متا (Meta) قابلیت جدیدی را برای عینک‌های هوشمند Ray-Ban Meta معرفی کرده که می‌تواند محیط اطراف کاربر را با جزئیات بیشتری توصیف کند. این قابلیت اختیاری در دسترس همه کاربران قرار دارد، اما به‌طور ویژه برای کمک به افراد نابینا یا کم‌بینا طراحی شده است.

به مناسبت «روز جهانی آگاهی از دسترسی‌پذیری»، متا اعلام کرد که دو قابلیت جدید برای کمک به کاربران با بینایی محدود معرفی شده که با استفاده از دوربین عینک و هوش مصنوعی متا (Meta AI) کار می‌کنند. این قابلیت‌ها طی هفته‌های آینده برای تمام کاربران در ایالات متحده و کانادا عرضه می‌شوند.

یکی از این قابلیت‌ها امکان شخصی‌سازی پاسخ‌های Meta AI است تا بتواند توصیفات دقیق‌تری از آنچه کاربر مشاهده می‌کند ارائه دهد. برای مثال، در یک ویدیوی منتشرشده از سوی متا، دستیار هوشمند محیط یک پارک ساحلی را با جزئیاتی نظیر «چمن‌هایی با آرایش منظم» توصیف می‌کند.

توصیف محیط در عینک هوشمند Ray-Ban متا با استفاده از هوش مصنوعی Meta AI

فعال‌سازی این ویژگی از طریق تنظیمات Accessibility در اپلیکیشن Meta AI و با روشن کردن گزینه «پاسخ‌های دقیق» (Detailed Responses) امکان‌پذیر است. اگرچه فعلاً این قابلیت فقط در ایالات متحده و کانادا در دسترس است، متا وعده داده که در آینده به کشورهای بیشتری گسترش خواهد یافت، هرچند زمان و اسامی این کشورها هنوز اعلام نشده است.

همچنین متا تأیید کرد که قابلیت تماس با داوطلب (Call a Volunteer)، که نخستین‌بار در همکاری با سازمان Be My Eyes معرفی شده بود، تا پایان ماه جاری در هر ۱۸ کشوری که از Meta AI پشتیبانی می‌کنند، در دسترس قرار خواهد گرفت.

کاربران نابینا یا کم‌بینای عینک‌های Ray-Ban Meta می‌توانند با گفتن جمله «Hey Meta, Be My Eyes» با شبکه‌ای از بیش از ۸ میلیون داوطلب بینا ارتباط برقرار کنند. این افراد می‌توانند از طریق دوربین عینک، محیط اطراف کاربر را به صورت زنده مشاهده کرده و از طریق بلندگوهای داخلی عینک، راهنمایی‌های لازم را برای انجام کارهایی مانند پیدا کردن یک وسیله یا دنبال کردن دستور آشپزی ارائه دهند.

بنابر گزارش‌های  منتشر شده نسل جدید عینک‌های هوشمند متا با قابلیت‌ امکان شناسایی چهره و نام افراد در راهست و در عین حال پیش از این شاهد عرضه قابلیت ترجمه همزمان برای تمام کاربران عینک هوشمند ری‌ بن متا بوده‌ایم.




source

توسط wikiche.com