مقایسه چت جی پی تی و جمینای و هوش مصنوعی کوپایلت این روز‌ها سوالی است که برای خیلی از کاربران پیش می‌آید. در این مقاله از پلازا قرار است در مورد اینکه هر کدام از این سه هوش مصنوعی چه ویژگی‌هایی را در اختیار کاربران می‌گذارند با هم صحبت کنیم.

هوش مصنوعی عبارتی است که شاید تا چند وقت پیش ترسناک به نظر می‌رسید و خیلی از کاربران و مردم آن را با فیلم‌های آخر و زمانی می‌شناختند. تا حدی که برخی دیگر نگران باختن شغل خود به این موجودیت جدید بودند. اما این پدیده دنیای نرم افزار رفته رفته ثابت کرد که می‌تواند خیلی بیشتر از اینها باشد و اگر کار کردن با آن را درست و اصولی یاد بگیریم، تا حد زیادی در انجام کارها به ما کمک خواهد کرد. البته این موضوع در صورتی محقق می‌شود که شما بتوانید بهترین گزینه برای کار خود و چیزی که می‌خواهید را از میان هوش مصنوعی رنگارنگی که در بستر اینترنت وجود دارند پیدا کنید. مقایسه چت جی پی تی و جمینای و کوپایلت که در حال حاضر بهترین‌ها هستند، می‌تواند در این مورد به ما کمک کند.

فهرست مطالب:

چت جی پی تی، جمینای و کوپایلت چه سرویس‌هایی ارائه می‌دهند؟

برای اینکه بتوانیم مقایسه چت جی پی تی و جمینای و همینطور کوپایلت را انجام دهیم، بهتر است در ابتدا در مورد هر یک از آنها و دامنه کاری که دارند، یک صحبت کوتاه با هم داشته باشیم تا بتوانیم انتظاراتی که از آنها داریم را کنترل کرده و ببینیم که هر یک در چه حوزه‌هایی به ما کمک می‌کنند. تعارف زیر در این خصوص می‌تواند به ما کمک کند:

تعریف برنامه چت جی پی تی

برنامه چت جی پی تا یا همان ChatGPT یک مدل زبان پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی است که توسط OpenAI توسعه یافته و ارائه شده است. این مدل با استفاده از تکنیک‌های یادگیری عمیق و پردازش زبان طبیعی یا همان NPL (که برای اولین بار توسط گوگل ارائه شد) آموزش دیده و قادر به تولید متن‌های انسانی و پاسخ به سوالات در طیف وسیعی از موضوعات است. ChatGPT از معماری GPT-3.5 یا GPT-4 استفاده می‌کند که در آن میلیون‌ها پارامتر به کار رفته تا مدل بتواند زبان را به صورت طبیعی تولید و درک کند.

این فناوری به کاربران این امکان را می‌دهد تا به راحتی با ماشین‌ها و نرم افزارهای مجهز به این مدل تعامل داشته باشند و از آنها برای پاسخ به سوالات، ارائه مشاوره و حتی انجام مکالمات روزمره استفاده کنند. برنامه چت جی پی تی علاوه بر کاربرد‌های عمومی، در حوزه‌های خاص نیز به کار گرفته می‌شود؛ به عنوان مثال، می‌توان از آن در صنعت آموزش برای ارائه توضیحات درسی، در خدمات مشتریان برای پاسخ به سوالات کاربران، و برنامه نویسی و تولید کد، ایده پردازی برای نویسندگان و طراحان و مواردی از این دست استفاده کرد. اگر سری به مقاله برنامه ChatGPT بزنید می‌توانید با این برنامه و ویژگی‌ها و روش کار آن بیشتر آشنا شوید.

این مدل به صورت مداوم با داده‌های جدید آموزش دیده و بهبود پیدا می‌کند، بنابراین توانایی آن در درک و تولید متن به مرور زمان و در ورژن‌های جدید بیشتر شده است؛ پس اگر ۶ ماه پیش با این برنامه کار کرده و از آن خوشتان نیامده است، می‌توانید اکنون مجددا به آن سری بزنید و پیشرفت‌های فوق العاده ای در آن ببینید.

