مایکروسافت گاهی دوست دارد خودش را تحسین کند، اما بیایید صادق باشیم، هیچ ایرادی هم ندارد. می‌گویند «خودتان را دوست داشته باشید» و مایکروسافت هم دقیقاً همین کار را می‌کند، درست مثل هر شرکت دیگری. ماه گذشته، مایکروسافت توضیح داد که برای خاص شدن ویندوز مدرن، بیشتر به «حس طراحی» خودش تکیه کرده تا صرفاً «بازخورد کاربران».

و به تازگی یکی از مهندسان ارشد مایکروسافت درباره این صحبت کرد که حتی بخش‌های کوچک سیستم‌عامل ویندوز، مانند کلیپ‌بورد، طوری طراحی شده‌اند که عملکرد بسیار بالایی داشته باشند. جالب اینکه این پست فقط چند روز بعد از گزارشی منتشر شد که از نارضایتی کاربران نسبت به عملکرد ویندوز ۱۱ خبر می‌داد، با وجود اینکه مایکروسافت واقعاً عملکرد سیستم را بهبود داده است.

 

ویندوز 8.1؛ انتخاب کاربران برای سریع‌ترین تجربه ویندوز روی هاردهای قدیمی

 

با این حال، بسیاری از کاربران هنوز معتقدند که بهینه‌سازی عملکرد ویندوز ۱۱ جای زیادی برای بهتر شدن دارد. حتی اگر این تفاوت‌ها در بنچمارک‌ها مشخص نباشد، بسیاری می‌گویند که سیستم‌عامل جدید کند و سنگین به نظر می‌رسد.

یک پست اخیر در انجمن r/Windows در ردیت توجه مرا جلب کرد. موضوع بحث این بود که کدام نسخه ویندوز روی هارد دیسک‌های قدیمی (HDD) سریع‌تر عمل می‌کند و شاید کمی تعجب‌آور باشد که بیشتر کاربران با رأی مثبت خود، ویندوز ۸.۱ را به عنوان آخرین نسخه مدرن ویندوز که هنوز روی سیستم‌های دارای HDD سریع است، انتخاب کردند.

این بحث را کاربری به نام PJs_Asphalt آغاز کرد که می‌خواست بداند آیا گزینه‌ای بهتر از ویندوز ۸.۱ برای لپ‌تاپ Lenovo ThinkPad مدل ۲۰۰۸ خود که یک پردازنده Core 2 Duo (دو هسته‌ای)، ۸ گیگابایت رم و هارد Toshiba (احتمالاً ۵۴۰۰ دور در دقیقه) دارد، وجود دارد یا نه. در زمان نگارش این مطلب، پست مذکور بیش از ۴۰۰ رأی مثبت گرفته و بیشتر کاربران گفته‌اند ویندوز ۸ یا ۸.۱ هنوز هم بهترین گزینه برای سیستم‌های ضعیف‌تر و قدیمی است.

واقعیت این است که ویندوز ۱۰ و به خصوص ویندوز ۱۱ از نظر ورودی/خروجی (I/O) بسیار سنگین‌تر هستند و حتی شایعه‌ای وجود داشت که مایکروسافت می‌خواهد SSD را به عنوان حداقل الزامات ذخیره‌سازی برای ویندوز ۱۱ تعیین کند.

این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که مایکروسافت مدام کاربران را درباره پایان پشتیبانی ویندوز ۱۰ که به سرعت نزدیک می‌شود، آگاه می‌کند. بنابراین، بسیاری از سیستم‌ها مثل همین لپ‌تاپ دیگر به طور رسمی از ویندوز ۱۱ پشتیبانی نمی‌شوند. پس کاربران یا باید با ریسک، به استفاده از ویندوز ۸/۸.۱ یا ۱۰ ادامه دهند، یا به لینوکس مهاجرت کنند. اگر شما هم به گزینه دوم فکر می‌کنید، پروژه‌ای مبتنی بر لینوکس به نام “Endof10” ممکن است به شما کمک کند.

source

توسط wikiche.com