فرمت EPS برای کاربرانی در زمینه طراحی برداری و گرافیک فعالیت دارند نامی آشنا است. در این مقاله تصمیم داریم به اطلاعاتی نظیر اینکه فایل EPS چیست و یا نحوه باز کردن فایل EPS چگونه انجام میگیرد اشاره داشته باشیم. با ما در ادامه همراه باشید.
فرمت EPS همانطور که گفته شد، یک نوع فرمت برداری و گرافیکی است که این موضوع در هنگامی که شما قصد ذخیره سازی یک پروژه گرافیکی را دارید نمایان خواهد شد. برای درک بهتر اینکه فایل EPS چیست کافیست که در ادامه این نوشته با سایت پلازا همراه باشید. همچنین باید بدانید که با پایان یافتن توضیحات اولیه به روش باز کردن فایل EPS نیز اشاره خواهیم داشت که این موضوع به شما امکانی را میدهد تا بدون محدودیت خاصی بتوانید فایل ذکر شده را اجرا نمایید.
فهرست مطالب
فایل EPS چیست؟
فرمت EPS یک نوع فرمت گرافیکی برداری است که تقریبا میتوان آن را یک نوع فرمت اسکریپت مانند فشرده سازی شده، دانست. برای باز کردن فایل EPS برنامههای بسیاری وجود داشته است زیرا هر ابزاری که در زمینه طراحی یا طرح بندی فعالیت داشته باشد قادر به اجرا و حتی ادیت این نوع فرمت خواهد بود. این نوع فرمت معمولا یک تصویر پیش نمایش بیت مپ مانند را در خود جای میدهد. در ادامه این نوشته برای آشنایی با اطلاعات تکمیلی این فرمت با ما همراه باشید.
۷ نکته که باید در مورد فایل ای پی اس بدانید
در ادامه به اصلیترین مزایا و معایب این فرمت اشاره خواهیم داشت:
۱. یکی از اصلیترین مزایای این فرمت تطبیق پذیری آن است که این موضوع سبب خواهد شد تا با کمک برنامههای مختلفی نظیر Adobe Illustrator، Inkscape، CorelDraw، Gravit Designer و Xara بتوانید فایل ئی پی اس را اجرا و حتی آن را ویرایش و سپس ذخیره سازی کنید.
۲. وجود پیش نمایش وکتور مانند، سبب خواهد شد تا پیش از ذخیره سازی اصلی فایل، بتوانید شاهد یک تصویر پیش نمایشی به صورت بیت مپی باشید. این موضوع سبب خواهد شد تا بتوانید روی بخشهای مختلفی از پروژه خود تمرکز داشته باشید.
۳. پشتیبانی از گرافیک برداری عامل مهم دیگری بوده که در این زمینه باید آن را بدانید. با استفاده از این ویژگی به آسانی میتوانید به سراغ طراحیهای برداری بروید و بدون آنکه مشکلی در این زمینه داشته باشید پروژههای خود را مشاهده، مدیریت و ویرایش کنید.
۴. فرمت EPS از Transparency پشتیبانی نمیکند. امکان شفاف سازی پس زمینه در این فرمت امکان پذیر نیست.
۵. تصاویری که به صورت بیت مپی طراحی و ذخیره سازی میشوند، صد در صد وکتور نیستند و همان امر سبب خواهد شد تا گه گاهی در هنگام اجرای فایل از طریق ابزارهای دیگر، شاهد کیفیت بالایی نباشید و این موضوع برای چاپ پروژهها مناسب نیست.
۶. عدم پشتیبانی از برنامههایی که در زمینه صفحه آرایی فعالیت دارند. این محدودیت میتواند دسترسی شما به ویرایش بخشهای جزئی را محدود نماید و باید به مواردی که امکان ویرایش دارند راضی باشید.
۷. راندمان مناسب و کیفیت خروجی مطلوب یکی دیگر از نکاتی بوده که درخصوص این فرمت باید بدانید.
در ادامه به برنامههایی برای اجرای فرمت EPS اشاره خواهیم داشت.
برنامه هایی برای باز کردن فایل EPS
همانطور که گفته شد در ادامه تصمیم داریم شما را با تعدادی از برنامههایی که امکان اجرای فایل EPS را دارند آشنا کنیم:
- Adobe Illustrator
- Inkscape
- CorelDRAW
- Adobe Photoshop
بیتردید برنامههای ادوبی در این زمینه از محبوبیت و قدرت بالایی برخوردار هستند و همین امر سبب خواهد شد تا بتوانید بدون نیاز به برنامههای دیگر، فایل EPS که در اختیار دارید را اجرا کنید. همچنین میتوانید در این زمینه از برنامههای کم حجمی استفاده کنید و نیازی به دانلود برنامههای چند گیگابایتی محصولات ادوبی نداشته باشید. دیدگاه شما نسبت به فرمت EPS چیست؟ در ادامه با ما همراه باشید و دیدگاه خود در این زمینه را برایمان ارسال کنید.
سخن پایانی
همانطور که شاهد بودید به اطلاعات خوبی درخصوص فرمت EPS، اشاره شد. شما عزیزان برای تکمیل شدن این مقاله میتوانید نکاتی که مدنظر دارید و یا نرم افزارهایی که قادر به باز کردن فایل EPS هستند را برایمان ارسال کنید تا کاربران دیگر نیز به شکل بهتری بتوانند با این فرمت گرافیکی آشنا شوند. دیدگاه شما روی افزایش سطح کیفی این مطلب تاثیرگذار خواهد بود که پیشنهاد میشود از کنار آن ساده عبور نکنید.
source
تولید محتوا