چت جی پی تی، جمینالی و کوپایلت چه سرویس‌هایی ارائه می‌دهند؟

تعریف هوش مصنوعی گوگل جمینای

هوش مصنوعی گوگل جمینای (Google Gemini)، که سابقا آن را با نام بارد می‌شناختیم، مانند مورد قبلی یک دستیار هوش مصنوعی حرفه ای است که توسط گوگل برای بهبود تعاملات انسان و ماشین و تسهیل فرآیندهای کاری توسعه یافته است. جمینای از تکنیک‌های یادگیری عمیق و پردازش زبان طبیعی برای ارائه تجربه‌های تعاملی و شخصی سازی شده استفاده می‌کند. این پلتفرم قادر است داده‌های گسترده ای را تحلیل کرده و از آن‌ها برای بهبود تصمیم گیری ها، ارائه پیشنهادات هوشمند و انجام وظایف پیچیده در محیط‌های مختلف استفاده کند. گوگل جمینای به کاربران اجازه می‌دهد تا از طریق رابط‌های کاربری طبیعی مانند زبان گفتاری یا نوشتاری با سیستم‌ها تعامل کنند و به آنها در حل مسائل و دستیابی به اهداف کمک می‌کند.

جمینای همچنین، به عنوان یک ابزار کلیدی در حوزه‌های مختلف از جمله کسب و کار، آموزش و توسعه نرم افزار به کار گرفته می‌شود. با توجه به قدرت و انعطاف پذیری این پلتفرم، گوگل جمینای به سرعت در حال تبدیل شدن به یک ابزار مهم در دنیای فناوری و هوش مصنوعی است و گوگل نیز همه تلاش خود را برای این موضوع به کار گرفته است. اگر سری به مقاله پروژه آسترا گوگل بزنید می‌توانید با برنامه‌هایی که گوگل برای این هوش مصنوعی دارد بیشتر آشنا شوید.

تعریف مایکروسافت کوپایلت

هوش مصنوعی مایکروسافت کوپایلت (Microsoft Copilot)، همانطور که از نام آن مشخص است، یک دستیار است که با مدل هوش مصنوعی GPT-4 ساخته شده است. توسط مایکروسافت توسعه یافته و به عنوان یک دستیار هوشمند در محیط‌های مختلف کاری مانند Microsoft 365، Azure و Swift Keyboard عمل می‌کند. کوپایلت با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته مانند پردازش زبان طبیعی و مدل‌های یادگیری عمیق، به کاربران کمک می‌کند تا بهره وری خود را افزایش دهند. در برنامه‌هایی مانند ورد، اکسل و پاورپوینت، کوپایلت می‌تواند به کاربران در نوشتن، تهیه ارائه ها، تحلیل داده‌ها و حتی تولید خودکار متن مورد نظر از روی توضیحات کمک کند.

کوپایلت به طور مداوم از داده‌های کاربران و محیط کاری آنها یاد می‌گیرد تا پیشنهادات و راهنمایی‌های دقیق تر و مناسب تری ارائه دهد؛ علاوه بر این، کوپایلت در حوزه توسعه نرم افزار نیز نقش مهمی ایفا می‌کند و به عنوان یک دستیار کد نویسی در GitHub Copilot، این ابزار به برنامه نویسان کمک می‌کند تا کد‌های پیچیده را به صورت سریع تر و با دقت بیشتری بنویسند.

با توجه به این موارد می‌توانیم به سراغ مقایسه چت جی پی تی و جمینای و همینطور کوپایلت رفته و ببینیم که هر کدام از این ابزار‌ها چند مرده حلاجند!

