یک نشریه معتبر آمریکایی از پیوستن «باراک اوباما» رئیس جمهور پیشین آمریکا به کارزار انتخاباتی نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری این کشور خبر داد.

 

به گزارش ایسنا، رئیس جمهور پیشین آمریکا، اولین رئیس جمهور سیاه پوست این کشور و یکی از محبوب‌ترین افراد حزب دموکرات، هفته آینده کار خود را به‌عنوان یکی از اعضای کارزار انتخاباتی «کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در شهر «پیتسبورگ» واقع در ایالت «پنسیلوانیا» آغاز خواهد کرد.

 

نشریه آمریکایی «واشنگتن‌پست» به نقل از «اریک شولتز» یکی از مشاوران ارشد اوباما نوشت که رئیس جمهور پیشین آمریکا از هیچ تلاشی برای کمک به دموکرات‌ها و کامالا هریس در سراسر آمریکا دریغ نکرده است.

 

شولتز افزود: «اکنون که رای‌گیری‌ها در برخی از نقاط کشور آغاز شده است، تمرکز ما جذب افکار عمومی، مخصوصا در ایالت‌های کلیدی است. رقابت در بسیاری از ایالت‌های کلیدی حساس و نزدیک است و پیروزی هیچ‌یک از نامزدها قطعی نیست.»

 

واشنگتن‌پست همچنین نوشت که اوباما به‌علت محبوبیت خود در بین شهروندان آمریکایی و حزب دموکرات، از نفوذی گسترده در این حزب برخوردار است؛ به‌طوریکه او «پس از مناظره ضعیف جو بایدن و دونالد ترامپ، اعضای حزب دموکرات را از نگرانی خود پیرامون بایدن و احتمال کم پیروزی او به‌عنوان نامزد این حزب ابراز کرده بود.»

 

از طرفی، پس از خروج «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا از رقابت‌های انتخاباتی در ژوئیه، او از هریس حمایت و او را به‌عنوان گزینه حزب دموکرات معرفی کرد. با خروج بایدن، اوباما و همسر او سریعا از هریس حمایت کردند.

 

اوباما همچنین در طول سخنرانی خود در کنوانسیون ملی حزب دموکرات گفت: «اگر همگی به باورهای خود پایبند باشیم، می‌توانیم کامالا هریس را به‌عنوان رئیس جمهور بعدی ایالات متحده آمریکا انتخاب کنیم. ما باید از رهبرانی که درحال مبارزه برای آینده آمریکا هستند حمایت و در روز رأی‌گیری، آن‌ها را انتخاب کنیم.»

 

اعلام فعالیت فزاینده اوباما درحالی است که در هفته اخیر، کارزار انتخاباتی هریس از سوی چندین جمهوری‌خواه از جمله «لیز چنی»، نماینده سابق کنگره مورد حمایت قرار گرفته شد. از طرفی بسیاری از دموکرات‌ها، هریس که یک فرد سیاه‌پوست است را وارث طبیعی ائتلاف چندفرهنگی و چند نژادی می‌دانند که اوباما را به قدرت رساند.

 

طبق گزارش واشنگتن‌پست، ورود هریس به رقابت‌های ریاست جمهوری، مسئله «برابری» را وارد رقابت‌ها کرده است و این رقابت به طور موثر در ایالت‌های میدان نبرد کلیدی که احتمالاً نتیجه انتخابات را تعیین می‌کنند، گره خورده است.

 

هریس و «دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوری‌خواه با مناظره دیگری پیش از روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، یعنی پنجم نوامبر (۱۵ آبان) موافقت نکرده اند و فرصت برای انجام هرگونه اقدامی که به‌طور اساسی رقابت را تغییر دهد در حال کاهش است.

 

طبق نظرسنجی‌های برگزار شده توسط پایگاه‌های افکارسنجی آمریکایی، ۲ رقیب در رقابتی تنگاتنگ قرار گرفته‌اند و پیش بینی قطعی پیروزی هر یک از ۲ نامزد، امر دشواری است.

source

توسط wikiche.com