چگونه حجم عکس را کم کنیم / کم کردن حجم عکس / تغییر سایز عکس

این روزها گرفتن عکس با گوشی تلفن همراه و دوربین های حرفه ای یک کار روزمره است. معمولا اگر بخواهیم یک عکس را از طریق شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاریم باید آن را به سایز مورد نظر سایت ها تغییر دهیم تا حجم یا سایز بالای عکس در فرآیند بارگذاری ایجاد مشکل نکند.  نصب نرم افزار فتوشاپ یا تغییر سایز عکس یک راه حل عالی برای کم کردن حجم عکس است اما وقت گیر خواهد بود چون شما باید زمان زیادی صرف پیدا کردن یک نرم افزار خوب، نصب و یادگیری آن کنید. برای اینکه ببینیم چگونه حجم عکس را کم کنیم و از راهی بجز فوتوشاپ استفاده کنیم می توانیم سراغ نرم افزارهای ویندوز برویم. در Windows رایانه یا لپتاپ شما نرم افزارهای ساده و پیشفرض وجود دارد که می توانید از آن برای تغییر سایز عکس و کم کردن حجم عکس استفاده کنید. ادامه این مطلب ویکی چه را با ما همراه باشید یا به جواب درست و آسانی برای سوال ” چگونه حجم عکس را کم کنیم ” برسیم.

چگونه حجم عکس را کم کنیم

کم کردن حجم عکس با نرم افزار Paint

در قسمت جستجو منوی استارت ویندوز واژه ی paint  را جستجو کنید. نرم افزار را باز کرده و از منوی بالا سمت چپ (منوی (File گزینه ی open  را انتخاب کنید و عکس مورد نظر را باز کنید. از گزینه ی Resize  برای تغییر سایز عکس خود استفاده کنید و در پنجره ای که تازه باز شده ابعاد مورد نظر خود را وارد کنید تا عکس به همان اندازه کوچک یا بزرگ شود.

چگونه حجم عکس را کم کنیم

اگر مایلید قسمتی از صورت یا بخشی از عکس را جدا کنید می توانید از منو Select  استفاده کنید. با استفاده از موس یک مستطیل دور قسمت مورد نظر بکشید و می بینید که می توانید آن قسمت را از عکس جدا کنید. اگر مایل بودید می توانید ابعاد این قسمت بریده شده را با استفاده از Resize تغییر دهید. پس از اعمال تغییرات دلخواه به منوی File برگردید و گزینه ی Save As را بزنید تا عکس شما ذخیره شود. معمولا پسوند یک عکس JPEG است اما اگر می خواهید روی عکس چیزی بنویسید یا از آن به عنوان نوشته و لوگو در کلیپ یا ویدیو استفاده کنید بهتر است عکس را با پسوند PNG ذخیره کنید.

 

تغییر سایز عکس با استفاده از Microsoft Office Picture Manager

Microsoft Office مجموعه نرم افزارهای کاربردی رایانه است که بدون آنها عملا رایانه وسیله ی بی مصرفی خواهد بود و معمولا نصب این مجموعه جز اولین کارهایی است که هنگام نصب ویندوز انجام می دهیم. یکی از نرم افزارهای موجود در این مجموعه Microsoft Office Picture Manager است که به شما کمک می کند به سرعت یک عکس را ویرایش کنید و سایز آن را تغییر دهید. اگر Microsoft Office را روی سیستم خود داشته باشید می توانید روی عکس مورد نظر کلیک راست کنید و از منوی Open with گزینه ی Microsoft Office Picture Manager را انتخاب کنید. از نوار بالا گزینه ی Edit Pictures را انتخاب کنید. در منوی سمت راست گزینه Resize را انتخاب کنید و ابعاد مورد نظر خود را وارد نمایید. گزینه ی Edit Pictures به شما امکان crop  کردن و تغییر کنتراست رنگ را نیز به شما می دهد.

 

نرم افزارهای رایگان ویرایش عکس

اگر مایل بودید از نرم افزارهای دیگر استفاده کنید می توانید با اندکی جستجو نرم افزارهای رایگان مانند Adobe Photoshop یا Light image resizer را امتحان کنید. البته سایت های آنلاینی وجود دارد که شما می توانید به صورت آنلاین عکس های خود را در آنها ویرایش کنید، مانند Pixlr و Fotor که استفاده از آنها نیز بسیار آسان و سریع است.

دقت کنید اگر تصویر اصلی شما با فرمت GIF یا JPEG است هر بار که آن را ویرایش و ذخیره می کنید کیفیت تصویر کمی کاهش پیدا می کند، با ذخیره کردن عکس های با پسوند PNG می توانید از این اتفاق جلوگیری کرده و کیفیت عکس را حفظ کنید.

همیشه از عکس اصلی کپی تهیه کنید و ویرایش را در نسخه ی کپی انجام دهید. دقت کنید وقت Save  کردن عکس جدید از گزینه ی Save as استفاده کنید تا نسخه ی اصلی عکس را از دست ندهید.

 

شاید بعد از اینکه یاد گرفتید ” چگونه حجم عکس را کم کنیم ” تمایل داشته باشید که عکستان را داخل یک فایل بصورت پی دی اف ذخیزه کنید.

توسط ویکیچه