مقایسه چت جی پی تی، جمینای و کوپایلت

با بررسی تعاریف ارائه شده در مورد این هوش مصنوعی‌ها می‌توانیم ببینیم که کارکرد کلی آنها در یک سطح بوده و هدف از طراحی همه آنها تعامل با کاربران است. اما جزئیات انجام این تعامل می‌تواند کمی سوال برانگیز باشد و در واقع همین تفاوت‌های ریز است که می‌تواند بهترین گزینه را از میان اینها برای ما انتخاب کنند. در جدول زیر می‌توانید نمایی کلی از مقایسه چت جی پی تی و کوپایلت و همینطور جمینای را مشاهده کنید:

معیار ها چت جی پی تی گوگل جمینای مایکروسافت کوپایلت
کاربرد‌ها و موارد استفاده پرسش و پاسخ، تولید متن بالا بردن تعامل دستیار شخصی
پلتفرم‌های فعال موبایل و وبسایت موبایل، وبسایت، عینک هوشمند موبایل، وبسایت، کامپیوتر، ابزار‌های کدنویسی
دقت و صحت پاسخ ها عالی عالی عالی
سرعت پاسخ دهی خیلی بالا بالا بالا
پشتیبانی از زبان فارسی عالی خوب خوب
دسترسی در ایران خوب خوب عالی
رابط کاربری ساده و متنی گرافیکی گرافیکی
قابلیت شخصی سازی در پلن‌های پولی ندارد ندارد
امنیت و حریم خصوصی بالا بالا متوسط
هزینه پلن پرو ماهیانه ۲۰ دلار ماهیانه ۲۴ دلار ماهیانه ۲۰ دلار
امکانات تعرفه‌های رایگان عالی خوب خوب
ارائه پشتیبانی خوب خوب خوب

در اینجا میتوان به صورت تقریبی دید که داستان از چه قرار است. در ادامه هر یک از موارد گفته شده را بررسی خواهیم کرد.

مقایسه چت جی پی تی و جمینای و کوپایلت از نظر کاربرد

کاربرد‌ها و موارد استفاده در هر هوش مصنوعی می‌تواند متفاوت باشد و در واقع هر کدام برای مقاصد خاصی طراحی شده اند. چت جی پی تی عمدتاً برای تولید متن، گفتگو و پاسخ به سوالات طراحی شده است و می‌تواند در آموزش، پشتیبانی مشتری، و تولید متن استفاده شود. مایکروسافت کوپایلت بیشتر برای کمک به کاربران ساخته شده است و قرار است مانند یک دستیار شخصی در ویندوز عمل و به نوعی کار کردن با برنامه‌های آفیس را ساده کند. گوگل جمینای نیز با تمرکز بر جستجو، داده کاوی و بهینه سازی موتورهای جستجو، قابلیت‌های متفاوتی را ارائه می‌دهد و به نوعی می‌تواند یک دستیار در گوشی‌های اندرویدی رفتار کرده و در زندگی روزمره به ما کمک کند.

مقایسه چت جی پی تی، جمینای و کوپایلت

پلتفرم‌های فعال برای چت جی پی تی، جمینای و کوپایلت

مورد دیگر که باید در نظر داشت، روش‌های دسترسی به آن‌ها است. در این خصوص باید گفت که هر سه در موبایل قابل دسترسی هستند. چت جی پی تی به کمک یک اپلیکیشن، گوگل جمینای به کمک تنظیمات خود گوگل و مایکروسافت کوپایلت نیز با استفاده از سویفت کیبورد در دسترس ما قرار می‌گیرد. همینطور هر سه، وبسایت‌هایی را برای دسترسی در اختیار ما قرار می‌دهند.

همچنین بخوانید :

روش‌های دسترسی برای چت جی پی تی در همینجا تمام می‌شود اما جمینای می‌تواند از طریق دیوایس‌های دیگری مانند عینک‌های هوشمند و سایر گجت‌های پوشیدنی، مورد استفاده قرار بگیرد. همینطور کوپایلت می‌تواند با بسته نرم افزاری آفیس ۳۶۵ روی سیستم شما نصب شود که در مورد مقایسه چت جی پی تی و کوپایلوت باید گفت که کوپایلت در اینجا قوی تر از سایرین ظاهر شده است.

