سامسونگ در حال عرضه حسگر دوربین پیشرفته ۵۰ مگاپیکسلی جدیدش با فناوری نانوپریزم (nanoprism tech) به رقیب خود یعنی شیائومی، است. سنسور ISOCELL JNP سامسونگ که سال گذشته معرفی شده بود، با گوشی دوربینمحور شیائومی، یعنی Civi 5 Pro، کار خود را آغاز کرده است.
خلاصه و نکات کلیدی
- • بخش نیمههادی سامسونگ، در یک حرکت استراتژیک، تأمین حسگر تصویر جدید و پیشرفته ۵۰ مگاپیکسلی ISOCELL JNP خود را برای رقیبش، شیائومی، آغاز کرده است.
- • این اولین بار است که سامسونگ چنین سنسور پیشرفتهای را به یک رقیب مستقیم در بازار موبایل میفروشد.
- • این سنسور که دارای فناوری نانوپریزم برای بهبود عملکرد در نور کم است، اولین بار در گوشی دوربینمحور شیائومی Civi 5 Pro به کار رفته است.
- • هدف سامسونگ از این اقدام، به چالش کشیدن سلطه سونی و افزایش سهم خود در بازار پرسود حسگرهای تصویر است.

حسگر تصویر سامسونگ ISOCELL JNP
استراتژی سامسونگ: رقابت با سونی در بازار حسگرهای تصویر
برند ژاپنی سونی با داشتن ۵۱.۶ درصد از سهم بازار در سال ۲۰۲۴، پادشاه بلامنازع بازار حسگرهای تصویر است. در مقابل، سامسونگ کره جنوبی با ۱۵.۴ درصد در جایگاه دوم و Omnivision چین با ۱۱.۹ درصد در جایگاه سوم قرار داشتند.
بخش نیمههادی سامسونگ در حال گسترش کسبوکار حسگرهای تصویر ISOCELL خود برای در هم شکستن سلطه سونی و آسیب زدن به رشد Omnivision است. حسگر دوربینی که شیائومی از سامسونگ تأمین میکند، ISOCELL JNP است که دارای رزولوشن ۵۰ مگاپیکسل و فناوری نانوپریزم میباشد.
سنسور ISOCELL JNP توسط بخش نیمههادی سامسونگ، یکی از زیرمجموعههای سامسونگ الکترونیکس، طراحی شده است. گوشیهای گلکسی به شدت از سنسورهای ISOCELL استفاده میکنند و این اولین بار است که شرکت کرهای حسگر تصویر پیشرفته خود را به یک رقیب در کسبوکار موبایل عرضه میکند.

تفاوت فناوری نانوپریزم موجود در حسگر تصویر JNP در سمت راست نسبت به نبود آن در سمت چپ
جزئیات فنی حسگر ISOCELL JNP و فناوری نانوپریزم
بر اساس اعلام سامسونگ، سنسور ISOCELL JNP دارای مشخصات زیر است:
- • رزولوشن: ۵۰ مگاپیکسل
- • اندازه پیکسل: ۰.۶۴ میکرون
- • فرمت اپتیکال: ۱/۲.۸ اینچ
این اولین سنسور جهان با ساختار نانوپریزم در داخل میکرولنز است که روشنایی و وضوح را در نور کم افزایش میدهد. سنسور ISOCELL JNP نور بیشتری را به ازای هر پیکسل جذب میکند تا عکاسی در نور کم را بهبود بخشد. همچنین برای سازندگان گوشیهای هوشمندی که محصولات باریکتر را ترجیح میدهند، طراحی شده است.
یک منبع در سامسونگ الکترونیکس گفت:
“این معماری، حساسیت به نور را در مقایسه با سنسور قبلی ما یعنی JN5، تا ۲۵ درصد افزایش میدهد.”

فنانوری Nanoprism موجود در ISOCELL JNP
از توسعه تا تولید انبوه
قابل ذکر است که سنسور ISOCELL JNP پس از رونمایی در سال گذشته، حدود یک سال در “مرحله توسعه” باقی ماند. با این حال، این سنسور بیسروصدا وارد تولید انبوه شده و در حال حاضر در حجم بالا برای گوشی شیائومی Civi 5 Pro تأمین میشود.
تصمیم سامسونگ برای مسلح کردن رقیب خود در بازار گوشیهای هوشمند، یعنی شیائومی، به یک حسگر تصویر پیشرفته، نشاندهنده برنامههای این شرکت برای گسترش حضور در این بخش نیز هست، حتی با علم به اینکه گوشیهای شیائومی در نهایت گوشیهای سری گلکسی خود را به چالش خواهند کشید.
نظر شما درباره این تصمیم سامسونگ چیست؟ فکر میکنید فناوری جدید سامسونگ در زمینه ساخت حسگر تصویر بتواند به سهم آن در بازار کمک کند؟
بفرست برای دوستات
source