معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، اعلام کرد حمایت از واحدهای صنعتی آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه، اولویت‌بندی اقلام راهبردی حوزه سلامت و تصویب ۳ طرح کلیدی توسعه زیست‌بوم نوآوری با استفاده از اعتبار مالیاتی، از برنامه‌های اصلی این معاونت است.

محمدمهدی کرامتی، مدیرکل دبیرخانه شورای راهبری فناوری و تولیدات دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، اعلام کرد دستگاه‌های اجرایی برنامه ویژه‌ای برای آسیب‌های کلی و جزئی واحدهای صنعتی در طول جنگ ۱۲ روزه، طراحی کرده‌اند.

به گفته‌ او برای حمایت از این واحدها، برنامه‌هایی از جمله کمک‌های بلاعوض، وام‌های کم‌بهره و تسهیلاتی مانند استمهال وام‌ها طراحی شده است.

برخی از آسیب‌ها به‌صورت مستقیم بوده، یعنی خود منطقه و محدوده کارگاه یا کارخانه آسیب دیده‌اند که تعداد محدودی از شرکت‌ها را شامل می‌شود. این شرکت‌ها خسارت‌های سنگینی دیده‌اند و با روش‌های خاصی از جمله کمک‌های بلاعوض و وام‌های کم‌بهره مورد حمایت قرار خواهند گرفت. برخی دیگر نیز به‌صورت غیرمستقیم آسیب دیده‌اند که برای آن‌ها نیز حمایت‌هایی از جمله تمهیداتی مانند استمهال وام‌ها یا تسهیل‌گری‌های دیگر در نظر گرفته شده است.

محمدمهدی کرامتی، مدیرکل دبیرخانه شورای راهبری فناوری و تولیدات دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری

او همچنین به شناسایی و غربال‌گری اقلام راهبردی حوزه سلامت، شامل تجهیزات پزشکی، ملزومات و فرآورده‌های دارویی اشاره کرد و گفت که این اقلام با همکاری وزارت صمت، وزارت بهداشت، معاونت علمی و سازمان غذا و دارو برای حمایت ویژه نهایی شده‌اند.

کرامتی افزود: «سه طرح کلیدی برای توسعه زیست‌بوم نوآوری در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی اصفهان تصویب شد. این طرح‌ها شامل «مرکز نوآوری و شتاب‌دهی تحول دیجیتال صنعت فولاد» با سرمایه‌گذاری هزار و ۱۱۹٫۳ میلیارد ریالی در دانشگاه تهران و دو طرح «آزمایشگاه توسعه صنعت ۰/۴» و «آزمایشگاه امنیت سایبری» در دانشگاه صنعتی اصفهان است که از مزایای اعتبار مالیاتی قانون جهش تولید دانش‌بنیان بهره‌مند خواهند شد.»

او در ادامه به سه طرح کلیدی برای توسعه زیست‌بوم نوآوری در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی اصفهان اشاره کرد که به تصویب رسیده‌اند:

«این طرح‌ها شامل «مرکز نوآوری و شتاب‌دهی تحول دیجیتال صنعت فولاد» با سرمایه‌گذاری ۱۱۱۹.۳ میلیارد ریالی در دانشگاه تهران و دو طرح «آزمایشگاه توسعه صنعت ۰/۴» و «آزمایشگاه امنیت سایبری» در دانشگاه صنعتی اصفهان می‌شود که از مزایای اعتبار مالیاتی قانون جهش تولید دانش‌بنیان بهره‌مند خواهند شد.»

source

توسط wikiche.com