دقت پاسخ‌دهی و صحت آنها

دقت پاسخ‌های تولید شده توسط هر هوش مصنوعی به الگوریتم‌های یادگیری ماشین و داده‌های مورد استفاده برای آموزش آنها بستگی دارد. ChatGPT از مجموعه وسیعی از داده‌ها برای یادگیری استفاده می‌کند، اما ممکن است در برخی موارد پاسخ‌هایی کمتر دقیق ارائه دهد. به خصوص زمانی که از مدل هوش مصنوعی ۳.۵ استفاده می‌کند. البته این موارد در هوش مصنوعی GPT-4o و 4o mini که اکنون جی پی تی از آنها استفاده می‌کند کاملا رفع شده اند. مایکروسافت کوپایلت نیز از هسته GPT-4 استفاده می‌کند و عموما در تمامی تست‌های گرفته شده توانسته است جواب های دقیقی به کاربران ارائه دهد. به تبع گوگل جمینای نیز بدون مشکل توانسته کار کند و دقت بالایی در ارائه نتایج جستجو و پاسخ‌های بهینه دارد.

سرعت پردازش و پاسخ دهی

سرعتی که هر هوش مصنوعی می‌تواند وظایف خود را انجام دهد، معیار مهمی در کارایی آن است. ChatGPT معمولاً پاسخ‌ها را به سرعت تولید می‌کند، اما ممکن است در مواردی با محاسبات پیچیده یا درخواست‌های سنگین دچار تاخیر شود. البته از آنجا که این برنامه صرفا با داده‌های متنی کار می‌کند، باز هم سرعت خیلی خوبی خواهد داشت. مایکروسافت کوپایلت هم از نظر سرعت کیفیت بالایی داشته و کار خود را به خوبی انجام می‌دهد. گوگل جمینای نیز با بهینه سازی الگوریتم‌های جستجو و داده کاوی، پاسخ‌ها را با سرعت بسیار بالایی ارائه می‌دهد.

اگر بخواهیم در مورد مقایسه چت جی پی تی و جمینای و کوپایلت یک ارزیابی انجام دهیم، باید گفت که ترتیب سریع بودن در این هوش مصنوعی‌ها اول چت جی پی تی، بعد از آن جمینای و در آخر کوپایلت می‌باشد.

سرعت پردازش و پاسخ دهی

پشتیبانی از زبان فارسی

در این خصوص باید گفت که توانایی هر یک از این برنامه‌ها در درک و تولید محتوا به زبان‌های مختلف بسیار مهم است. ChatGPT از زبان‌های مختلف پشتیبانی می‌کند و می‌تواند به کاربران از سراسر جهان خدمات ارائه دهد. مایکروسافت کوپایلت نیز با پشتیبانی از چندین زبان، به کاربران خود کمک می‌کند. اما گوگل جمینای به دلیل تمرکز بر جستجو و تحلیل داده ها، ممکن است در ارائه نتایج جستجو به زبان‌های مختلف عملکرد متفاوتی داشته باشد.

در مورد زبان فارسی باید گفت هر سه می‌توانند زبان فارسی را به خوبی درک کنند و آن را به ما ارائه دهند. اما از نظر مقایسه چت جی پی تی و جمینای باید گفت چت جی پی تی درک خیلی بهتری از لحن‌های مختلف زبان فارسی مانند محاوره ای، رسمی و ادبی دارد. در خصوص مقایسه چت جی پی تی و کوپایلت نیز باز هم این برنامه برنده خواهد شد و در کل سازگاری آن با فارسی بهبود خیلی خوبی داشته است.

مقایسه چت جی پی تی و جمینای از نظر دسترسی در ایران

بدیهی است که به دلیل تحریم‌های بین المللی و فیلترینگی که همه به خوبی با آن آشنا هستیم، دسترسی به خیلی از برنامه‌ها برای ما عذاب آور است. در مورد هر سه باید گفت که شرایط از این قرار است و عمدتا برای استفاده از آنها نیاز به تغییر آی پی داریم. در این مورد باید گفت کوپایلت بدون نیاز به کار خاصی و از طریق صفحه کلید سویفت برای ما کار خواهد کرد و خوشبختانه این ابزار مشمول سیاست‌های سختگیرانه مایکروسافت نشده است.

همینطور شما بدون نیاز به وی پی ان، می‌توانید از سایت آن استفاده کنید. تنها ابزاری که برای این کار نیاز دارید یک اکانت مایکروسافت است که با ساخت یک ایمیل Outlook می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید. اما برای دسترسی به چت جی پی تی و همینطور جمینای، لازم است که حتما آی پی را تغییر دهیم. پس می‌توانیم بگوییم در مقایسه چت جی پی تی و کوپایلوت از نظر دسترسی پذیری برنده کوپایکت خواهد بود.

