تسلا با عرضه‌ی نسخه‌ی ۶ نفره‌ی مدل Y در چین، توجه زیادی را جلب کرده؛ اما ایلان ماسک می‌گوید این خودرو احتمالاً هیچ‌وقت به بازار آمریکا راه پیدا نمی‌کند.

ماسک با انتشار پستی در ایکس نوشت که تولید این نسخه در آمریکا زودتر از پایان سال آینده آغاز نخواهد شد و حتی شاید هرگز تولید نشود؛ چون آینده‌ی حمل‌ونقل در آن کشور با خودروهای خودران گره خورده است.

مدل وای‌ال با قیمت ۴۷,۲۰۰ دلار وارد بازار چین شده و امکاناتی مثل صندلی‌های تاشدنی در ردیف سوم دارد. این محصول در حالی معرفی شد که تسلا با رقبای قدرتمند محلی مانند BYD، شیائومی و اکس‌پنگ روبه‌رو است. چین بزرگ‌ترین بازار خودروهای برقی جهان محسوب می‌شود و شرکت‌های بومی با مدل‌های ارزان و پرامکانات، سهم زیادی از بازار گرفته‌اند.

مقاله‌ی مرتبط

شیائومی شاسی‌بلند YU7 را کمی ارزان‌تر از مدل Y معرفی کرد و تنها در یک ساعت حدود ۳۰۰ هزار دستگاه فروخت. استارتاپ‌هایی مثل اکس‌پنگ و نیو طی هفته‌های اخیر مدل‌های مشابهی معرفی کرده‌اند.

در آمریکا، به‌دلیل تعرفه‌های سنگین، خودروهای برقی چینی عرضه نمی‌شوند و تسلا تمرکز خود را روی تاکسی‌های رباتیک و سرویس‌های حمل‌ونقل گذاشته است.

source

توسط wikiche.com