رایتل، سومین اپراتور همراه کشور امروز اعلام کرد که قیمت بسته‌های اینترنت خود را «اصلاح» کرده است. همزمان با اعلام رگولاتوری مبنی بر سقف 20 درصدی افزایش قیمت تعرفه اینترنت موبایل، و یک روز پس از آن‌که ایرانسل و همراه اول افزایش قیمت 20 درصدی بسته‌های اینترنت همراه خود را اعلام کردند،‌ رایتل نیز در همین مسیر قدم گذاشت.

اصلاح 20 درصدی تعرفه بسته‌های اینترنت رایتل

پیرو درخواست اپراتورها برای بازنگری قیمت بسته‌های اینترنت، شرکت خدمات ارتباطی رایتل از آغاز فرآیند به‌روزرسانی 20 درصدی تعرفه بسته‌های اینترنت خبر داد.

به ‌گزارش فارنت به نقل از روابط عمومی رایتل، به ‌استناد مصوبه نهادهای قانون‌گذار و در چارچوب تصمیم مشترک اپراتورها، به‌روزرسانی20 درصدی تعرفه بسته‌های اینترنت از بامداد سه‌شنبه 11 آذرماه 1404 اجرا شده است.

این اقدام با توجه به رشد قابل‌توجه هزینه‌های نگهداشت و توسعه شبکه در سال‌های اخیر صورت گرفته و با هدف جلوگیری از افت کیفیت خدمات برای مشترکان انجام شده است.

بسته‌هایی که پیش از این تاریخ خریداری شده‌اند، تا پایان اعتبار بدون تغییر فعال می‌مانند و تعرفه اینترنت پایه نیز ثابت است.

رایتل تأکید می‌کند ارائه خدمات پایدار و حفظ کیفیت شبکه برای مشتریان، اولویت اصلی این اپراتور است.

ایرانسل و همراه اول روز گذشته در اقدامی هماهنگ افزایش قیمت بسته‌های اینترنت خود را اعلام کردند. جدول تغییرات تعرفه اینترنت همراه و قیمت جدید هر بسته اینترنت موبایل را می‌توانید اینجا مشاهده کنید.

اپراتورها تاکید کرده‌اند که این افزایش قیمت شامل بسته‌های فعلی کاربران و همچنین تعرفه مصرف آزاد اینترنت همراه نمی‌شود. از سوی دیگر قیمت بسته‌های ویژه زمانی مثل اینترنت 2 تا 7 صبح نیز افزایش داشته است.



source

توسط wikiche.com