مقایسه چت جی پی تی و جمینای در رابط کاربری

سادگی و جذابیت رابط کاربری هر یک از این سیستم‌ها می‌تواند تاثیر زیادی بر پذیرش آنها توسط کاربران داشته باشد. ChatGPT دارای یک رابط کاربری ساده و کاربر پسند است که به کاربران اجازه می‌دهد به سرعت با آن ارتباط برقرار کنند. البته این رابط کاربری بیش از حد ساده این چت بات ممکن است کسانی که به دنبال یک هوش مصنوعی رنگارنگ و زیبا هستند را کمی ناامید کند! مایکروسافت کوپایلت با ادغام این ربات در برنامه‌های مختلف و اضافه کردن امکانات متنوع به آن، رابط کاربری خوبی برای خود دست و پا کرده است و گوگل جمینای نیز با تمرکز بر تجربه کاربری در جستجو و تحلیل داده ها، یک رابط کاربری بهینه برای ارائه نتایج دقیق و سریع فراهم می‌کند.

در کل میتوان گفت که دو هوش مصنوعی مایکروسافت کوپایلت و گوگل جمینای ظاهر بهتری نسبت به چت جی پی تی فراهم کرده اند، اما از نظر سادگی استفاده و بی دردسر بودن چت جی پی تی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

مقایسه چت جی پی تی و جمینای در رابط کاربری

قابلیت شخصی سازی و تنظیمات پیشرفته

هر چه یک هوش مصنوعی امکان بیشتری برای شخصی سازی و تنظیمات پیشرفته داشته باشد، برای کاربران حرفه ای جذاب تر خواهد بود. در این خصوص باید گفت که هوش مصنوعی چت جی پی تی، به خصوص در نسخه‌های غیر رایگان خود، می‌تواند گزینه‌های ایده آل و بسیار خوبی را در اختیار کاربران بگذارد. در خصوص گوگل جمینای نیز باید گفت که این هوش مصنوعی رفته رفته خود را با کاربر وفق داده و بعد از مدتی بر اساس ترجیحاتی که کاربر دارد، شخصی سازی می‌شود. البتنه این موارد در همه جا کاربرد نداشته و ممکن است برای برخی کاربران آزار دهنده هم باشد.

همچنین بخوانید :

مایکروسافت کوپایلت نیز آموزش‌هایی در آن در نظر گرفته تا این هوش مصنوعی بتواند رفته رفته سفارشی شود ولی اطلاعات مشخصی از آنها و نحوه کارکرد این شخصی سازی‌ها ارائه نشده است. در کل باید گفت چت جی پی تی در این معیار مقایسه از موارد دیگر بهتر عمل کرده است.

مقایسه چت جی پی تی و جمینای در امنیت و حریم خصوصی

حفاظت از اطلاعات کاربران و امنیت داده‌ها از معیارهای حیاتی در انتخاب یک هوش مصنوعی است. چت جی پی تی از پروتکل‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی کاربران استفاده می‌کند، اما کاربران باید همچنان محتاط باشند. گوگل جمینای نیز با استفاده از فناوری‌های پیشرفته امنیتی، سعی در حفاظت از داده‌های جستجو و تحلیل کاربران دارد و گفته است که قرار نیست از داده‌های جستجو در جای دیگری استفاده کند. اما باید گفت سوالات و ایرادات مختلف همیشه بر کارکرد این هوش مصنوعی وارد بوده و گوگل هم جوابی برای آن نداشته است؛ از همین رو، احتمال افشای اطلاعات و به خطر افتادن حریم خصوصی در آن وجود دارد.

در خصوص مایکروسافت کوپایلت نیز باید گفت که اوضاع از چیزی که به نظر می‌رسد، بدتر است. هر چند خود دستیار کوپایلت امنیت خوبی دارد، اما از نظر حریم خصوصی گزینه یا را ارائه داده است که می‌تواند کارهایی که کاربران با سیستم انجام می‌دهند را به صورت اسکرین شات رکورد کرده تا از آن برای یادگیری استفاده کند. این موضوع نقض کامل حریم خصوصی بوده و می‌تواند تبعات مختلفی را برای کاربران و کوپایلت به همراه داشته باشد.

