هشت سفیر برای به اشتراک گذاشتن پروژه های خود به عنوان بخشی از برنامه روزهای فرهنگی BC امسال انتخاب شده اند.
بررسی ها و توصیه ها بی طرفانه هستند و محصولات به طور مستقل انتخاب می شوند. Postmedia ممکن است از خریدهای انجام شده از طریق پیوندهای موجود در این صفحه، کمیسیون وابسته به دست آورد.

زمان : 23 سپتامبر تا اکتبر 26
برای دریافت خبرنامه The Canucks Report ثبت نام کنید که در ابتدای هر مجموعه مستقیماً به صندوق ورودی شما تحویل داده می شود. خواندن ضروری برای طرفداران هاکی که می خورند، می خوابند، Canucks، تکرار می کنند.
یک ایمیل خوش آمدگویی در راه است. اگر آن را نمی بینید، لطفاً پوشه ناخواسته خود را بررسی کنید.
شماره بعدی Canucks Report به زودی در صندوق ورودی شما قرار خواهد گرفت.
در ثبت نام شما با مشکلی مواجه شدیم. لطفا دوباره تلاش کنید

مکان : مکان های مختلف

اطلاعات: Culturedays.ca/bc

امیلی کویست مانند بسیاری از افراد در طول همه گیری کووید-19 پیاده روی را آغاز کرد.

این هنرمند ساکن فریزر دره گفت: "قبلاً کمی پیاده روی کرده بودم." اما به عنوان یک چاپگر که نیاز به دسترسی به اجتماع و فضاهای مشترک دارد، بسیار دشوار بود. هنگامی که در حال چاپ کردن هستید، اغلب به تجهیزات تخصصی نیاز دارید، و دسترسی نداشتن به آن از نظر احساسی خسته کننده بود. من برای تقویت خلاقیتم به پیاده روی رفتم.»

Kvist یکی از هشت سفیر منتخب است که پروژه های خود را به عنوان بخشی از برنامه امسال BC Culture Days به اشتراک خواهند گذاشت. سیزدهمین جشن سالانه هنرهای محلی شامل رویدادها و فعالیت های رایگان و مشارکتی هنرمندان در جوامع سراسر استان است. رقص، تئاتر، هنرهای تجسمی، داستان سرایی، شعر، فیلم، موسیقی و موارد دیگر در طرح ملی یک ماهه حضور دارند.

پروژه ای توسط Kvist که روزهای فرهنگ برجسته می شود، Into Nature نام دارد. در طول تابستان، او دو کارگاه پیاده‌روی هنری راه‌اندازی کرد، یکی در Abbotsford برای بزرگسالان و سپس دیگری در Mission که به خانواده‌ها ارائه می‌شد. او پیاده‌روی‌ها را راهنمایی می‌کرد، لوازم می‌آورد، و از شرکت‌کنندگان می‌خواست با استفاده از مواد جنگلی پیدا شده، در فضای باز چاپ کنند.

کویست که در هنر مجسمه‌سازی و اینستالیشن نیز کار می‌کند، گفت: «ما استودیوی چاپ‌سازی را در کوله‌پشتی‌هایمان به مسیرها می‌بردیم. ما هر کاری انجام می‌دهیم، از فعالیت‌های شنیداری گرفته تا چاپ‌سازی و همچنین شکار لاشخور برای تماشای دقیق چیزهایی که در اطراف ما هستند.»

این مرحله اول Into Nature بود. دومی یک نصب پاپ آپ بود که در آن کویست پانل های چاپ شده با محیط زیست را نصب کرد که به طور مشترک در پیاده روی ها در هزارتوی پیاده روی در پارک دریاچه میل در آبوتسفورد ایجاد شده بودند. نصب به مدت یک هفته در ماه اوت انجام شد. یک مستند خرد درباره کل پروژه در 28 سپتامبر پخش خواهد شد.

او گفت: «برداشت اصلی من از Into Nature این است که تعداد زیادی از مردم می خواستند درگیر شوند و بسیاری از کسانی که از پس زمینه های هنری نمی آمدند. «در هزارتو 15 تا 20 نفر به علف‌کشی و آماده‌سازی محل کمک کردند. مردم فقط می خواستند درگیر شوند.»

