شرکت اینتل در هفته‌های اخیر با فشارهای سنگین رسانه‌های جریان اصلی مواجه شده است؛ فشارهایی که عمدتاً به پیشینه‌ی همکاری‌های مدیرعامل این شرکت با شرکت‌های چینی مربوط می‌شود. اظهارنظر اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نیز به این بحران دامن زد و باعث شد لیپ-بو تن مدیرعامل اینتل، سکوت خود را بشکند و به‌صورت رسمی به این ادعاها واکنش نشان دهد.

لیپ-بو تن در نامه‌ای خطاب به کارکنان اینتل، تمام اتهامات مطرح‌شده علیه خود و شرکتش را بررسی و تأکید کرد که اطلاعات نادرستی درباره‌ی او و اینتل در فضای اینترنت منتشر شده است. او با اشاره به همکاری‌های قبلی‌اش با شرکت‌های چینی اذعان کرد که این روابط به گذشته ارتباط دارند و پیش از پیوستن به اینتل، تمام سمت‌های خود در شرکت‌های دیگر را واگذار کرده است.

نکته‌ی مهم‌تر اینکه به گفته‌ی تن، اینتل درحال رایزنی مستقیم با دولت ایالات‌متحده و شخص ترامپ است تا سوءتفاهم‌ها برطرف شود. ترامپ قبلاً گفته بود مدیرعامل اینتل «دارای تضاد منافع شدید» است. به‌نظر می‌رسد این ارتباط مستقیم بتواند به روشن شدن موضع ترامپ و کاهش فشارهای سیاسی علیه اینتل کمک کند.

مقاله‌های مرتبط:

مدیرعامل تیم آبی شایعات مربوط به اختلافات درون‌سازمانی را هم رد کرد و گفت که هیئت‌مدیره کاملاً از برنامه‌های تحول‌آفرین او حمایت می‌کند. پیش‌تر برخی رسانه‌ها گزارش داده بودند که لیپ-بو تن با یکی از اعضای هیئت‌مدیره به نام فرانک یری اختلاف نظر داشته که موجب تأخیر در تصمیمات کلیدی از جمله خریدهای احتمالی شده است. حالا با اظهارات شفاف مدیرعامل، به‌نظر می‌رسد این تنش‌ها آن‌گونه که بازار تصور می‌کرد جدی نبوده‌اند.

اینتل از مدتی قبل عملکرد ضعیفی در حوزه‌ی روابط عمومی داشت و نسبت به شایعات موجود در بازار واکنشی نشان نمی‌داد. اکنون اظهارات لیپ-بو تن می‌تواند بار دیگر اعتماد کارکنان، سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به اینتل را جلب کند.

source

توسط wikiche.com