رئیس کمیسیون موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران از رفع قریب‌الوقوع مشکل رجیستری نزدیک به ۱۲ هزار دستگاه گوشی آیفون خبر داد؛ دستگاه‌هایی که پیش‌تر به دلیل تخلف کم‌اظهاری از سوی برخی واردکنندگان، از شبکه ارتباطی کشور خارج شده و آنتن آن‌ها قطع شده بود.

به گزارش منابع رسمی، سید حسین سادات حسینی اعلام کرد که پس از بررسی‌های فنی و اداری و انجام هماهنگی‌های لازم میان نهادهای ذی‌ربط، تصمیم گرفته شده است تا مشکل ثبت و فعال‌سازی این گوشی‌ها در سامانه «همتا» برطرف شود.

به گفته او، اجرای این طرح در شرایطی در دستور کار قرار گرفته که بخش قابل توجهی از خریداران و واحدهای صنفی بدون اطلاع از تخلفات شرکت‌های واردکننده متضرر شده بودند.

شرایط بهره‌مندی از طرح رفع مسدودی

سادات حسینی تصریح کرد که مصوبه جدید شامل تمامی موارد نمی‌شود. بر اساس تصمیم اتخاذ شده، تنها واحدهای صنفی‌ای که عدم مشارکت آن‌ها در فرآیند کم‌اظهاری محرز شده است، و نیز خریداران نهاییِ آسیب‌دیده، امکان فعال‌سازی مجدد دستگاه‌های خود را خواهند داشت. این گروه می‌توانند پس از طی مراحل مشخص، نسبت به ثبت رسمی گوشی‌ها در سامانه همتا اقدام کنند.

اطلاع‌رسانی مراحل اجرایی طی روزهای آینده

رئیس کمیسیون موبایل و لوازم جانبی در ادامه افزود: «اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه مراجعه اصناف و مصرف‌کنندگان به اتحادیه مربوطه، همچنین جزییات مراحل اجرایی رفع مشکل رجیستری، طی روزهای آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.»

این تصمیم می‌تواند پایان‌بخش یکی از چالش‌های جدی بازار تلفن همراه کشور در ماه‌های اخیر باشد که موجب نارضایتی خریداران و آشفتگی موقت در شبکه خدمات پس از فروش دستگاه‌های آیفون شده بود.

source

توسط wikiche.com