اگرچه تصمیم گوگل به نمایش زنده‌ی قابلیت‌های جمنای ریسک بزرگی بود (به‌ویژه چون حتی در دموهای ازپیش‌ ضبط‌شده‌ هم دچار اشتباه شده؛ مثلا خطای علمی بارد درباره‌ی دستاورد تلسکوپ جیمز وب یا راه‌حل اشتباه جمنای برای مشکل اهرم دوربین عکاسی)، اما این اولین بار بود که شرکتی برای نمایش قابلیت‌های هوش مصنوعی دست به این کار می‌زد و به جز یکی دو مورد، مشکل خاصی پیش نیامد. به نظر می‌رسد گوگل بلاخره به نقطه‌ای رسیده که بتواند بااطمینان از دستاوردهای هوش مصنوعی خود صحبت کند؛ هرچند هنوز مشکلات هذیان‌گویی و تولید تصاویر «انتزاعی» و عجیب‌وغریب کماکان ادامه دارد.

مراسم امسال پر بود از کنایه‌های گوگل به اپل

معمولا عادت داریم جالب‌ترین کنایه‌هایی را که هنگام رونمایی محصول به سمت رقبا نشانه‌ گرفته می‌شوند، از سمت سامسونگ علیه اپل ببینیم؛ اما در رویداد دیشب، گوگل هم به‌طور زیرکانه‌ای چندین کنایه به سمت اپل پرتاب کرد که برخی از آن‌ها ظریف بودند و برخی هم کاملا واضح. 

مثلا هنگام معرفی جمنای، سمیر سامات، رییس بخش اکوسیستم اندروید در گوگل، با افتخار اعلام کرد که هوش مصنوعی آن‌ها به ۴۵ زبان و در بیش از ۲۰۰ کشور و منطقه دردسترس است و از دستگاه‌های اندرویدی قدیمی‌تر و غیرپرچم‌دار هم پشتیبانی می‌کند. درنهایت هم گفت «جمنای همین حالا در سراسر جهان و فراتر از انگلیسی‌زبانان و فقط یک بازار دردسترس است.» به‌نظر می‌رسد این توضیح نهایی، شلیک مستقیمی به اپل اینتلیجنس باشد که هنوز عرضه نشده، در ابتدا فقط قرار است به کار انگلیسی‌زبانان آمریکا بیاید و مدل‌های قدیمی‌تر از آیفون ۱۵ پرو و مک‌های سری M را پشتیبانی نمی‌کند. 

اما این پایان ماجرا نبود؛ سمات همچنین به‌طور کاملا تلویحی به همکاری اپل با OpenAI برای اضافه‌کردن ChatGPT به سیری طعنه زد و گفت جمنای برای پردازش‌های مشابه، اطلاعات شخصی شما را به طرف سومی که احتمالا مورداعتمادتان نیست، ارسال نمی‌کند. البته جمنای هم نیازمند این است که به خود گوگل در حفاظت داده‌های شخصی‌تان اعتماد کنید. 

برایان راکوسکی، معاون بخش مدیریت محصول گوگل نیز هنگام معرفی پیکسل ۹ پرو و مدل XL گفت که می‌توانید بین این دو مدل بدون از دست‌دادن هیچ قابلیتی انتخاب کنید؛ «هر دو دارای نمایشگر فوق‌العاده، طراحی شیک، کیفیت ساخت بالا، قدرت پردازشی و همان دوربین‌های حرفه‌ای پیکسل هستند.» این درحالی است که بین آیفون ۱۵ پرو و مدل بزرگ‌تر پرو مکس، چند تفاوت سخت‌افزاری از جمله بزرگ‌نمایی اپتیکال و عمر باتری وجود دارد.

گوگل اینطوری از اپل یاد کرد: «یک شرکت موبایل‌ساز دیگر»

وقتی هم که گوگل داشت از بازطراحی کامل حالت پانورامای پیکسل ۹ حرف می‌زد که حالا از ویژگی «Night Sight» برای بهبود کیفیت تصاویر در نور کم پشتیبانی می‌کند، از حضار خواست تصویر پانورامایی را که پیکسل ۹ پرو XL از گرند تیتون گرفته بود، با تصویری به‌مراتب تاریک‌تر از «یک شرکت موبایل‌ساز دیگر» مقایسه کنند؛ روی این تصویر تاریک «آیفون ۱۵ پرو مکس» نوشته شده بود.

source

توسط wikiche.com