مقایسه چت جی پی تی و جمینای در امنیت و حریم خصوصی

مقایسه چت جی پی تی و کوپایلت در هزینه و امکانات پلن‌های رایگان

در این خصوص باید گفت که اگر ما بخواهیم از تمامی قابلیت‌های این ۳ هوش مصنوعی استفاده کنیم، لازم است که هزینه اشتراک ماهیانه را پرداخت کرده و به سراغ پلن‌های غیر رایگان برویم. این مبلغ نیز هزینه بالایی می‌باشد و تقریبا ماهیانه ۲۰ دلار برای هر اکانت آب خواهد خورد. البته گوگل و مایکروسافت برای سازمان‌ها پلن‌هایی دارند که در صورتی استفاده تعداد بالای کارمندان از این ابزار‌ها هزینه را پایین بیاورند.

اما در خصوص پلن‌های رایگان باید گفت که عملا در این حالت هر سه هوش مصنوعی بدیل به چت بات‌هایی ساده می‌شوند و در این زمینه کفه ترازوی مقایسه چت جی پی تی و جمینای، به سمت چت جی پی تی سنگینی خواهد کرد. در خصوص چت جی پی تی و جمینای و کوپایلت اما، از آنجا که کوپایلت قابلیت تولید تصویر دارد، می‌توان گفت که رده امکانات آن متفاوت خواهد بود و برخی از کاربران آن را ترجیح می‌دهند.

مقایسه چت جی پی تی، جمینای و کوپایلت از نظر پشتیبانی

در خصوص ارائه پشتیبانی هم باید گفت تا زمانی که شما پلن‌های غیر رایگان را خریداری نکنید، خبری از پشتیبانی نخواهد بود. اما در کل می‌توان گفت به نظر می‌رسد گوگل و مایکروسافت پشتیبانی‌های بهتری از اوپن ای آی باشند؛ زیرا هم منابع بیشتری در اختیار دارند و هم تنوع سرویس و تجربه آنها در ارائه برنامه‌ها به حدی بالا است که بتوانند بهترین سرویس را برای کاربران خود فراهم نمایند.

همچنین بخوانید :

کاربران چت جی پی تی، جمینای و کوپایلت چه افرادی هستند؟

در بخش‌های بالا در مورد اینکه هر کدام از سه هوش مصنوعی برتر موجود چه نقاط ضعف و قدرتی دارند صحبت کردیم. اما هنوز این موضوع که هر یک از آنها بدرد چه کاری می‌خورد و برای چه افزاردی مناسب است صحبت نکرده ایم. در این بخش می‌خواهیم ببینیم که چطور می‌توانیم بهترین هوش مصنوعی را برای کاری که می‌خواهیم انتخاب کنیم. در ادامه یک تقسیم بندی خوب با توجه به خود این هوش مصنوعی‌ها ارائه می‌دهیم و مقایسه چت جی پی تی و جمینای و همینطور کوپایلت را از نظر اینکه هر یک برای کدام دسته از افراد مناسبند بررسی می‌کنیم.

چت جی پی تی برای چه کسانی مناسب است؟

  • کسانی که به دنبال پیشرفته ترین هوش مصنوعی رایگان هستند: این چت بات در حال حاضر به عنوان یک پیشرو در این صنعت فعالیت دارد. باید گفت که از خیلی جهات جدیدترین موارد را به صورت رایگان در اختیار کاربران می‌گذارد و بهترین مورد از این نظر است.
  • کسانی که به دنبال سادگی استفاده هستند: کار کردن با برنامه چت جی پی تی، راحت ترین تجربه شما از هوش مصنوعی خواهد بود. تنها کافی است با ایمیل خود در این سایت لاگین کنید تا صفحه چت را مشاهده کنید و هر سوالی که دارید را بپرسید.
  • کسانی که به دنبال محبوبترین هوش مصنوعی هستند: اگر نظرات کاربران و تجربه آنها از کار کردن با یک برنامه برای شما مهم است، لازم است بدانید چت جی پی تی محبوبترین چت بات هوش مصنوعی است که می‌توانید به سراغ آن بروید.

