روتر جدید تی پی لینک با نام TL-7DR6430 و پشتیبانی از Wi-Fi 7، گزینهای مقرونبهصرفه برای کاربران خانگی و کسبوکارهای کوچک است.

به گزارش تکراتو و به نقل از gizmochina، شرکت تی پی لینک در چین از مدل جدیدی در سری «Dadao» با نام TL-7DR6430 رونمایی کرده است.
این روتر با قیمت حدودی ۱۹۹ یوان (معادل تقریبی ۲۸ دلار) عرضه میشود و با پشتیبانی از سرعتهای سطح BE6400 در استاندارد Wi-Fi 7، هدفش ارائه عملکرد بالا برای کاربران خانگی و مشاغل کوچک است.
این روتر توانایی ارائه سرعت ترکیبی بیسیم تا ۶۴۳۰ مگابیت بر ثانیه را دارد. در باند ۵ گیگاهرتز از Wi-Fi 7 بهره میبرد و با پشتیبانی از ۴×۴ MIMO سرعتی تا ۵۷۶۴ مگابیت ارائه میدهد.
در باند ۲.۴ گیگاهرتز نیز با استفاده از Wi-Fi 6 و ۲×۲ MIMO سرعتی تا ۵۷۴ مگابیت را فراهم میکند. TP-LINK اعلام کرده عملکرد این روتر با روترهای BE7200 قابل مقایسه است.
این محصول دارای یک پورت ۲.۵ گیگابیتی WAN/LAN و سه پورت شبکه گیگابیتی است. پورت ۲.۵G امکان استفاده از اینترنت با سرعت تا ۲۰۰۰ مگابیت را فراهم میکند و همچنین برای انتقال فایلهای داخلی با سرعت بالا یا اتصال به NAS نیز قابل استفاده است. از دیگر قابلیتها میتوان به پشتیبانی از اتصال دوگانه WAN، توازن بار و تجمیع لینک اشاره کرد.
در طراحی این روتر از یک سیستم آنتن جدید با نام «آنتن پیکسلی» استفاده شده که با کمک الگوریتمهای هوش مصنوعی بهینهسازی شده است.
طبق ادعای TP-LINK، پلتفرم هوش مصنوعی این شرکت میلیاردها طرح مختلف برای آنتنها را شبیهسازی کرده تا به چیدمانی برسد که بهرهوری آنتن را تا ۲۰ درصد و عملکرد کلی شبکه بیسیم را در برخی شرایط تا ۵۰ درصد افزایش دهد.
روتر TL-7DR6430 به پنج تقویتکننده سیگنال خارجی مستقل (ترکیبی از PA، LNA و RF Switch) مجهز شده و از ارسال و دریافت داده بهصورت ۴T5R پشتیبانی میکند. این مشخصات به بهبود قدرت و پایداری سیگنال در شرایط مختلف کمک میکند.
برای علاقهمندان به بازی، این روتر دارای یک پورت اختصاصی برای اتصال گیمینگ است و از چهار سرویس داخلی برای شتابدهی به بازیها پشتیبانی میکند: NetEase UU، Thunder، Youbangbang و Qiyou.
این مدل از پروتکل EasyMesh پشتیبانی میکند و میتوان آن را تنها با یک کلیک با سایر روترهای سازگار شبکه کرد. همچنین قابلیت هماهنگی کامل با دستگاههای اینترنت اشیا TP-LINK مانند قفلهای هوشمند و دوربینها را دارد.
از دیگر امکانات میتوان به کنترل والدین، پشتیبانی از IPTV، دسترسی از راه دور از طریق VPN و احراز هویت بیسیم در سطح سازمانی اشاره کرد. مدیریت روتر نیز از طریق اپلیکیشنهای ابری اینترنت اشیای TP-LINK و پلتفرمهای مخصوص کسبوکار این برند امکانپذیر است.
در همین زمینه، شرکت Asus نیز روتر ROG Strix GS-BE18000 را با Wi-Fi 7 سهبانده و هشت پورت ۲.۵ گیگابیتی برای گیمرها معرفی کرده است. همچنین شرکت ZTE نیز دستگاه U60 Pro را معرفی کرده که یک هاتاسپات فشرده ۵G با باتری ۱۰ هزار میلیآمپری، پشتیبانی از Wi-Fi 7 و فناوری NFC داخلی است.
source