفعال می‌شد.

بهبود دوم مربوط به قابلیت Simple Window Switcher یا SWS است که توسعه‌دهنده ExplorerPatcher آن را این‌گونه نام‌گذاری کرده است. SWS به عنوان جایگزینی برای قابلیت Alt-Tab در ویندوز اصلی طراحی شده است.

برخلاف گزینه “غیرفعال کردن گوشه‌های گرد”، قابلیت SWS همچنان فعال بود، اما در ویندوز 11 نسخه 24H2 دارای باگ‌هایی بود و کاربران با کندی و لگ روبرو می‌شدند. مشکلات کدهای داخلی معمولاً می‌تواند چنین مشکلاتی ایجاد کند، همانطور که اخیراً یکی از مهندسان ارشد مایکروسافت اشاره کرده بود.

از نظرات کاربران مشخص است که قابلیت تغییر پنجره (window switcher) مشکلات دیگری هم داشته است. یکی از کاربران به نام 03juan چندین مشکل مختلف را با جزئیات زیاد گزارش داده بود، از جمله گیر کردن در یک حلقه بی‌پایان، مصرف بالای CPU و موارد دیگر.

 

تغییرات کامل این نسخه به شرح زیر است:

  • Start10: مشکل Pin to Start در نسخه‌های 226×1.4541+ و 261xx.2454+ برطرف شد.
  • sws: پشتیبانی از نسخه 24H2 افزوده شد.
  • ep_dwm: پشتیبانی از نسخه 24H2 افزوده شد.
  • فایل ep_dwm.exe به ep_dwm_svc.exe تغییر نام داده تا محدودیت ارتقا به 24H2 دور زده شود.
  • ep_dwm: حالا همیشه در هنگام حذف برنامه، حتی اگر برنامه در حال اجرا باشد، لغو ثبت می‌شود.
  • Setup: پیام خطا اکنون شماره خط کد مربوط به خطا را نمایش می‌دهد تا رفع مشکل آسان‌تر شود.
  • Taskbar10: مشکل غیرفعال‌کردن منوهای immersive در ARM64 برطرف شد.
  • Taskbar10: مشکل باقی ماندن گزینه‌های Windows Terminal در منوی Win+X حتی وقتی Windows Terminal نصب نیست (که باعث کرش شدن Explorer می‌شد) برطرف شد. فعلاً اگر می‌خواهید گزینه‌های PowerShell را داشته باشید، باید Windows Terminal را حذف نصب کنید.
  • Taskbar10: مشکل عدم عملکرد کلیک روی گزینه‌های Win+X در نسخه 26xxx.5551+ ARM64 برطرف شد.
  • GUI: به گزینه‌های کشویی، نشانگر کشویی افزوده شد.
  • GUI: نام زبان‌ها اکنون شامل نام کشور نیز می‌شود.
  • Localization: ترجمه چکی افزوده شد.
  • Localization: ترجمه اسپانیایی (اسپانیا) افزوده شد.
  • ep_taskbar: پشتیبانی از گزینه “نمایش دکمه دسکتاپ: مخفی” افزوده شد.
  • ep_taskbar: مشکل عدم کارکرد کلیدهای میانبر جهانی برای شورتکات‌ها در 24H2 برطرف شد.
  • ep_taskbar: مشکل عدم تغییر اندازه صحیح تسک‌بار بعد از تغییر DPI برطرف شد.
  • ep_taskbar: زبان‌های آلمانی، فرانسوی، مجاری، اندونزیایی، ایتالیایی، کره‌ای، لیتوانیایی، هلندی، لهستانی، پرتغالی (برزیل)، رومانیایی، اسپانیایی (اسپانیا)، ترکی، اوکراینی، چینی (ساده) افزوده شد.
  • ep_taskbar: چندین مشکل نشت حافظه و ناسازگاری‌های کد/رفتاری برطرف شد.
  • ep_taskbar: ناسازگاری با نسخه‌های 26200.5603 (Dev)، 26120.4151 (Beta) و 26100.4188 (Release Preview) برطرف شد.
  • ep_taskbar: حالا از همه نسخه‌های ویندوز 10 که توسط EP پشتیبانی می‌شوند (17763/1809+) پشتیبانی می‌کند.

برای دانلود آخرین نسخه ExplorerPatcher با شماره 22631.5335.68 به صفحه نرم‌افزار سایت Neowin یا مخزن رسمی گیت‌هاب آن مراجعه کنید.

همچنین، سازنده ExplorerPatcher هشدار داده که Microsoft Defender همچنان نسخه‌های جدید این برنامه را به عنوان تهدید شناسایی می‌کند و این دستورات PowerShell را برای اضافه کردن برنامه به استثناهای آنتی‌ویروس ارائه داده است:

Add-MpPreference -ExclusionPath “C:Program FilesExplorerPatcher” Add-MpPreference -ExclusionPath “$env:APPDATAExplorerPatcher” Add-MpPreference -ExclusionPath “C:Windowsdxgi.dll” Add-MpPreference -ExclusionPath “C:WindowsSystemAppsMicrosoft.Windows.StartMenuExperienceHost_cw5n1h2txyewy” Add-MpPreference -ExclusionPath “C:WindowsSystemAppsShellExperienceHost_cw5n1h2txyewy”

با این حال، به خاطر داشته باشید که Defender برای محافظت سیستم شما در برابر بدافزارهای خطرناکی مثل Lumma (که اخیراً گزارش شده و نزدیک به 400 هزار سیستم را در سراسر جهان آلوده کرده) طراحی شده است. بنابراین اگر استثناها را به صورت دستی اضافه می‌کنید، مراقب باشید که هیچ تهدید خطرناک قرنطینه‌شده‌ای را آزاد نکنید.

source

توسط wikiche.com