مقایسه چت جی پی تی، جمینای و کوپایلت در کاربرد ها

گوگل جمینای برای چه کسانی مناسب است؟

  • کسانی که دنبال سرعت و بدون خطا بودن هستند: در تست‌های مختلفی که روی جمینای انجام می‌شود، این هوش مصنوعی عمدتا نزدیک ترین جواب‌ها را به نیاز‌های ما فراهم می‌کند و می‌توان گفت در مورد سرعت رسیدن به جواب بهترین خواهد بود.
  • کسانی که بهترین تجربه روی موبایل را می‌خواهند: به دلیل یکپارچگی گوگل جمینای با موبایل‌ها و به طور خاص گوشی‌های اندرویدی نسل جدید، این هوش مصنوعی می‌تواند روی این گوشی‌ها تجربه ای بسیار خاص را به کاربران بدهد.
  • کسانی که می‌خواهند یک تجربه کاربری خوب با گوگل داشته باشند: خدمات گوگل برای کاربران همیشه زبانزد خاص و عام بوده است و این برند سرویس‌های مختلفی به ما ارائه داده است. در صورتی که می‌خواهید تجربه ای استثنایی از تمامی سرویس‌های گوگل یکجا داشته باشید گوگل جمینای ابزاری است که باید به سراغ آن بروید.
همچنین بخوانید :

مایکروسافت کوپایلت برای چه کسانی مناسب است؟

  • کسانی که می‌خواهند از GPT-4 رایگان استفاده کنند: هسته هوش مصنوعی مایکروسافت کوپایلت، از نوع GPT-4 بوده که در حال حاضر قدرتمندترین و مهمترین نوع خود به شمار می‌رود و در برنامه چت جی پی تی صرفا به صورت پرمیوم عرضه می‌شود. اگر به دنبال آن هستید می‌توانید به سراغ مایکروسافت کوپایلت بروید.
  • کسانی که می‌خواهند با فایل‌ها کار کنند: اگر به دنبال این هستید که از هوش مصنوعی خود برای مرتب کردن ایمیل‌ها و فایل‌ها و خلاصه برداری و مواردی از این دست استفاده کنید، مایکروسافت کوپایلت بهترین گزینه خواهد بود.
  • کسانی که به دنبال ساخت تصویر از روی متن هستند: ویژگی منحصر به فردی که مایکروسافت کوپایلت می‌تواند به بهترین شکل آن را ارائه کند، ساخت تصاویر حرفه ای از روی متن توضیحات (Prompt) است و بدون محدودیت در تعداد است.
  • کسانی که به دنبال زیبایی‌های بصری هستند: مایکروسافت کوپایلت روی جلوه‌های بصری خود به خوبی کار کرده است و اگر به یک برنامه پر زرق و برق علاقه دارید، می‌تواند گزینه خوبی در این خصوص باشد.

مایکروسافت کوپایلت برای چه کسانی مناسب است؟

نتیجه گیری

در این مقاله در مورد مقایسه چت جی پی تی، جمینای و البته کوپایلت صحبت کردیم و دیدیم که هر کدام در چه مواردی برتری دارند و کاربرد آنها برای کاربران مختلف چیست. به طور خلاصه می‌توان گفت که چت جی پی تی یک هوش مصنوعی رایگان و پیشرفته برای موارد درسی و آموزشی، تولید محتوا و متن، پاسخ به سوالات و مواردی از این دست است. گوگل جمینای یک ابزار تعاملی برای استفاده از سرویس‌ها مختلف گوگل، پاسخ به سوالات و کار کردن با گجت‌های مختلف است. مایکروسافت کوپایلت نیز بهترین گزینه برای کار کردن با فایل ها، تولید تصویر از روی متن به صورت رایگان و همینطور دارای یک محیط گرافیکی و جذاب است. در صورتی که در مورد این ابزار‌ها نظری داشتید خوشحال می‌شویم آن را با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.

منتخب کاربران

source

توسط wikiche.com