علاوه بر سفیران و پروژه‌هایشان، روزهای فرهنگی BC شامل همه چیز می‌شود، از گشت‌های محله‌ای با خودراهنما گرفته تا پاپ آپ اپرای ونکوور، جشنواره رگی یک روزه تا کارگاه دونات. حتی برای نویسندگان هم جا هست. لیندی نولته اقامت نویسنده خود در ریچموند را به عنوان بخشی از روزهای فرهنگ آغاز خواهد کرد.

این نویسنده ونکوور در مورد رونمایی رسمی خود در 24 سپتامبر گفت: "ما من را به جامعه معرفی خواهیم کرد." "شهردار قرار است مراسم افتتاحیه را اجرا کند و من یک قطعه گفتاری را اجرا خواهم کرد."

قهرمان گرند اسلم ونکوور 2018 در سال 2020 برای شعری عاشقانه برای زمین ما که در TEDxBearCreekPark خوانده بود مورد توجه قرار گرفت. نولته که تا 9 سالگی در آفریقای جنوبی به دنیا آمد و بزرگ شد، با انتشاراتی در آن کشور در تماس بود. این شرکت اولین کتاب شعر او را با نام پابرهنه و ترسناک منتشر کرد.

نولته به عنوان بخشی از اقامت خود در مرکز فرهنگی ریچموند، کارگاه هایی را برای نوجوانان، بزرگسالان و سالمندان برگزار خواهد کرد. و من فضایی خواهم داشت که بتوانم روی پروژه های خلاقانه خودم تمرکز کنم و همچنین با نویسندگان نوظهور صحبت کنم.

او قبلا با نوجوانان کار کرده است، اما کارگاه های شعر سالمندان برای اولین بار خواهد بود.

نولتی گفت: «کارگاهی که در مرکز Minoru برای زندگی فعال ارائه می‌دهم، درباره طبیعت و شعر است. این مقاله بر روی فرآیندهای نوشتن مراقبه و راه‌هایی برای درگیر کردن حواس ما تمرکز خواهد کرد. بسیاری از تمرین های نوشتن من در طبیعت بسیار ریشه ای دارند.

او یک دوره آزمایشی با کارگاه‌های آموزشی برای نوجوانان، جمعیت‌شناسی معمول او برگزار خواهد کرد. «سپس آن را تغییر می‌دهم و می‌بینم که چگونه ممکن است برای سالمندان متفاوت باشد. دغدغه اصلی من حضور است. اگر از تمرین خاصی لذت می بریم، برای اینکه عجله نکنیم برای انجام تمرین بعدی.»

Postmedia متعهد به حفظ یک انجمن زنده اما مدنی برای بحث است و همه خوانندگان را تشویق می کند تا نظرات خود را در مورد مقالات ما به اشتراک بگذارند. نظرات ممکن است تا یک ساعت طول بکشد تا تعدیل قبل از نمایش در سایت. از شما می خواهیم که نظرات خود را مرتبط و محترمانه نگه دارید. ما اعلان‌های ایمیل را فعال کرده‌ایم—اکنون در صورت دریافت پاسخ به نظر خود، به‌روزرسانی موضوعی که دنبال می‌کنید یا کاربری که نظرات را دنبال می‌کنید، ایمیلی دریافت خواهید کرد. برای اطلاعات بیشتر و جزئیات در مورد نحوه تنظیم تنظیمات ایمیل خود، از دستورالعمل های انجمن ما دیدن کنید.
365 Bloor Street East، تورنتو، انتاریو، M4W 3L4
© 2022 The Province، بخشی از Postmedia Network Inc. کلیه حقوق محفوظ است. توزیع، انتقال یا انتشار مجدد غیرمجاز اکیداً ممنوع است.
این وب سایت از کوکی ها برای شخصی سازی محتوای شما (از جمله تبلیغات) استفاده می کند و به ما امکان می دهد ترافیک خود را تجزیه و تحلیل کنیم. اطلاعات بیشتر در مورد کوکی ها را اینجا بخوانید . با ادامه استفاده از سایت ما، با شرایط خدمات و خط مشی رازداری ما موافقت می کنید.

source

توسط bahram_admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.